Arama sonuçlarınız

1. M

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) :)

2. M

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) ekipler sağlam çok güzel insalar araçlar sağlam bence boşverelim yarış tarzı çekişme tarzı gibi bişeyler gerek yok zaten birinciler ikinciler belli!!3 lük artık kimin olursa ;D ;D ;D
  3. M

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) rakip bulabilir miyiz acaba alp kaptan?bilemiyorum ki bu konuda arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim!! ((şaka tabii ki) gönüller bir olsun:):) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

4. M

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) yorumlar kötü niyetten değildir aman kimse yanlış anlamasın!!bu biraz rekabet oluşturma daha doğrusu gaza getirme politikası gibi bişey!! daha çok tanışma kaynaşma tecrübelerin anlatılması...
  5. M

Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon bakalım artık zaman herşeyin ilacı!!dağlara taşlara çıkarak öğreneceğiz!!

6. M

Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon evet doğru kahramanmaraş off road kulübü!!isoff tan aldığımız kare kasa da var fakat 5.2 grand ların motoruna göre daha çok performans göstermesi gerekiyor fakat araştırmalarıma göre kare kasalar daha iyi gibi geliyor bana!!!öncelikle tecrübe edinmek için düşük...

7. M

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) umarım program geleneksel bir hale gelir!!erciyes şenliklerinin güzelliğini bilmeyen yoktur elbette!!türkiyede gelişmekte olan bu etkinliğimizi inaşallah her yere duyurmaya çalışacağız!!!basın...
  8. M

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) bu arada osman abiciğim yalnız değilsin!!k.maraş pehlivanları yanında!!!
  9. M

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) keşke anadou daki bu etkinliklere diğer büyükşehirlerden de katılsalar!!!misafirperverliğimizi görseler!!anadolu insanının mücadeleci ruhunu görseler!!en azından gaziantep off road kulübünün de...

10. M

Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon öncelikle modifiyeden daha çok arazide performans artışı için önerilerinizi öğrenmek isterim!!skyjacker yükseltme kiti arb locker lar vb aksesuarların dezavantajları avantajları nelerdir!!bi kaç değişiklik yaptım ama tecrübe edinerek ve zamanla yapmak benim daha...

11. M

Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon merhabalar!!!1993 5.2 v8 mpi araç için off road ekipmanı tedarik etmeye çalışıyorum önerileriniz nelerdir??öncelikle nerden başlamam gerek?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri