Arama sonuçlarınız

1. T

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Dusteri bilmiyorum ama benim bahsettiği 6-7 marka araçta denedim, lastik jant ebadları orjinal olmakla birlikte km saati analog olan araçlar navigasyona göre %7 civarı hem hızı hem de gidilen km'yi fazla gösteriyor. Fazla...

2. T

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Dacia Duster'in km sayacı doğru gösteriyor mu ? Kontrol ettiniz mi? Yanlış anlaşılmasın, mizah olayı değil. Bir çok marka aracın km sayacı gerçeğinden (GPS-Navigasyon cihazları ile yapılan ölçümler) %5-7 civarı fazla gösteriyor...
  3. T

Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı Ne güzel gezilecek zamanmış. Tadını çıkarsanız, biz de fotoları incelerdik.

4. T

Duster her yönüyle farklı -özel bir araç ya, ben o bakımdan belki içten darbeyle de açılabilir ihtimaliyle öyle demiştim. Duster üstadları mutlaka konuya açıklık getirirler.
  5. T

vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım...

Ynt: vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım... Arıza ile ilgili bir fikrim yok. Benzinli v6 yakıt tüketimi, şehirlerarası 8.5 lt, şehir içi 13.5 lt / 100 km'dir. LPG de %20 fazlası normaldir.

6. T

Allah korumuş, airbag açılmamış. Geçmiş olsun.

7. T

vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım...

Ynt: vitara 3k otom.yakıt sorunu yardım... Standart donanımlı düz vites benzinli Vitara'nın yakıt tüketimi şehir içi 9.6 - şehirlerarası 6.5 lt/100 km'dir. Otomatik için araç kitapçığında her hangi bir veri yok ama kullanıcılar düz vitesten %10-20 arası fazla yaktığını belirtmekte aynı şekilde...
  8. T

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bunların ruhsatında arazi aracı yazmıyor mu? otomobillerde poliüretan kaplama olunca polis-tüv uğraştırmaz mı?
  9. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ;D ;D aynen ;D ;D ;D

10. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aks firmaları Duster için daha sağlam aks mı üretmişler?

11. T

Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım Sanmıyorum. O saydıklarınızı yapıp yapmadığını nerden bilecek ki?
  12. T

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım metrolar derken?

13. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Doğuştan güzel ama daha doğmadan orasını burasını başkalarından toplamışlar. Toplama güzel.
  14. T

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? ;D ;D ;D
  15. T

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım Yok sayın hocam. Ben gayet iyi anladım olayı, ama bazılarının hakaret etmekten başka çaresi yok, ne yapsın, sıkıştığı yerde hakaret edşp konuyu öyle geçiştirmeye çalışıyor, onu anlatmak istedim. Siz neden kızdınız onu anlayamadım.

16. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Niyekine?
  17. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Gördüğüm en ağır arazi askeri jip görünümlü şey...
  18. T

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım O zaman ispat olmaz.

19. T

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Doğan görünümlü Şahin gibi olmuş.
  20. T

YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM Abi mesafe gitgide düşüyor. Önce 80 di sonra 50-60 oldu şimdi 40-45. Seneye bakalım kaç cm olacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri