Arama sonuçlarınız

1. E

33/12,5/15 MT Lastik Arıyorum

Ynt: 33/12,5/15 MT Lastik Arıyorum federalde olabilir,ama öncelikle bana 10,5 inç jant lazım..kenan carpısanturkten bulabilirmişim acaba yeri nerdedir bilen var mı ..?

2. E

Rize Yaylaları

Ynt: Rize Yaylaları hey gidi bee,haburalara bak memleket yaa bizim memleket bende cayelindenim lerozdan..yaz gelsede gitsek gene..
  3. E

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) ahmet abi Naber nasılsın orada tanıstıgımız arkadaslara cok selamlar,cok guzel gezi olmus, katılan tum arkadaslara tesekkrler...

4. E

33/12,5/15 MT Lastik Arıyorum

Stepne için 1 adet 33/12,5/15 M/T ölçülerinde lastiğe ayrıca yine stepne için 10''inc janta ihtiyacım var 2.el tercihimdir (uygun fiyatlı sıfır lastikte düşünebilirim) Elinde bu ebatta lastik bulunanlar site üzerinden iletişim kurabilir...
  5. E

33/12,5/15 108 M/T Lastik Arıyorum

Stepne için 1 adet 33/12,5/15 M/T ölçülerinde lastiğe ayrıca yine stepne için 10''inc janta ihtiyacım var 2.el tercihimdir (uygun fiyatlı sıfır lastikte düşünebilirim) Elinde bu ebatta lastik bulunanlar site üzerinden iletişim kurabilir...

6. E

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi biz hacıogullarındanız asıl soyadımız odur ama sonra yarımız hacıoglu yarımız yıldırım oldu,cayelinde toptancı var cay seker yag sıvı ayg bilumum seyler satar muhtar vahit yıldırım bizim amca cocuklarıdır..

7. E

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi slmarkadaslar bende cayeli/buyukkoy-yani leroz danim,ama kocaelinde ikamet ediyorum..
  8. E

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Emre Yıldırım Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli /1978 Memleket: Rize Semt: Merkez İlgi Alanı: Gezi, Doğa, yeni yeni yerler görmek, deniz ve motosiklet Araç: 1997 XJ JEEP CHEROKEE
  9. E

XJ icin lastik- jant sorunu..

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. su anda 215 75 15 var.. :)

10. E

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. henuz lastikleri aslında bu 10 inc jantlar uzerınde 31 lastıgın nasıl durduguna baktık sadece, lastıkcı arkadasta federal cougar vardı 31 10,5 onları jantın uzerinde denedim,suan araba hıc ellenmemıs durumda orjınal halıyle beni beklıyor..:)

11. E

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. suanda orjınal cherokee sportun lastik jantları var,maxsıs ve wrangler olmadı aslında ılk aklıma gelen cooper bakıyorum
  12. E

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. bende suan 32 lastik bakıyorum bana arkadaslrın onerisi o oldu 31 ufak 33 ise hem surtecek hemde arabaya yukseltmeye gore buyuk kalacagıı soylediler..

13. E

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. 8 inc olmadıgından bu 10 ıncleri almak zorunda kaldım ve bugun elıme gecti,sorun bundan sonra bu jantlara lastik uydurarak sorunu cozmek istiyorum
  14. E

Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu.. merhaba,jant bugun elime gecti 10 inc 15 jant,
  15. E

XJ lastiik- jant uyumu...

merhaba arkadaslar standat olan xj eme mecburiyetten procomp 10 inc jant almak zorunda lakdım,yanında ise elimde 3 inc skyjacker yukseltme aldım aslında jantları 8 inc alıp 31 lastikle işi bitirecekken suan jant 10 inc oldugundan 31 lastik jantta kotu duracak vede tabanın yarısı yere basacak...

16. E

merhaba arkadaslar standat olan xj eme mecburiyetten procomp 10 inc jant almak zorunda lakdım,yanında ise elimde 3 inc skyjacker yukseltme aldım aslında jantları 8 inc alıp 31 lastikle işi bitirecekken suan jant 10 inc oldugundan 31 lastik jantta kotu duracak vede tabanın yarısı yere basacak...
  17. E

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selamlar,ben Emre Yıldırım 31 yaşındayım Kocaelinde ikamet etmekteyim aslen Rize/Çayelindenim.aslen mimar omama karşın baba meslegi fırıncılık ve toptan gıda çaykur bayiligi ile ugrasıyorum..memleketimizden olsa gerek bende buradaki çogu arkadas gibi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri