Arama sonuçlarınız

1. cypriot4x4

16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Merhaba Oğuz bey, tavsiye ve önerileriniz için çok teşekkürler. demiş siniz ki "yag yakmayan ve yatak vurmayan motora bunların yapılması gereksizdir *** " benim araçta yatak vurması yok daha önce de yazdığım...

2. cypriot4x4

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı bu arada internette konu ile ilgili yapmış olduğum araştırmada elde ettiğim verileri de sizlerle paylaşayım. Vitara fabrika verilerine göre, çalışma sıcaklığındaki sağlıklı bir motor 4,000 RPM 'de 46.9 ile 61.1...
  3. cypriot4x4

Merhabalar, diğer mesajımdan da görülebileceği gibi kaporta, boya işlemlerini tamamladığım aracımı kullanmaya fırsat bulamadan Yağ Lambası uyarı vermeye başladı. motorun çekişi, gücü tamam, herhangi bir ölçüm yapılmadı ama kompresyonu iyiymiş hissi veriyor. sizlerden öğrenmek istediğim aracın...

4. cypriot4x4

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Dün çekmiş olduğum fotoğraflar kameranın merceğinin temiz olmaması nedeniyle kötü çıkmış. Bugün tekrardan fotoğraf çektim.
  5. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? bunlar da benim aracın bugün çektiğim fotoğrafları

6. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, sizlere 1 iyi 1 de kötü haber ; aracın kaporta boya işlemleri gerçekten dört dörtlük bitti, ıvır zıvır eksikleri de tamamladım, aracın sadece ön kapı döşemeleri ile ön koltukların döşeme yenilemesi kaldı...

7. cypriot4x4

Vitara İç Aydınlatma

Ynt: Vitara İç Aydınlatma merhaba, tam olarak switch 'lerin içini nasıl açtığımı hatırlamıyorum ama biraz dikkatli davranıp deneme ile açılıp içlerindeki kontak yapan kısımları temizlenebilir. Denemeye devam ediniz.
  8. cypriot4x4

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması Bir ekleme de ben yapmak istiyorum "SİS" genellikle yerden 30 - 40 cm kadar mesafeden yukarıda oluyor bu nedenle "SİS" lambaları havadaki su (veya buhar) zerreciklerinden geriye yansımamanı, daha iyi bir aydınlatma sağlayabilmesi açısından araç...
  9. cypriot4x4

Vitara İç Aydınlatma

Ynt: Vitara İç Aydınlatma merhaba, bahsettiğiniz switch 'ler kırık falan değilse dikkatlice söküp temas noktalarını zımpara ile iyice temizleyin, pas sökücü sprey de kullanın, emin olun hepsi iyice çalışacak. Aynı sorun benim araçta da vardı toplam 20dk 'da bagajdaki dahil tümünü temizleyip...

10. cypriot4x4

Kıbrıs 'ta Araç için Hangi CB Telsiz Kullanmalıyım?

Ynt: Kıbrıs 'ta Araç için Hangi CB Telsiz Kullanmalıyım? Arkadaşlar, yok mu bu yukarıda bahsettiğim konuda beni aydınlatabilecek birileri?

11. cypriot4x4

Kıbrıs 'ta Araç için Hangi CB Telsiz Kullanmalıyım?

Merhabalar, Kuzey Kıbrıs 'ta kullanmak için araç içi sabit CB (Halk Bandı) telsiz, anten seçimi için yardımlarınıza ihtiyacım var. 1- yaptığım araştırmalar neticesinde aşağıdaki araç telsizinin Kuzey Kıbrıs içerisinde kullanabileceğimi düşünüyorum (ama bu konuda sizlerin fikrine ihtiyacım var)...
  12. cypriot4x4

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! Merhaba, Türkiyede fiyat çok yüksek anlaşılan, Kıbrıs 'ta eski motoru sökme, 2. el (6 ay garantili) başka motoru takıp ruhsata işletme ilk servisini yapma dahil 1,000 Sterlin (yaklaşık 2,250 TL 'ye mal oluyor). Yok sadece motoru satın alır ben...

13. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, araç şu anda komple kaporta boyada, gerçi çürük veya 18 yılda meydana gelen ufak tefek ezikler dışında kaportalık pek iş yok sanırım yarın aracı boyacılara teslim edeceğiz. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki...
  14. cypriot4x4

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! merhaba, gürültünün kaynağı nerde önce onu bulmak lazım, eksoz manifold contası, eksoz manifoldunda çatlak, ayarsız sübaplar diye liste uzayıp gidiyor.
  15. cypriot4x4

Soğutma Suyu Problemi!

Ynt: Soğutma Suyu Problemi! Coolpix arkadaşım "...radyatör üst tarafdan 15 cm kadar yarılmış..." diye yazmışsınız. inşallah yanılıyorum ama silindir kapak contası veya silindir kapağında bir deformasyon olduğunu düşünüyorum. motordan kaçan basınç soğutma suyuna, dolayısı ile radyatöre girmiş...

16. cypriot4x4

93 3k vitara kapı iç döşemesi..

Ynt: 93 3k vitara kapı iç döşemesi.. Merhaba, Türkiye 'de bilemiyorum ama Kıbrıs Girne 'de Arif isimli çıkma parça satan arkadaşın elinde var. Tel no: +90533 848 19 19. fiyatları da çok makul. aracınızın üstü açık model mi, üstü kapalı model mi olduğu, camlar manuel mi, elektrikli mi bunlar...
  17. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhaba, öncelikle benim araçta 3" süspansiyon kiti yok, bu konuda inşallah ilerde birşeyler yapacağım. Araçta şu an sadece 3" kupa yükseltme vardır. vites kolları ile ilgili problem yaşamamak için çok basit bir çözüm...
  18. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, şanzıman konusunda benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olması bakımından son durum ne gibi biraz bilgi vereyim : bugün hiç durmadan yaklaşık 40 - 45 kmh kadar yol gittim ve daha sonra da aynı...

19. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhaba, öneriniz için teşekkürler. Bugün şanzımanı söküp açtık ilk anda priz direk bilyası diye düşünüyorduk ancak priz direk rulmanı (ses yapıyordu), priz direk şaftının arka uzantısındaki orta rulman (aşırı boşluk...
  20. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, çok yavaşta olsa aracı toparlamaya çalışıyorum. araçta şu anda gelinen nokta : 1- Motor yağ sızıntısı problemi halledildi, süpab ayarları yapıldı, 3- arızalı olan sağ ön cam regulatörü çıkma olan ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri