Arama sonuçlarınız

1. rtulun

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda İyi yolculuklar Abdullah,bugün kulaklarını bol bol çınlattık. her günün 16 mayıs tadında olsun :) Şükran kardeşimede selamlarımı gönderiyorum.

2. rtulun

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Yavuz bey teşekkürler görüntüler huzur verici,sizinde elinize yüreğinize sağlık selamlar
  3. rtulun

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Işık dağında küçük bir gölün etrafına serpilmiş,çamların arasına saklanmış mini mini gölcüklerden alınmış görüntülerdir.nispeten büyük olan gölde muhteşem panoramik yansıma yakalamıştım ama fotoğraf makinem uygun olmadığından o görüntüleri alamadım.(Erden beyin...

4. rtulun

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar ışıkdağı
  5. rtulun

Su'daki Yansımalar

6. rtulun

Su'daki Yansımalar

7. rtulun

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.

8. rtulun

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Levente kene ısırmasından dolayı geçmiş olsun diyoruz. ışık dağı etkinliğine katılan,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. birkaç ayrıntıda benden.

9. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Askı aparatının bağlanacağı yer bana pek güven vermediği için ikinci projeyi şimdilik uyguladım. TV tavana asılarak seyredilecek. çalışmalar devam ediyor.
  10. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) karavanımıza TV aldık. yatakta, masada,ve araç dışında otururken tv izleyebilmek için tv askı aparatı yaptım
  11. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) sobada son görüntüler

12. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Kolay gelesin ustam,bayılıyorum sana.
  13. rtulun

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ve Keneler...!

Ynt: Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı Ve Keneler...! arkadaşlar,kenenin sıvı sabun yada sıvı yağ ile kaplanarak çıkartılmasını doktora sormuştum bana <bu işlem tehlikeli olabilir,çünkü nefes alamayan kene deri içine kusabilir> demişti.bence riske girmeden hastaneye gitmekte fayda var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri