Arama sonuçlarınız

1. D

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Tabii ki Asiye hanım. 17 Ocak ta Denizli'de tanışmaya fırsatımız olmadı Selma ile Behiç'in Nikah töreninde. Bozdağ'da peynirli çöreklerimizi yerken tanışır , hep beraber çaylarımızı yudumlarız Çaycı İbo'nun...

2. D

Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı?

Ynt: Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı? Kısaca ; - Paylaşacak etkinlik foton-hikayen-maceran yoksa ne yapacağımızı da söyler misiniz.??? - Her hafta etkinlik yapamıyoruz. (Yaz Mevsimi dolayısı ile) - Konu - Etkinlik başlığına uymayan her türlü geyik & muhabbet mesajının uyarı yapılmadan...
  3. D

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Mert'te kim.? Aranızda erken yaşlananlar var herhalde.

4. D

Aydın - Didim - Yenihisar (Altınkum)

Ynt: Aydın - Didim - Yenihisar (Altınkum) Son olarak Yazlığın Google Earth üzerinde ki konumu ;
  5. D

Ynt: Aydın - Didim - Yenihisar (Altınkum) Zemin kat, Ön Teras & Balkon. 2.Kat Ana Balkon. Güneş Şemsiyeli salıncak ile ne keyif yapılır burada. Ahh ahh.

6. D

Ynt: Aydın - Didim - Yenihisar (Altınkum) 2.Katta ki Yatak Odasından; 2.Katta ki Yatak Odasından; 2. Katta ki Banyodan; Zemin katta ki Barbekü; Zemin katta Arka Terasta ki Barbekü;

7. D

Aydın'ın Deniz kıyısında ki ilçesi Didim'de ilçe merkezine araç ile 5 dakika mesafede. Altınkum sahiline yürüyerek 10 dakika mesafe de bulunan ; NAZLIM SİTESİNDE , Zemin + 2 kat ile toplam 234 metrekare kullanım alanı. Zemin katta 1 büyük salon ve içi açık mutfak. 1 tuvalet 1 duşluk.1...
  8. D

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhabalar. İyi Çalışmalar arkadaşlar.
  9. D

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009)

Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu (22 Mart 2009 - Pazar) Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğimizin rotası ; İzmir Harmandalı (Ulukent) - Yamanlar Dağı Sırtları - Egekent-1 parkurunda yürünecektir. Yürüyüş mesafesi gidiş geliş olarak toplam 12 km.dir. Buluşma Noktamız ...

10. D

Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Etkinlik Ulaşım ve Mesafe Raporu : Gidiş : Evka-3 son Durağa Bornova Metro Son istasyondan kalkan 314 ve Gümrükten kalkan 114 - 214 Numaralı otobüsler ile ulaşabilirsiniz. Dönüş : Evka-3'den Bornova Metro...

11. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Yürüyüş devam ediyor günlük güneşlik havada. Yürüyüş esnasında bulutlar güneşi kapattığı zaman ortam buz gibi oluyorsa da pek fazla üşüdüğümüz söylenemez. Tabii benim açımdan ;) GPS verileri sayesinde farklı...
  12. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Manzara Gözlem Kulesine giderken ; Manzara Kulesinden İzmir Körfezi; Biraz daha yakın çekim. Tekrar yürüyüşe başladık.

13. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Her gördüğü ıssız yere moloz dökmeyi marifet sayan milletimizin bir icraatı. :( Öğlen molası vereceğimiz noktaya vardığımızda banklara oturup dinlenen yeni grup üyelerimiz. "Eşşek gibi taşırım,Kral gibi...
  14. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Küçük bir açıklıkta gördüğüm çiçekler. Su Çeşmelerine varmadan önce mola. Küçük grubumuz beni takip ediyorlar; Çeşmeleri arkamızda bırakarak ilerliyoruz. Yolu uzatmak ve daha fazla orman içinde...
  15. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Evet Fotoğraflara başlayalım arkadaşlar , 10 kişilik küçük bir gruptuk bu hafta. Rehberliği yaptığım için çok az sayıda fotoğraf çekebildim. Evka-3 son duraktan bir kare; Yürüyüş öncesi kahvaltı edebilmek...

16. D

Merhaba Arkadaşlar , 15 Mart 2009 Pazar günü Evka_3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka_3 Parkurunda yapmış olduğumuz Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğine ait fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum. İzmir'den Selam ve Sevgilerle, Öz Murat , Deretepe grubunun...
  17. D

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahh Hakan ağabey ahh. Neyse çalışmalarım bitti. TezzMertek'e geri döneyim.
  18. D

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Parkur üzerinden bir kaç kare;

19. D

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Seni hemen moderatör yapalım Fatoş. Uygun bir konu başlığı bul kendine :)
  20. D

Merhaba Arkadaşlar , Bu haftaki Kentkart ile TREKKİNG yürüyüşümüz, İzmir Bornova Evka-3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka-3 parkurunda yapılacaktır . Yaklaşık 12 kilometre yürünecektir. 1.Buluşma noktamız; Pazar sabahı 07:50 Alsancak Camii Önü duraktır. 08:15'de Gümrük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri