Arama sonuçlarınız

1. cypriot4x4

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım boşverin arkadaşlar bu başlıktaki konudan çok uzaklaştık. Hudev bey aracın şanzıman problemine bir çözüm bulabildiniz mi? şanzımanın problemini hallettiğinizde detayları bizimle paylaşırsanız çok iyi olur. Beni aracımda da aynı sorun olduğundan çözümün ne...

2. cypriot4x4

Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?..

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. merhaba şamandıra mekanizmasında içi boş top diye tabir edilen plastik bir parça var eğer bu top delinmişse ve içine benzin dolmuşsa gösterge tutarsız davranıyor, depo doluyken yarım gösteriyor v.s çoğu zaman benzin gösterge ibresi olması...
  3. cypriot4x4

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? hayır get ile yükseltmeyi kastedmiyorum. Body lift denilen şase ile kupa arasına konan parçalardan bahsediyorum. Get ile yapılan yükseltmede yaylar ve amartisörler arasına parça atılıyor (1.25 inçten fazla...

4. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? klima kompresoru vitaranın orjinal çıkması, uydurma bir ürün değil. satın aldığım yer 6 ay kadar bir garantisi olduğunu söyledi ama ben sözlere pek güvenmiyorum inşallah uzun bir süre problem çıkarmaz. eğer Türkiye 'de...
  5. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhaba Şenol bey, Calmini marka kitten bahsetmiyorum ayrıca Güney Kıbrısta markasının Calmini olup olmadığını bilmediğim 2" yükseltme kiti satıldığını duymuştum fiyat olarak en kısa sürede öğrenmeye çalışacağım. 3"...

6. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Merhabalar, sizin araç allah 'ın izni ile oldukça iyi toparlanacak gibi görünüyor, o konuda açtığınız başlığı bende takip ediyorum. klima kompresorunu çıkma (ikinci el olarak aldım) 250 TL 'e ödedim, 100 TL 'de klima...

7. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? merhaba, ne yazık fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Ancak isteyen olursa 1991 - 1998 arası 5 kapılı vitara, 1996 - 1998 arası 3 kapılı vitaralara uygun 3" veya 2" yükseltmeyi makul fiyata (+ posta ücreti) kit olarak temin...
  8. cypriot4x4

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı 2004 - 2006 yılları arasında kullandığım Japon üretimi Mitsubishi Pajero Swb 2.5 intercooler turbo dizel araçta Super Select 4wd isimli bir sistem vardı bu siseme göre araçta 2H, 4H (ortda difransiyel kilitsiz 4 çekiş ve yanlış hatırlamıyorsam 100kmh aşmayan...
  9. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? 3" body lift bugün tamamlandı ;D standart halinde üzerinde 225 x 70 15" yol lastiği ile yaptığım ölçümde ön çamurluk kenarında 79cm arka çamurluk kenarında 81cm olan yükseklik şu anda önde 84.5cm arkada 87cm oldu...

10. cypriot4x4

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri merhabalar, bende sizin gibi yan korum yaptırmak niyetindeyim ancak şaseye nasıl bağlantı yapacağım konusunda henüz bir fikir üretemedim. Mümkün olursa şase bağlantı kelepçelerinin fotoğraflarını birkaç farklı açıdan çekip bu başlık altında...

11. cypriot4x4

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın merhaba, bir düzeltme yapmak istedim. **daha öncede forumlarda yazdım.şehir dışı sehir içi ve arazi kullanımlı karışık etapta full depo denememde bende ortalama 7.6 100 km de yakı tükettim. 1992 model 1.6 enjeksiyonlu 16 subaplı 5 kapılı aracımla 5 kişi ve tahmini 100...
  12. cypriot4x4

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım Merhabalar, size şimdiden kolay gelsin, bende de 1992 model 5 kapılı vitara var sizinkinden tek farkı rengi koyu gri ve Kıbrıs 'ta olduğu için Kıbrıs trafiğine uygun sağdan direksiyonlu. gördüğüm kadarıyla benim arabanın koltuk döşemeleri sizin aracındakiler...

13. cypriot4x4

4 x Fourart ile İlgili Görüş ve Yardım

merhabalar, son 2 haftadır forumda her zaman memnuniyetle bahsedilen www.4xfourart.com sitesinden 1992 model 5 kapılı vitaraya offroad kullanım ama.lı parça satın almak maksadıyla ulaşmaya çalışıyorum ancak gönderdiğim 2 email ve 1 adet faks mesajına henüz hiçbir cevap alamadım. eğer forumda...
  14. cypriot4x4

Pajero mu Vitara mı?

Ynt: Pajero mu Vitara mı? Merhaba, 2 yıl kadar MK2 kasa 3 kapılı pajero kullandım, Vitara 'a ile aynı sınıfta bir araç değildir. Elma ile armut 'u kıyaslamamızı istediniz. Ailede 1992 yılından itibaren 5 kapılı vitara var, 2004 - 2006 yıllarında 1993 model 3 kapılı Pajero 2.5 intercooler...
  15. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Merhaba, aracın şanzımanından gelen ses ile ilgili olarak henüz bir işlem yapma fırsatım olmadı, zaten konuştuğum makinist arkadaşta "eskisiyle hiç uğraşmaya değmez, araç yürüdğü sürece bu şanzımanı kullan...

16. cypriot4x4

Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?.. bizim araçta polen filtresi yoktu, bildiğim kadar 98 öncesi vitaralarda böyle bir filtre yoktur.
  17. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. Herkese tekrardan merhaba, uzun zaman foruma girmek için zaman bulamadım ama daha önce bahsetmiş olduğum aracın arızalı kısımlarının bir çoğunu tamir ettirdim. aracı tanıdık oto tamircileri ile birlikte yakından...
  18. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. merhaba, sadece 3" süspansiyon lift ile 31x 10.50 neden kullanma şansım yok? tekerleklerin dönüşlerde içe değme tehlikesi mi var? 2" body lift yerine jant arkasına flanş kullanırsam sorun çözülür mü? daha büyük...

19. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. herkese merhabalar, vermiş olduğunuz cevaplardaki tavsiyeler ve yönlendirmeleriniz ışığında en azından ilk nazarda Monster Vitara projesinden kısmen vazgeçmiş bulunmaktayım, kısmen dedim çünkü projeyi kafamda...
  20. cypriot4x4

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. tekrardan merhaba, yazılan mesajlardan anladığım kadar büyük lastik takıldığında ayna ve mahruti değişimi de gerkiyor. ayna ve mahruti rack & pinion denilen ön ve arka diferansiyel içindeki dişliler midir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri