Arama sonuçlarınız

1. hasan uyg

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı beni istemiyorsun demek peki öyle olsun ben gelmiyorum :D :D :D şaka bir tarafa hepiniz dikkatli olun iyi eğlenceler.

2. hasan uyg

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road nurullah bu haftada yat dinlen be adamım :)
  3. hasan uyg

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ merhaba 31x10.5x15 lastik ölçüsü 2'' yükseltme var

4. hasan uyg

Araç İçinde Köpek Tüyüne Son

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son hiç birini koymayın. gülü seven dikenine katlanır.
  5. hasan uyg

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son ofroad yönetim diyor isminizin orada.sizin bilmeniz lazım bu tarz muhabbetlerde gerkirse başlık açılmasını ve konuşmaların oraya taşınması gerekliliğini. rahatsızlık değil sadece hatırlatmaydı. kesinlikle size katılılıyorum her konunun konuşulması inciltmeden...

6. hasan uyg

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son adam ilan koymuş alan alır kullanır kullanmak istemeyen almaz. bence ilan kısmında değilde bu konuyla ilgili bir başlık açılsın orada herkez düşüncelerini paylaşsın. ilan güncel.

7. hasan uyg

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team 1. Mert Birincioğlu 2. Bircan Yarıcı 3. KOZOFFCelal EKSİLMEZ 4. KOZOFFMustafa UZAVCI 5. KOZOFFYunus YILMAZ 6. KOZOFFSelim ENDER 7. Aycan ÖZEN 8. Şener ŞEN 9. Haluk YILMAZ 10. Hüseyin memioğlu 11. Tolga Feyyaz ÇÖMLEKÇİOĞLU 12. A.Kadir Kuzu 13...
  8. hasan uyg

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son bir köpek ve kutu banada lazım.
  9. hasan uyg

4. geleneksel ercova yaylası anadolu offroad oyunları 29/30 ekim 2011

Ynt: 4. geleneksel ercova yaylası anadolu offroad oyunları 29/30 ekim 2011 .

10. hasan uyg

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) bende takipteyim :)

11. hasan uyg

2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu.

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. td5 kullanmadığım bir araç amaçok met ediliyor. toyota 80-100 kullanmadığım bir araç ama onlarda met edilen araçlar.2.7 dizel mercedes motorlu grand cherokee kullanıyorum.500 krş civarı yakıtı var önde arkada %50 kilitleri var...
  12. hasan uyg

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) sağol izzet abim düşünmen yeter teşekür ederim. benim ki espri mahiytinde yazılmış kelam. :) :)

13. hasan uyg

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) müco benim arabamda toyota arması var torpidoda duruyor olurmu. :) :)
  14. hasan uyg

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar bu arada arkaya kilit henüz %100 olarak yok ben önde arb havalı kilit kullanıyorum %100 arkaya henüz bulamadım yok.
  15. hasan uyg

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar önde canı istediği zaman devreye giren%50 bir kilit sistemi var boş değil.:):)

16. hasan uyg

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) resimlerden ne kadar güzel eğlenceli olduğu belli .. ben neden gidemedim :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  17. hasan uyg

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar ben get ile yükselttim fakat orjinal yükseltme kullanılması çok daha iyi. hatta get leri çıkartıp 4'' orjinal yükseltme takmayı düşünüyorum.
  18. hasan uyg

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar 150 yi bile görüyorum ben 2002 2.7 dizel 210000 de araç km si 5.2 5.9 hepsi güzel araçlar. ben kullanımı bana daha keyifili geldiği ve dizel torkundan dolayı 2.7wj yi tercih ettim. sizin istediklerinize 2'' yükseltme mt lastik ve vinç...

19. hasan uyg

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar benimki hep 2.7 mesut değiştirmedim aynı araç. demekki sen yanlış hatırlıyorsun.
  20. hasan uyg

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) katılmayı çok istediğim bir etkinlik ve ben katılamadım :( :( :( :( :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri