Arama sonuçlarınız

1. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp kaş kampıng gerrcekten guzeldı ozelıkle tuvalet ve banyosu ınanılmaz temızdı sıcak su vardı .. koyları sahaneydı merkeze yakın olmasıda ayrıca ısımı kolaylastırdı

2. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp
  3. esenr

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım plan harıka bende bende olympos tarafından gelıyorum tek basıma 10 gunluk bır kamp yaptım .sımdıden kalabalıktı daha fazla kalabalık olmadan yola cıkmanı tavsıye ederım .. olympos sezon ortası cekılmez oluyor malesef.. buarada antalya kaşa da...

4. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp merhaba 10 gunluk kampım sona erdı. dalyana ugradım gercekten muthıs bıyer kanyon olarak da saklıkentı tercıh ettım gercekten muazzam bır yer o soguk suya gırmek cesaret işi.. onerılerınız ıcın gercekten cok tesekurler cok buyuk katkısı oldu.. fethıye dalyan katrancı koyu...
  5. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım ben bu gece antalyaya gıtmek ıcın yola cıkacagım kaş ya da fethıye tarafında kamp yapmayı dusunuyorum 10 gunluk .. antalya otagarında karar verecegım daha heycanlı olacak :) tabıkı ekıpmanlarım hazır her ıkı bolgenınde acıl tlefon numaraları ve...

6. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp teşşekürler :) tamam özellikle senin için denizee dalaçağım :)) hatta ismini söylersen bana kelebekler vadısındeki kelebeklere ismini fısıldayacagım... ciddiyim yapacağım.:) bu gece cıkıyorum yolaa.. benımde masaustumde kelebekler vadısının kayıtlıydı resmı cok ılgınççç...

7. esenr

Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı merhaba ; yarın antalayda kamp yapmak ıcın yola cıkacagım. sızın kamp alanınızada gelmeyı dusunuyorum . tam olarak neredesınız ve ulasım nasıl saglanıyor bunla ılgılı bılgı almak ıstıyorum.. 2010 yılnda fıyatlarınız 10 tl ymıs .. bu...
  8. esenr

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım ne yazık ki nısan ayında atmıs oldugunuz mesajı bu aksam okuyorum . ve yarın 10 gunluk bır kamp ıcın antalyaya gıdecegım . ekıpmanlarım ve sırtcantam hazır:).. bu yolculuga tek cıkacaktım taaki sizin o guzel mesajınızı okuyana kadar.. eger suan...
  9. esenr

Antalyada Kamp Alanları Listesi

Ynt: Antalyada Kamp Alanları Listesi merhaba bende yarın antalya da olacagım kaş tarafında 10 gunluk kamp yapmayı dusunuyorum . ekıpmanım sırtcantam hazır :) tek sıkıtım hala guzel bır kamp alanı bulabılmıs degılım. antalya tarafında bana önerebileceginiz bır kamp alanı var mı? kaş dısındada...

10. esenr

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum kamp arkadası arıyordum buldum . onla cıkacaz yola . fethıye dısında sımdılık bı planımız yok eger butaraflara gelırsenız haberlesırz ıstersenız bıze katılabılırsınız.

11. esenr

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum herhangı bır rota yoksa aklınızda ben fethiye turu yapmayı düşünüyorum ve perşembe gecesi yola çıkacağım.otobus ve fethıye ılceler arası servıslerle seyahatımı surdurecegım . ölüdeniz oradan deniz ulasımıyla kelebekler vadisi ardından...
  12. esenr

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum planın nedir?nereden baslıcaksın yolculuğa.?nezaman başlıyacaksın?ortalama kaç gun sürecek? bilgi verebilir misin?

13. esenr

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp merhaba ; öncelikle guzel mesajınız ıcın cok teşekkurederım . çadırımı bahsettıgınız kantrancı kampına kuracağım.ayrıca sayenızde babadağı zirvesinide planıma eklemıs bulunuyorum . 3-4 gun ıcınde bu maceraya baslıyoruz.döndugumde yasadıgım tecrubelerı sızle paylasmak...
  14. esenr

Fethıyede Kamp

merhaba fethyede kamp yapacagız 10 gunluk .. saklıkent, kelebekler vadısı ve katrancı koyuna gıtmeyı dusunuyoruz. bu bolgeyle ılgılı bılgısı olan degerlı doga sever arkadaslarımın fıkırlerıne ıhtıyacım var.özellıkle kamp alanı konusunda.. gorus ve onerılerınızı beklyıorum
  15. esenr

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyesi - Ege kafa dınlemek ıcın gıdecez ozellıkle mayıs ayını sectık cok kalabalık olmasın dıye artık bırazda sansa kaldı . otaraflarda kamp alanı olması bıle cok ıyı olacak bızım ıcın cok tesekurederım :) fıyatta uygunsa bır sıkıntı yok gıbı gorunuyor

16. esenr

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyesi - Ege merhaba 3-4 gun sonra fethıyede 10 gunluk bır kamp planlıyorum ... kamp alanlarında kalmayı dusunmuyorum ..şayet kendıme uygun çadır atacak bır alan bulamazsam kamp alanı gereklı olacak .. sakin sesiz uygun fıyatlı bır kamp alanı bulma konusunda yardımcı...
  17. esenr

Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum) birde fethıye ıcın bıldııgn bır kamp alanı var mı :)
  18. esenr

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum) çok teşekurler :) pekı serkan fethıyede saklıkent, kelebekler vadısı ve katrancı koyuna gıtmeyı dusunuyorum .baska gıdebılecegım bır yer ya da yapabılecegım bı aktıvıte varmı.. fıkırlerın almak ısterım

19. esenr

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum) teşekurler serkan yıne ortalama o fıyatlardadır :)
  20. esenr

Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum) merhaba bu yaz kaş campinge çadır atmak ıstıyorum gunluk ucretlerı ne kadar acaba ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri