Arama sonuçlarınız

1. cypriot4x4

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Selamlar gardaş, araban güzel görünüyor, güle güle kazasız belasız kullan. www.jimnybits.co.uk ve www.bits4vits.co.uk sitelerine girersen araban için hem makul fiyata off-road parçası bulabilin hemde arabana neler yapabilin değişik fikirler edinebilin...

2. cypriot4x4

Vitara ya R12 Klima Gazı Arıyorum

Ynt: Vitara ya R12 Klima Gazı Arıyorum bu gidişle siz gaz bulana kadar yaz bitecek havalar soğuyacak galiba ;D bende 2-3 hafta önce aracın kliması daha iyi soğutur düşüncesiyle klimacıya gittim orta konsoldaki havalandırmadan araç 1,500 rpm 'de fan 2. devrede ölçüm yaptık klimadan gelen hava...
  3. cypriot4x4

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? pardon demeyi gerektirecek bir durum yok arkadaşım, sadece yanlış ismi düzelttim ;D

4. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? adım Hüseyin değil Ali 8)
  5. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhaba, takılan 8" genişliğindeki jantlar ve üzerindeki 30 x 9.50 MT lastiklerden sonra arabada fark edilecek kadar herhangi bir performans kaybı olmadı tabi bu normal yollardaki kullanım ile kıyaslayarak cevapladığım...

6. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? teşekkürler, sizde aracınızı yakın zaman önce komple bakımdan geçirmiştiniz sizde güle güle ve kazasız kullanın

7. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhaba, sorunu hallettim diğer başlıkta da çözümünü yazmıştım. Sebep kalitesiz yağ filtresi idi, filtreyi değişince sorun ortaan kalktı. Bu arada bugün balık avlamaya gittiğim yerde sabah güneşinde araba gözüme güzel...
  8. cypriot4x4

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! Merhabalar, Suzuki Vitara (bizimki 18 yılda kaç kez problem çıkarmışsa da) iyi kullanılıp, iyi bakıldıktan sonra problemsiz bir araçtır. size verebileceğim en önemli tavsiye : 1- Alacağınız arabayı çok titizlikle seçip, gerçekten vitaradan...
  9. cypriot4x4

16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı evet, masraf sadece kaliteli Japon malı bir filtre için ödenen 15 TL

10. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Selamlar, en son mesajımda yazmıştım ama tekrardan yazayım. yağ filtresini kaliteli bir filtre ile değiştirince problem anında çözüldü. Hatta artık marşa basar basmaz yağ uyarı lambası hemen sönüyor bu da yağ...

11. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Merhaba arkadaşlar, 2-3 haftalık bekleyişten sonra benim aracın yağ basıncı uyarı lambası sorunu halledildi. Aynı olayı başkaları da yaşarsa yardım olsun diye çözümü sizlerle paylaşıyorum. kalitesiz yağ...
  12. cypriot4x4

Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Merhabalar, bende benim aracın şase no (VIN) numarasını çözümlemeye çalışıyorum ama benim aracında şase numarası 11 haneli. Internette bulduğum VIN decoder 'lerin hiçbiri aracın vin kodunu çözümlemiyor hata olduğunu söylüyor. anladığım kadarıyla bir...

13. cypriot4x4

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı He he he hehehe ;D gerçekten çok güzel açıkladınız, aynen size katılıyorum.
  14. cypriot4x4

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... aynen katılıyorum, diğer arkadaşların da hikayelerini görmek istiyoruz
  15. cypriot4x4

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Ben SUZUKİ VITARA ALMADIM AMA EVDE OFF-ROAD İÇİN MODİFİYE EDİLEBİLECEK TEK SEÇENEK ARAÇ BABAMIN EMEKTAR VİTARA İDİ ... :D Bizim Vitara 0 kmh alındığı 1/04/1992 tarihinden itibaren asfalt yol dışında nerdeyse hiç dolaşmadı, zaten 1996 yılına kadar 1-...

16. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı problemin ortaya çıktığı günden sonra ben arabayı hiç çalıştırıp kullanmadım, şimdilik internetten bilgi toparlıyorum ki tamirciye gittiğimde sorunu doğru yerde bulup çabuk halledebilelim. bu arada aynı sorunu...
  17. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Hımmmm, galiba benim aracın sorunu da sizin aracın ki ile tam olarak aynı, tarif ettiğinizi gibi son 4-5 aydır yağ lambası marşa basıldığında değilde araba çalıştıktan 1-2 saniye sonra sönüyor. Bu gecikmenin...
  18. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı tavsiyeniz için çok teşekkürler, henüz iş yoğunluğundan ve tam olarak bu sorun ile ilgili olarak ne yapacağıma karar veremediğimden arabaya herhangi bir işlem yaptırmadım. Ayrıca bu konuda bana daha fazla bilgi...

19. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı bahsettiğiniz parçayı biliyorum, farları açınca aynı şekilde görev yapan benzer bir parça daha var. Daha önceden araçta vakum kaçağı olduğu için sorunu bulana kadar tek tek bu parçaların çalışıp çalışmadığını...
  20. cypriot4x4

Vitara ya R12 Klima Gazı Arıyorum

Ynt: Vitara ya R12 Klima Gazı Arıyorum R12 gazı yasaklandıktan sona 1993 yılı öncesi üretilmiş olan arabalarda R134a 'ya dönüştürme işlemi pahalı olduğu için alternatif olarak R24 gaz kullanılıyordu diye biliyorum. Kıbrıs 'ta R12 yerine R24 gaz basıldığını biliyorum ama son zamanlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri