Arama sonuçlarınız

1. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim -Explorer Cosmos 250 Mavi Uyku Tulumu: Extrem -9 , max 20 derecede kullanılabilir polyester elyaf Cosmos 250 modelli uyku tulumu 37x19 cm kapalı halde oldukça hafif ve fazlasıyla sıcak tutcak gibi duruyor. Resim 5 te görüldüğü gibi baş ucunda büzdürülebilir kısım...

2. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Arkadaşlar az önce çantam ve malzelerim elimde evime girdim hemen oturdum incelemeye koyuldum :) sizlerlede paylaşayım hemen :) - Square K705 1 Kişilik Kamp Seti : Tek kişilik kamp seti aslında göründüğü kadar büyük bişi değilmiş fakat 1 kişilik yemek için yeterli...
  3. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Umarım yardımcı olur ilgilenen arkadaşlara :) bugün tekrar bıçak ve çakı sipariş ettim onlarıda ekliyorum listeme. Ufak gerber marka çakımın yanı sıra yardımcı olarak av kaması ve küçük av çakısı birde çatal-kaşık çakısı ekledim malzemelerime: -Walther avcı çakısı...

4. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Arkadaşlar tekrar merhaba :) yaklaşık 2 haftadır her akşam aralıksız araştırmalarım sonucu artık bugün siparişlerimi verdim. Gezenbilir formunda açtığım ve yazdığım sayısız mesajlara hiç cevap gelmesede kendi araştırmalarım sonucu listemdeki ürünlere karar kıldım ve sipariş verdim ama benim...
  5. mecelik

İlk ekipmanlarım hakkındaki düşünceleriniz ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yaptığım araştırmalarım sonucu bi liste çıkardım kendime ve almayı düşündüğüm,tereddütte kaldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum ve yorumlarınız tavsiyeleriniz benim için çok önemli :) İlk olarak en çok kararsız kaldığım sırt çantamdan başlamak...

6. mecelik

Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ?

Ynt: Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ? Söylemeyi unutmuşum arkadaşlar kamplarım en fazla 2-3 gün civarında oluyor ve Kamplarıma sonbahar aylarından ilkbaharın sonlarına doğru sıcaklar kendini gösterene kadar olanki evrede çıkıyorum.

7. mecelik

Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ?

Merhaba arkadaşlar forumda ve genel internetten araştırdığım bilgiler ışığında küçük listemi çıkardım ve almaya karar verdiğim ürünler : Çadır olarak : http://www.atlaskamp.com/karrimor-venture-2-dome-cadir-kr2223/ karrimor venture 2 dome yi seçiyorum indirim fırsatınıda kaçırmak istemiyorum...
  8. mecelik

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Arkadaşlar alpine pro 60 sırt çantası hakkındaki görüşleriniz nelerdir acaba ? Dayanamıyorum birazdan " Hemen Al " butonuna tıklıycam :) http://www.atlaskamp.com/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi/
  9. mecelik

Doğada Barınak Yapımı

Ynt: Doğada Barınak Yapımı Linkler tekrar kırılmış heralde hocam yenileyebilme imkanınız olursa bende bilgilenmek isterim...

10. mecelik

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Ynt: FORCLAZ 60 ÇANTA ??? Hocam bide benim aklıma şöyle bir çözüm geldi. Çadırımı çift katlı su geçirmez sağlam ama biraz hesaplı,orta düzey alsam,uyku tulumumu,matımı ve çantama daha fazla bütçe ayırıp onlar için daha kaliteli bir seçim yapsam sizce nasıl olur ? Sonuçta yanlış düşünmüyorsam...

11. mecelik

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Ynt: FORCLAZ 60 ÇANTA ??? çok teşekkür ediyorum Okan Bey tavsiyelerinizi değerlendiricem :)
  12. mecelik

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Ynt: FORCLAZ 60 ÇANTA ??? Çok teşekkür ederim kardeşim tavsiyelerinizi değerlendircem, anlaşılan baya genişletmem gerekiyo fiyat aralığımı :)

13. mecelik

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Merhaba arkadaşlar :) bende profesyonel anlamda yani sizler gibi işi bilerek yapma anlamında yeni başladım camping e :) forumdaki incelemelerim sonucu ilk olarak çanta çadır mat ve uyku tulumu almaya kadar verdim :) çanta olarak : http://www.decathlon.com.tr/TR/forclaz-60-179590179/#...
  14. mecelik

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar :) Ben Murat Emre ÇELİK,21 yaşındayım. Tokat'lıyım,Ankara da yaşıyorum. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri 4.sınıf öğrencisiyim. trekking ve camping le ilgileniyorum. fırsat buldukçada balık ve kara avı yapmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri