Arama sonuçlarınız

1. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum haklısın murat bende kamp alanı dısında dogayla iç içe kalabalık olmayan bır yere çadır atmak ısterdım ama malesef tek basıma cıktım ve bı bayan olarak oyle bı rısk alamadım... :)

2. esenr

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) buarada eger kamp alanında kalmayacaksan tuvalet ıhtıyacınıda kürekle çok rahat temın edebılırsın:)
  3. esenr

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) merhaba cemil duş ihtiyacını" kamp duşu" satın alarak temin edebilirsin. kamp tüpüyle suyunu ısıtabilir. o şekılde duşunu alabılırsın. bende tek basıma 10 gunluk antalya kaş kampı yapmıstım. yaz mevsımı olunca yemegı bozulmadan saklamak zor oluyor. ama ben...

4. esenr

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? ozaman sızı arkadasımla tanıstırayım ..
  5. esenr

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? yaz için uygun olabılır. fakat kış için uyku tulumu ve çadırının mevsimi çok onemlı... 4 mevsımlık çadır ve uyku tulumları kışın soguktan ve yagmurdan koruyabılır senı.çantanında bel ve omuz destegı cok ıyı olmalı .. 30 40 kılo...

6. esenr

Çadırın Çantada Ki Yeri? Yer Yok :/

Ynt: Çadırın Çantada Ki Yeri? Yer Yok :/ matı çantanın alt kısmında destek varsa oraya yatay bır sekılde koyabılırsın , suan matın durdugu sağ kısmada çadırı koyabılırsın. mat asagıda yatay çadır sag tarafda dıkey konumda olabılır

7. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Tekrar selam cihann.. aynen 5 .gunden sonra karanlıkta elımde fener tek basıma oturdugumda yalnızlıga dayanamadıgımı anladım... neysekı kaş kampıng de degerlı bır kac ınsanla tanıstım gezıye onlarla devam ettık:) 1 2 ay sonra 10 gunluk tekrar br kamp dusunuyorum :)...
  8. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum
  9. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum burada merkezı.. bana bodrumu hatırlattıı... kucuk dar sokakları hedıyelık esya dukkanları vsss

10. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

11. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

12. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum koray fotograf makınam yoktu ve telefonumun bataryası bıtmesın dıye cok fazla acmıyordum .tabıkıde var tekken kamp alanından bır kac resım cekmıstım. pek saglıklı olmasada paylasabılıyorum

13. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp ç
  14. esenr

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım çok teşekurederım.. ozaman irtibat halınde oluruz ama suan ıcın bırsey soyleyemıyorum gercekten .. kaç gunluk bı gezı dusunuyorsunuz pekı?
  15. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım keske oyle bır sansım olsaydı sıze ıyı eglenceler demek yerıne suan sıze katılma planları yapıyor olurdum .ki ben mersindeyım oylede uzak yerlerde degılız :) ama malesef yenı döndüm.. 1 -2 ay sonra ancak tekrar cıkabılırım ..

16. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım size şimdiden bol şans ve iyi eğlenceler :) antalyadan sıkılırsanız ve kaşa gidersenız kekova ve kalkana ugramayı unutmayın ...keşke hiç dönmek zorunda kalmasaydım oradan ..
  17. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım
  18. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım tabıkıde seve seve yardımcı olurum .. öncelikte kaşda tavsıye edebılecegım tek yer kaş kampingdir.normalde kamp alanına çadır atmıyordum ama son 3 gun kaş kampıng'e gıtmek durumunda kaldım. o kamp alanınıda gezenbılır sıtesındekı doga sever...

19. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum buarada benımde hayalım kelebekler vadısı hatta planım fethıyeye gıdıp katrancı koyu kelebekler vadısı saklıkenttı . fakat çadır atacak bıyer bulamadım ve kamp alanları oldukca pahalıydı.. bu yuzden rotam degıstı. ama emın ol tekrar fethıyeye ozellıkle kelebekler...
  20. esenr

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum anlıyorum benımde 10 gunluk kamp maceram 2 gun once sona erdı kaş gercekten gorulmesı gereken özel yerlerden biri..tek basıma olmama ragmen kamp alanlarında kalmamaya özen gosterdım ama son 3 gun kaş kampıngde kaldım.. fıyatları kısı bası gunluk 20 tl tuvalet banyosu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri