Arama sonuçlarınız

1. msaribas

2006 forester 2.0 AT

Ynt: 2006 forester 2.0 AT Öncelikle teşekkürler. Umarım hayalinizdeki arabaya en kısa zamada kavuşursunuz. Ben özellikle Subaru istiyorum, seviyorum bu aleti. Peki ortalama %80 şehir içi, %20 kamp faaliyetlerinde kullanmak için bu araç benim işimi görür mü sizce ? İlk defa 4x4 e binicem. Turbo...

2. msaribas

2006 forester 2.0 AT

Merhaba, aşağıdaki araç için fikirlerinizi alabilir miyim ? http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_2006_subaru_forester_2_0_at-hatasiz-90WQQaXQQ20835437WQQpXQQdisplayitem? Bu araca LPG takılabilir mi ? A.T. ne demek ? Çok fazla bilgi bulamıyorum internette Subaruyla ilgili.
  3. msaribas

Nöroloji Testi

Ynt: Nöroloji Testi İlk testi 10 sn. de çözdüm, 2. sinde önce 5 tane F saydım, sonra 6 . Ancak sanırım 2. test ana dili ingilizce olanlar için geçerli, normalde biz zaten 'of' kullanmıyoruz :)

4. msaribas

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Aracım yok, teklif için şimdiden teşekkürler. Bir dahaki geziye oradayım inşallah.
  5. msaribas

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Kar altında harika görünüyor. İmrendim vallahi. Bu sene kış geçti artık ama seneye kışa mutlaka gidicem.

6. msaribas

Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları

Ynt: Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları Elbette ki devletin de çalıştığını göstermesi lazım, atık sularını denize boşaltan fabrikanın yanında denize sakız atın, size ceza keserler, millet de alkışlar belediye çalışıyor diye, bu konuda hemfikirim sizinle. Adam tarlasını ilaçlar, kalkar ilacın...

7. msaribas

Ynt: Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları Merhaba, Tatlı su kanunlarını ben de pek bilmiyorum, ancak denizde avlanırken 2 tip lisans var. 1. si amatör kıyı balıkçılığı belgesi, almak zorunda değiliz ancak alınması tavsiye ediliyormuş (nedense) 2. si ise sarı belge dedikleri balıkçı lisansı, bu...
  8. msaribas

Ynt: Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları Amatöre parakete yasak beyler ;)
  9. msaribas

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? save as dedim buranire.jpg çıktı :) Güney Anadolu olduğunu tahmin ediyorum. Toroslarda bir yerdir bence.

10. msaribas

Dünyanın Merkezine Yolculuk

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk planet earth, caves :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri