Arama sonuçlarınız

1. enolism

Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz

Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz ...ve herkesin merak ettiği bir soruya gelelim. Toplam ne kadar masraf yaptık. Herşey dahil (Nepal - Hindistan, gidiş dönüş uçak biletleri, 30 gün) 1400 dolar, o zman ki kur ile 2200 lira civarı. Ayrıca inanın hoteller hariç çok fazla bişeyden...

2. enolism

Ynt: Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz Öğleye doğru Nepalin 4 milyonluk başkenti Kathmandudayız. Nepal saati bizden 2 saat 45 daha ilerde. 70 Nepal rupisi 1 dolara karşılık geliyor. Uçağın kare camından aşağı baktığımızda Nepal in olağanüstü doğasıyla...
  3. enolism

Aslında planımız, İstanbuldan Hindistan'a karayoluyla gitmekti ancak gerek yaklaşan ramazan gerekse Pakistanda Bin Ladinin öldrülmesi ve akabinde çıkan olaylar bizi bundan vazgeçirdi. Uçakla Kathmandu ile başlayacağız gezimize. Uçağımız airarabia dan. Airbus A bilmemkaç. İnternetten aldığımız...

4. enolism

İnanılmaz hızlı bir ay geçirdim, terhis, okul kayıt, eve yerleş, okula yeni iş ortamına alış, izin al, rapor al, vize uçak bileti pasaport vsss...Hepsi bir ayda oldu. Hindistan-Nepal vizesini bile aynı günde başvurdum aynı gün aldım. O derece yani. Önce biraz vizelerden bahsedeyim Hindisdan...
  5. enolism

Öncelikle yazdığım bu gezi günlüğünün içeriğinden bahsedeyim. Bu günlükte internetten copy paste yapılmış bilgiler yok. Arkadaşımla gezerken "o an" ne hissettiysem onları aktarmaya çalışacağım. Mekanlar ile ilgili ayrıntılı bilgiler için internetten küçük bir araştırma yapabilirsiniz. Ben sizi...

6. enolism

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!! couchsurfing güzel iyi akıl etmişsiiniz bravo. Ürdünde kesinlikle araba kiralamanızı tavsiye ediyorum çünkü petra vadi rum akabe gibi yerler çok uzak değil ve bunlara benzer biçok vadi var yol üstünde kendi arabanız olursa...

7. enolism

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!! Bu ülkelere gitmiş biri olarak size bazı tavsiyelede bulunabilirim. Öncelikle nasıl bir gezgin olduğunuzu kendinize sormalısınız. Yani deniz kum güneşi mu seversinuz , tarihi bir gezi mi istiyorsunuz yoksa dini içerikli mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri