Arama sonuçlarınız

1. enolism

Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Sahil kenarında Bruce Lee nin heykeli ve Çin film yıldızlarının el izinin bulunduğu kaldırımlarda dolaşarak, bu mega şehri tanımaya çalışıyoruz. İki günlük kısa bir duraklamanın yeterli olduğunu düşünerek yönümüzü yine doğanın...

2. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin
  3. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin HONG KONG

4. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Huangshan dağından fotoğraflar
  5. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin HUANGSHAN Hong Kong dan önceki son durağımız olan Huangshan yine Çin’in en önemli dağ sıralarından bir tanesi. Burayı özel kılan dağın jeolojik oluşumu ve dar geçitlerden yer yer tehlikeli olabilecek uçurum kenarı...

6. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Fotoğraflara devam...

7. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin SHANGAI Gezi yazımıza bu büyük kentle devam ediyoruz Şangay aslında bir eyalet ismi. Şanganese diye bir lehçe bile ver. 350 milyar dolarlık devasa bir ticaret hacmine sahip. 23 milyonluk nüfusu ve bilim kurgu filmlerinden fırlamış...
  8. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Ülke çapında domuz eti çok fazla tüketiliyor. Yer yer bulduğumuz Uygur lokantaları kurtarıcı olsa da, onları bulmak hiç kolay değil. Çok hızlı bir şekilde büyüyen Çin’de haritalar 6 ayda bir değişiyor. Haritada bulduğumuz...
  9. enolism

Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Sadece tayland değil de bir daire çizmek istiyoruz, malezya, endonezya vs. Güncel bilet fiyat bilgisi bulmadım obi turizmin sitesinde. Tel ile mi iletişime geçmek lazım.

10. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket siz bitirdiniz mi geziyi?

11. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Türkmen havayollarının sitesinden alsak daha ucuz olmaz mı
  12. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Ben de bu yaz tayin isticem ama muhtemelen istanbul olcak

13. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Yerinizde edirne diyor. Ben de edirne de büyüdüm. Ailem orada hatta.
  14. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Evet mardin de öğretmenim. Uçak işini naptınız, ben günlerdir tırmalıyorum ucuz bişey bulamadım :(
  15. enolism

Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket Ben de o dönemlerde tayland da olacağım, yaptığım araştırmalara göre işimiz biraz şansa kalmış, muson dönemi olduğu için, günlerce yağmur olabiliyormuş. Ancak dediğim gibi şans işi. 2011 de Aynı aylarda güney hindistana gitmiştim. O zmanlarda da...

16. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin TONGLİ Haritada yönümüzü aşağı çevirerek Çin’in Venediği denilen kanallar kenti Tongli’ye yine trenle ulaşıyoruz. Terkedilmiş bir şehri andıran bu küçük kasabada 100 aşkın küçük köprünün her biri ayrı bir güzellikte. Tüm...
  17. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Bu arada sorusu olan varsa severek cevaplayabilirim.
  18. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Peki dağa nasıl çıkacağız. Cevap basit; Çin de tüm turistik dağlarda olduğu gibi merdivenlerle (!) . Yüz değil binlerce basamak. Bir gökdelene merdivenlerle çıktığınızı düşünün. Çinliler tüm dağ sırasını merdivenlerle...

19. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Çin de ulaşımın bel kemiği raylı sistem. Dünyanın en büyük ağlarından birine sahip. Hız rekorlarını alt üst eden trenlere de büyük şehirlerde rastlamak mümkün. Altı yataklı ve tümü klimalı olan trenler üst katları hariç gayet...
  20. enolism

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Başkentte son durağımız “Yasak Şehir” oluyor. Şehir denildiğine bakmayın aslında, yüzyıllar boyunca yönetim merkezi olarak kullanılmış devasa bir saraydan bahsediyoruz. Uzak doğunun o klasik çatı üslubunun en güzel örneklerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri