Arama sonuçlarınız

1. cypriot4x4

Otomatik Vites Vitara Kupa Yükseltme ile ilgili Sorular

Ynt: Otomatik Vites Vitara Kupa Yükseltme ile ilgili Sorular Merhaba, otomatik vites vitara da vites kolu şanzımana tel kablolar ile mi bağlanıyor? kupadan yükseltme işleminde problem çıkarmaması için o şekilde olması gerek herhalde.

2. cypriot4x4

Otomatik Vites Vitara Kupa Yükseltme ile ilgili Sorular

Merhabalar, benim araç gibi Mk1 Kasa 1989 - 1998 arası üretilmiş olan Vitarası olan bir arkadaşım var, benim aracı yükselttiğim gibi arkadaşım da aracını kupadan 2" yükseltmek istiyor. Arkadaş ile oturup hazırlanacak parçaların listesini yaptığımızda OTOMATİK VİTES kolunun yükseltme sonrasında...
  3. cypriot4x4

Vitara Klima Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: Vitara Klima Sorunu Hakkında Yardım merhaba, Vitaralarda var mı bilmiyorum ama 1990 sonrası üretilmiş bazı araçlarda ön cam buğu çözme konumuna getirdiğinizde klima otomatik olarak devreye giriyor ve araç içerisindeki / ön camdaki buğuyu çok kısa sürede temizliyor bu bir arıza değildir...

4. cypriot4x4

93 model 3k vitarada merkezi kilit

Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit merhaba, gözünüzden kaçmış herhalde ben yukarıda benim 1993 model 5 kapılı vitara aracın bagaj kapağınında merkesi kilide dahil olduğunu yazmıştım.
  5. cypriot4x4

93 model 3k vitarada merkezi kilit

Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit merhaba, benim araç 1993 5 kapılı Vitara JLX, bagaj kapağı da merkezi kilit sistemine dahil (hatta benzin deposu kapağı da merkezi kilit ile birlikte açılıp kapanıyor) %99 bagajdaki merkezi kilit işlevini gören aparatın temizlenip yağlanıp bir elden...

6. cypriot4x4

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Merhaba Şenol bey, Bizde Kıbrıs 'ta bu yapmış olduğunuz 1" (veya 1 1/4 ") yükseltme işini yapmak için bir arkadaşla 2 haftadır bilgi, ölçü bulmaya çalışıyorduk. Arkadaşın aracı 3 kapılı 1996 model üstü açık Vitara şu anda kupadan 2" yükseltilmiş ve 30...

7. cypriot4x4

Suzuki Vitara 1.6 JLX Yağ Yakma Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Yağ Yakma Sorunu merhaba, takılan kapaktaki sübap yuvalarında (guide deniliyor sanırım) veya subap lastiklerinde aşınma varsa ilk çalıştırma anında eksozdan duman atma yapabilir, motor ısındığında dumanı kesiyor mu? bence size silindir kapağını bulup ta takan usta...
  8. cypriot4x4

Kıbrıs'ta Off-Road Etkinliği (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kıbrıs'ta Off-Road Etkinliği (12 Temmuz 2009) merhaba, yarın yani 6 Aralık 2009 tarihinde bu fotoğrafların çekilmiş olduğu off-road etabında tekrardan etkinlik yapılacak. son 3-4 gündür oldukça iyi yağmur yağdı sanırım etap bol su ve çamurlu olacak.
  9. cypriot4x4

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, toparlamaya çalıştığım Vitara aracın yıpranmış iç döşemelerinin (özellikle şöför koltuğu ile ön kapı kartonları) haricinde tamirat bakım gereken tüm kısımları olması gerektiği hale getirdim. forumdaki...

10. cypriot4x4

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Merhabalar, aşağıdaki resimde görülen "RHINOSPORT" vitaranın daha farklı açılardan resimlerine ihtiyacım var ön ve arka tamponunun benzerini yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

11. cypriot4x4

Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?..

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. merhaba, 1993 model Vitara 'nın 2003 yılında benzin deposunu söküp komple gösterge / şamandıra sistemini değiştirmiştim. mantar değil içi boş plastik (bizim araçtaki delimiş ve içerisinde benzin vardı) top vardı ve ilk kez benim tarafımdan...
  12. cypriot4x4

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) merhaba, bizim 1993 model 5 kapılı vitarada son 7-8 yıldır 225 / 70 / 15 ebatında Federal marka lastik kullandık, halen de üzerinde 2 yıl önce takılanlar var aracı kupadan 3" yükseltmeden önce de herhangi bir sürtme / değme...

13. cypriot4x4

İnegöl'de Off - Road Yapmak

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak merhabalar, gerçekten resimler çok güzel iş güçten fırsat olsa da benimde o resimlerdeki yerleri gezme fırsatım olsa. Ancak diğer arkadaşların dediği gibi "içerisinde arka planda tabanca görünen bir resim var" onun kaldırılması uygun olur diye düşünüyorum.
  14. cypriot4x4

Suziki Vitara Kalorifer Sorunu

Ynt: Suziki Vitara Kalorifer Sorunu Veteriner arkadaşa katılıyorum, gerek 1992 yılında babamın sıfır kmh aldığı 1.6 16 süpab vitara 'dan gerekse son 5-6 aydır internette gezindiğim yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla Suzuki Vitara 'lar üzerinde bulunan 1.6 motorların, hararet yapmaya...
  15. cypriot4x4

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım Selamlar, şanzımandan bir haber varmı? şanzımanın ses yapmasına sebep olan parça tesbit edilebildi mi?

16. cypriot4x4

pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm????

Ynt: pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm???? Selamlar, snorkel konusunda sanırım hepimiz çaresiziz, Güney Kıbrıs 'ta snorkel bulabileceğimizi düşünmekle birlikte fiyatının yüksek olacağından süphem yok ne yazık.
  17. cypriot4x4

Ynt: pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm???? Merhaba, boş zamanımın el verdiği kadar size yardımcı olmaya çalışırım, ihtiyacınız olan parça mekanik mi yoksa kasa ile ilgili midir? aracınızın motor kodu (sanırım 4D56 olması gerekir) ve kasa kodunu, ihtiyacınız olan parça isimleriyle...
  18. cypriot4x4

1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?.. merhaba linkini vermiş olduğunuz pajero modelleri gerçekten oldukça iyi arazi kabiliyetine sahip ve çok konforlu araçtır. diğer seçeneklerinizi de iyice araştırın göreceksiniz en sonunda bu aracı veya bu olmazsa bile aynı model başka bir pajero...

19. cypriot4x4

Ynt: pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm???? merhaba, pajero gerçekten iyi seçim Land Rover 'in arazi kabiliyetini ve komforlu bir salon arabanın rahatlığını aynı anda yaşatabilen araba. ancak 1990 model sonrası olan MK2 kasa denilen tiplerden 2.8 intercooler turbo dizel almanızı...
  20. cypriot4x4

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım Selamlar, foruma giriş sebebimiz karşılıklı bilgi paylaşımı bu nedenle elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışırım kesinlike "...fazla olmak..." gibi bir husus olamaz. Bugün siz sorarsınız yarın ben ;D Kuzey Kıbrıs 'ta yeni vinç satan yer yok diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri