Arama sonuçlarınız

1. msaribas

Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri Yıkamacılar çok çamurluysa almamak için uğraşıyorlar. Normalse de o zaman çok para istiyorlar. Bazıları 25 liraya çıkabiliyor. Q7 lerle, porsche cayannelerle aynı parayı istiyorlar.

2. msaribas

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryalılar :) Geçen pazar Sülüklügöl'e çıkmaya çalıştım, beceremedim. Benden önce 5 tane jip çıktı yukarı dediler, sizlerden birisi mi acaba ?
  3. msaribas

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bakalım neler olacak, takip.

4. msaribas

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı? Ben taktırdığım LPG için servise bakım için gittiğimde (tartarini) serviste bir sürü taksi vardı, adamlarla konuştum biraz, shell den opetten lpg alma, bak bizim araçlarda sorun çıkardı onların lpg si yağlı dediler. Evin yukarısında LUK oil var, taksicilerin...
  5. msaribas

arkadaşlar vitaraların hangi modellerinde abs var??

Ynt: arkadaşlar vitaraların hangi modellerinde abs var?? ABS sizin için neden çok önemli ? Çok bilgili sayılmam bu konuda ama 4 çekerler için ABS ne kadar faydalı bilmiyorum. ABS fren kullanan birçok kişi ABS nin ne olduğunu bilmiyor, daha kısa fren mesafesi zannediyor, o yüzden sordum.

6. msaribas

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak Ben de inceledim, üstüne üstlük ne fiyat listesi ne de sipariş formu var ;D

7. msaribas

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Hayırlı olsun. Aynı zamanda fotoğrafçısınız sanırım ? :)
  8. msaribas

Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

Ynt: Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları inanılır gibi değil, tebrikler.
  9. msaribas

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj takip

10. msaribas

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) takip.

11. msaribas

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Ynt: Siz Olsanız Ne Yapardınız? Ben olsaydım bi bidon benzin alıp arabanın koltuklarına döker ateşe verir ondan sonra arabayı vurdurtarak çektirirdim. Ghost rider hesabı. Madem bu kadar param var, acımıyorum arabaya, bunu yapardım ki namım yürüsün en azından.
  12. msaribas

www.tehlikedeyim.net

Ynt: www.tehlikedeyim.net Çok güzel olmuş.

13. msaribas

Tatlıdaki Tatsız Tehlike!

Ynt: Tatlıdaki Tatsız Tehlike! Merhaba, yazınız daha önce okuduğum Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın "Taş devri diyeti" kitabını aklıma getirdi. Ahmet Aydın'ın editörü olduğu internet sitesi www.beslenmebulteni.com da da epeyi yazı var bu konuyla ilgili. Girip okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca herkese...
  14. msaribas

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Ben de bagaja sağa yerleştirdim, tekli koltuğun arkasına. 32 lt. sanırım. Çok sorun olmuyor. Çok bagaj gerekirse çiftli koltuğu yatırabilirim arkaya. Hatta bahsettiğim tekli koltuk konfor için hafif yatar ya arka koltuklar, o şekilde yatabiliyor, orada oturan rahat ediyor...
  15. msaribas

Dünya ünlülerinin kullandığı marka invicta saat

Ynt: Dünya ünlülerinin kullandığı marka invicta saat Merhaba, Saatin ağırlığı nasıl ? kaç gram tahmini ?

16. msaribas

Hangi Makineyi Almalıyım ?

Ynt: Hangi Makineyi Almalıyım ? Merhaba, son 2 gündür ben de aynı konuyla ilgileniyorum, dslr ile compact ve dslr like makinaların hemen hepsini inceledim. Bütçem sizinkiyle hemen hemen aynı. Benim çıkardığım sonuç, dslr makinalar çantasıydı ıvırı zıvırıydı, lensleriydi oldukça büyük ve ağır...
  17. msaribas

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Merhaba, Kaçkar'a rehbersiz gitmenizi tavsiye etmem. Gitmeyin derim hatta. Mümkünse bir grupla çıkın. Kaybolma ve düşme tehlikesi var. Özellikle sis ve yağışta kaybolabilirsiniz. Ben gitmeye kalkıştım ama sağolsun Yukarı Kavron da Şahin'in yeriydi sanırım, orada bir gruba...
  18. msaribas

Abant'ı Zorla Yavrulatma Tahribatı

Ynt: Abant'ı Zorla Yavrulatma Tahribatı Anladığım kadarıyla parklar müdürlüğü projeye karşı, valilik yapıyor projeyi. Ben Abant'a geçen hafta gidemedim, ancak yarın gidiyorum. Pazartesi fotoğraflarla beraber gözlemlerimi yazarım.

19. msaribas

Abant'ı Zorla Yavrulatma Tahribatı

Abant Tabiat Parkı'na gidenler gözlerine inanamıyor. Dört bir tarafta iş makineleri tozu toprağa katıp çalışıyor. 'Altyapı' çalışmalarındaki 'beklenmedik gelişmeler'le gölün seviyesi yükselmiş, piknik alanları ve ağaçlar su altında. 'Yavru Abant' oluşturma çabaları da cabası BOLU - Türkiye’nin...
  20. msaribas

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Garmin mobile XT nin hangi versiyonunu yüklediniz ? Memnun musunuz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri