Arama sonuçlarınız

1. msaribas

SMILE ADSL Terbiyesizliği

Ynt: SMILE ADSL Terbiyesizliği Ben de Türk Telekom'a kızıp aboneliği iptal ettirdim, aynı şeyleri yaşadık. Sonra uydunete geçtim ama pek tavsiye etmem. Ben minimum paketteyim, internetten film izleyeyim dosya indireyim diyorsanız girmeyin sakın. Türkcell VINN bile kat be kat hızlı.

2. msaribas

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Gökhan Abi benim de 18 Haziran da arkadaşımın nikahı var. Ertelesek mi ? Dur ben seni arayayım gün içinde.
  3. msaribas

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Sigarayı bıraktım 6 ay sonra puroya başladım. ilk başlarda günde 1 tane, kahveyle içkiyle, yok öğle yemeğinden sonra derken bir baktım ki günde 1 paket (alkolle daha fazla) şu metal kutularda satılan purolardan içmeye başlamışım. Sigaradan bin beter, kokusu...

4. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Süper, kalabalıklaşıyoruz arkadaşlar.
  5. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Abi yağmur yağmaz merak etme :) Hadi beyler 1 2, gelmek isteyen yazsın. Fazladan çadır var, tulum var, İstanbul'dan araç var. Ekip tecrübeli, acemi arkadaşlar için süper fırsat. Şimdilik 3 - 4 kişiyiz.

6. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Gökhan Abi liste çok güzel olmuş. Daha gelecek olursa revize ederiz.

7. msaribas

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Valla bence silahlı bir kadın 50 tane kurttan daha tehlikelidir ;D
  8. msaribas

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Ben de benzer özelliklerde bir gps arıyorum. Benim için pil süresi de önemli tabii. İmkan bulursam yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ancak harita yüklemekte sorun çıkarır mı bilmiyorum.
  9. msaribas

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Ben gelmeyi çok isterim, ancak işim dolayısıyla uzun vadeli plan yapmam çok zor. Gezi kesinleşirse çok yüksek bir ihtimalle gelirim. Macahel'i görmeyi çok istiyorum. Daha önce Kaçkar tecrübem var benim de.

10. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Tamam abi program doğru. Sorun yok o zaman.

11. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Abi çadır alıcaz mecbur, benim de gelecek arkadaşlar çıkacak sanırım.
  12. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Tamam abi, haberdar et beni. Benim ufak bir sıkıntım var, şöyle ki : 22 mayıs da saat 17 de beyoğlunda çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü var. Benim hatam, daha önce bildirilmişti ancak tarihi unutmuşum. Pazar gününe denk geliyor...

13. msaribas

bu çanta hakkında görüşleriniz

Ynt: bu çanta hakkında görüşleriniz Valla çok güzel görünüyor. Fiyat da iyi.
  14. msaribas

Tavan Sepeti İmalatı

Ynt: Tavan Sepeti İmalatı Montajı da yapıyor musunuz ?
  15. msaribas

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj 2000 vitara jlx 5k ya olur mu acaba ? bilginiz var mı ?

16. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Arkadaşlar katılabilecek durumda olanlar buraya yazsınlar, biz yakında Gökhan Bey'le buluşup organizasyonu detaylandıracağız. Malzeme eksiği olup da gelemeyenler (uyku tulumu, çadır, araç) onlar da yazsınlar, birşeyler ayarlamaya...
  17. msaribas

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Evet arkadaşlar, bu güzel geziye katılmak isteyenleri bekliyoruz.
  18. msaribas

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl Bu şekilde bana uyar. Özelden telefon numaralarımızı paylaşalım. Gelmek isteyen başka arkadaşlar varsa onlar da buraya not bıraksınlar lütfen.

19. msaribas

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl Gökhan Bey ben de katılmak isterim geziye. 19 mayıs perşembeye geliyor, cumayı birleştirip 3 günlük bir program yapılabilir.
  20. msaribas

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl Geçen pazar oradaydım, çok sisliydi ama çok güzeldi. Gölü karşınıza alıp soldaki yoldan yürümeye başladık, 2 küçük gölü geçip bir tepeye çıktık, ancak o kadar çok sis vardı ki yarın üzerinden yürümeye cesaret edemedik haliyle ve geri döndük. Ben 4x4 le çıktım, ancak binek araba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri