Arama sonuçlarınız

1. hasan uyg

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar hard offroad derken dere gölet gibi düşünüyorsan kesinlikle hayır bu araçlar gelmez. çok fazla elekteronik, hemen arıza lambası yanar ve araç aşırı derecede bir güç kaybına uğruyor.dere göl derken 2 karış sudan bahsetmiyorum. ben...

2. hasan uyg

Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti hayırlı satışlar adamım
  3. hasan uyg

31 12,5 15 Swamper Booger

Ynt: 31 12,5 15 Swamper Booger ayırlı olsun ;)

4. hasan uyg

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  5. hasan uyg

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında bir de o var bu yok zart zurt sallarlar. ;D ;D

6. hasan uyg

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında http://youtu.be/cyYDqGTEXX0 birde video koyayım.

7. hasan uyg

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında bir iki resim ekledim yapılıyor tabikide. ama aması var. yabancı sitelerde bu tarz resimler bol miktarda var.benim aracım 2.7 grand cherokee türkiyedeki değeri 40-45 tl civarı avrupadaki fiyatı 5-10 bin dolar offroad aksesuarları...
  8. hasan uyg

hummer cherokee 4.7

Ynt: hummer cherokee 4.7 çok güzel maşallah ..
  9. hasan uyg

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası en son iki selonoid i de filtreleriyle beraber değiştirdim. başka da bir şey yapmadım. şu an sorun yok.

10. hasan uyg

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası yok hala yanmadı arıza lambam inşallah ta yanmaz.

11. hasan uyg

Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor

Ynt: Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor maşallah. yakışıklı araç ne de olsa ..:)
  12. hasan uyg

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) 1. Seval Duban 2. Şafak Gul 3. Esra Akeroğlu & Face 4. Cemil Yıldız @ defender 90 5. Hasan Çalışkan 6. Mustafa Eraslan 7. Ahmet GÜNDÜZ 8. Merve Çavuşdağ 9. Kübra Yücesoy 10. Bekir...

13. hasan uyg

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) 10:30 toplanma saatimi yoksa riva da buluşma saatimi
  14. hasan uyg

Ynt: Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor sanrouf açılıyormu???????
  15. hasan uyg

Ynt: Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor kolay gelsin örnek alacağımız noktalar kesinlikleolacaktır. merakla bekliyorum.

16. hasan uyg

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) eyvallah cemil, niyetim kesinlikle orada olmak. erkan olduğu için net bir şey yazmadım.
  17. hasan uyg

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) şimdilik listeye ismimi eklemiyorum fakat bir aksilik olmaz ise eğer bende orada bulunmak isterim.
  18. hasan uyg

Vefat / (ByBira)UFUK SARIMEHMETOĞLU'nun babası

Ynt: Vefat / (ByBira)UFUK SARIMEHMETOĞLU'nun babası allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ufuk abim ve tüm yakınlarının başı sağolsun.

19. hasan uyg

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası evet ikisindede filtre var.benimkiler çok çamurlu ve yıpranmıştı onları da değiştirdim. aynen söylediğin gibi de denedim daha önce o tarz da kullanmalarda yanıyordu yanmadı.
  20. hasan uyg

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası selenoid i tekrar değiştirdim filitresinide değiştirdim aşağı yukarı1500 km kadar yol yaptım henüz yanmadı inşallah ta yanmaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri