Arama sonuçlarınız

1. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kolay gelsin.Benden hızlısın.

2. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Cavit bey,benim gibi kamping dışı konaklama ve gezmeyi düşünenler için güneş enerjisi çok önemli aşamalardan biri, onuda aşmak üzereyim. Selamlar Teşekkürler Kemal kardeşim,ahhh ahh bende istemezmiydim daha önce yapmayı Selamlar
  3. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Ahmet,bir ay içerisinde bazı sorunları hal yoluna koyarsak,artık çıkmak istiyorum.nereye gideceğimide bilmiyorum<yolda >olayım yeter.Herhalde uzun bir süre Ankaraya dönmem. Selamlar.

4. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Yusuf Ahmet Nihat hocam Hikmet Levent Seyfettin hocam Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sağolun varolun. Selamlar.
  5. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Yeni ruhsat ile karavanınız hayırlı olsun.Sağlık ve sıhhat ile bol gezmeler diliyorum.

6. rtulun

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan arkadaşlar..... hoşgeldiniz.

7. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Ahmet bey teşekkürler,darısı dostların başına.
  8. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Teşekkürler derkan34, kurduğum bu sistem biryerden elektrik almadan beni aylarca idare etmesi lazım(hava şartları çok önemli).sistemi kurup çalıştırayım ayrıntılı bilğileri daha sonra paylaşırım.
  9. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Teşekkürler Ahmet bey.Yatay olarak montajlanan paneller, ileride yetersiz kalırsa güneşe karşı kalkabilen hareketli birşeyler yapmayı düşünüyorum. Selamlar.

10. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Panellerin mekanik montajı bitti.Yarın sıcak hava müsaade ederse kablo işlerine başlayacağım. İnternetten solar şarj regülatörünü sipariş ettim.Birkaçgün sonra elime ulaşınca enerji sorunumuz kalmayacak.

11. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Montaj devam
  12. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) 2*140= 280 w güneş paneli aldım. Abim montajda bana yardım ediyor.

13. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Eksikleri tamamlamaya devam. 2 * 105 =210 A jel akü aldım.
  14. rtulun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Halil teşekkürler. Bir süredir kendi konuma uzak kaldım.
  15. rtulun

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Konuyu yeni gördüm.Aracınız hayırlı olsun. Selamlar.

16. rtulun

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey,yaşadıklarınız çok üzücü geçmiş olsun .Son karavanı teslim ettiğiniz firmayı biliyorum.Hikmet ile o firmaya gidip karavanınızın bitmiş halini görmek isdedik.Beğenirsek hikmet te karavanını o firmaya yaptıracaktı.karavanı göstermediler ve...
  17. rtulun

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) kolege ailesini kutluyorum.
  18. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Sigorta ücretinin ne olduğunu bildirirseniz bizlerde o bilgiden yararlanırız. Selamlar.

19. rtulun

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Arkadaşlar.....solar şarj regülatörünün< load> çıkışına(regülatörümüz 20A ise) 1-20Ampere kadar DC cihaz bağlayabilirmiyim? cevap evet ise sorun yok,cevap hayır ise <load>ne işe yarar? selamlar.
  20. rtulun

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

TV yi güle güle kullan.Aklıma gelmişken uyarayım.karavan ruhsatını aldıktan sonra vergi dairesine gidip oradada kamyonet bilgisi karavana dönüşmesi gerekiyor .aslında bu düzeltmenin bilgisini emniyetin yapması gerekiyor,buda elektronik ortamda yıllar sürebiliyor ;) Ben bir yıl sonra vergi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri