Arama sonuçlarınız

1. Off2

Yanal Kayma, Lateral Grip

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Kısaca, saplandığınızda. Saplandığınızda, gaz verirsiniz. Gaz yemez. Teker dönsün istersiniz. Dönmez. Araç ve motor donar kalır. "Git diyorsun ama gidemem." der. O zaman ESP Off yaparsınız. Bana bırak dersiniz. Basdarsınız. Patenaj yapar. Tırmalar. Göbek...

2. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Arkadan kopma Vikipedi, özgür ansiklopedi Git ve: kullan, ara İdeal olarak, araç virajda yeşil çizgiyi takip edecektir. Eğer araçta arkadan kopma olursa, arka tekerler dışarı ötelenmesiyle aracın kırmızı çizgi boyunca hareket etmesidir.Arkadan Kopma (İngilizce...
  3. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Sürüş Fiziği önerileri, aktarıyorum; Sevgili ziyaretçilerimiz öncelikle bu sitemizdeki ilk yazım olduğu için sizlerle paylaşmaktan ayrı bir heyecan duymaktayım yayın hayatımız boyunca siz sevgili otomobil severlere keyifli anlar yaşatırken bir yandanda güvenli...

4. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bu görüşün de aktarmak istedim; Kış kullanımına(sürüsüne) araç ve lastik tasarım parametreleri etkisi 27 Ocak 2006 Cuma Yorum yazmak için tıklayınız Mevsim, hava ve yol durumuna yakışabilir: Öncelikle araç tasarım parametreleri içinden, kış sürüşüne...
  5. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip ESP sorusuna cevap; Elektronik Stabilite Programı ESP Nedir? Nasıl Çalışır? -------------------------------------------------------------------------------- Çoğumuz, ESP'nin adını ilk defa Mercedes A sınıfı otomobillerin takla atma hatasından sonra duyduk...

6. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bir diğer görüş; Kamm Dairesi: otomobillerin tekerleklerine normal koşullarda doğrusal ve yanal kuvvetler etki eder bu kuvvetler hareket edildiğinde , fren yaparken ve viraj dönerken oluşur kamm dairesi bu kuvvetlerin büyüklüğünü , yönünü ve lastiklerin yere...

7. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bir başka yaklaşım daha. Aktarıyorum; Limited Frenaj varbak.com - Sürüş Teknikleri Doğru frenaj yapabilmek ciddi bir beceri işidir. Yavaşlamak istediğinizde fren pedalına basarsınız. Eğer daha çok yavaşlamak istiyorsanız pedala biraz daha kuvvetli basarsınız...
  8. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bir başka görüşü aktarıyorum; Sürüş Tekniği Güvenli bir sürüş'teki en büyük etkenlerden biri kullandığınız araçtır. Yeni bir araç alırken o aracın hızlanmasından, son süratinden çok, yol tutuşunu, fren mesafesini, ABS-TC-ESP-EBD-Hava Yastığı vs. gibi güvenlik...
  9. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bir başka incelemeyi aktarıyorum; Otomobillerin tekerleklerine normal koşullarda doğrusal ve yanal kuvvetler etki eder. Bu kuvvetler hareket edildiğinde , fren yaparken ve viraj dönerken oluşur. Kamm Dairesi Otomobillerin tekerleklerine normal koşullarda...

10. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Bir başka incerlemeyi aktarıyorum; TEKNİK AÇIDAN GÜVENLİ SÜRÜŞ Güvenli bir sürüş'teki en büyük etkenlerden biri kullandığınız araçtır. Yeni bir araç alırken o aracın hızlanmasından, son süratinden çok, yol tutuşunu, fren mesafesini, ABS-ESP-EBD-Hava Yastığı vs...

11. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Aktarıyorum; Genel sürüş Teknikleri Teknik açıdan birkaç uyarı ve tavsiye... 1) Hızınızı viraja girmeden önce azaltın. Viraj içinde gaz kesmek arabanın arkasının savrulmasına sebep olur. 2) Hızınızı yolun gerçek şartlarına göre ayarlayın, kendi arzularınıza...
  12. Off2

Yeni Kategori Talebi?

Ynt: Yeni Kategori Talebi? Mutlu yıllar.

13. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Sizin orijinal lastiğiniz 225 taktığınız 210. Ancak tam MT desen değil OK desenine benzer. Bu bakımdan sizin bir üst boyuta geçmeniz pek önemli değil. Bu bakımdan 225 ile 210 arasında yol tutuşu açısından pek bir fark görülmüyor. Dolayısıyla yanal tutuşunuzda pek...
  14. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Sebep şudur, yeni başlayanlar yada sorunu gözlemleyenler seçim faktörü ile bu sorundan nasıl sıyrılabileceklerini kâğıt üzerinde görmeliler. Arazi ve yol üzerinde bunu nasıl tatbik ederler bu başkadır. Aynen avcının yanında tüfeğinin bulunması, fişeğinin...
  15. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip ESP, Stability = Yol üzerinde düz hareketin devamını sağlayan sistem Kaydırmazlık = aracın geri kaymasını engelleyen sistem Traction Control = çekiş kontrol Plotaj, 4çeker, alçak, yüksek, torque bunların hemen hepsi - Aracın ileri (doğru), geri (doğru ve...

16. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Benim anlatabildiğim budur. Dahası da yoktur.
  17. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Yani; Yaşamsal önem arzeden "Yolda Kalma" sorununun somut çözümlerle kullanıcıların zihinlerine yerleştirilmesi. Muğlak bırakılmaması.
  18. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Ve üzüntü ve gözyaşı.

19. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Yolda kalmak ya da kalamamak.
  20. Off2

Ynt: Yanal Kayma, Lateral Grip Difference between Lateral Grip or Lateral Non-Grip, explained with http://www.sahibinden.com/satilik_pazarlik_yok-39WQQaXQQ19784230WQQpXQQdisplayitem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri