Arama sonuçlarınız

1. Dawn

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) arkadaşlar kartepeye çıkış nereden olacak acaba adapazarından katılmak istesem nereye gelmem gerekir teşekkürler

2. Dawn

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Arkadaşlar merhabalar bende geziye katılmaktan ve hepiniz ile tanışmaktan mutlu olduğumu söylemek isterim araçlarımızı yolların kapalı olmasından dolayı pek zorlayamadık ama uzun uzun muhabbet etmek için fırsatımız oldu...
  3. Dawn

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! 8) özgür tan - ömer faruk tan arkadaşlar adapazarından katılmak istiyorum buluşma yerini yazarsanız sevinirim görüşmek dileğiyle

4. Dawn

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı slm benim aracım 93 kısa şase pajero bunun için dodik uygulaması varmıdır. fiyat bilgisinide vermenizi rica ederim. iyi çalışmalar
  5. Dawn

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım arkadaşım hoşgeldin bende 5 ay önce bir 93 kısa şase 2,6 Pajero satın aldım doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum size tavsiyem aracı aldığınızda iyi bir yere göstermeniz. 93 model kısa şase aracımda klima ve hidrolik direksiyon var bundan önceki modellerde klima...

6. Dawn

Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011)

Ynt: Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011) Arkadaşlar bir dahaki geziye davet edilirsek seve seve katılmayı canın gönülden isteriz bu arada geziniz çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

7. Dawn

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Bu aracı test etmek isterdim :)
  8. Dawn

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın arkadaşlar
  9. Dawn

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi çok güzel olmuş tam bir mühendislik çalışması elinize sağlık

10. Dawn

Sapanca sogucak yaylası gezi planı

Ynt: Sapanca sogucak yaylası gezi planı bir iki foto

11. Dawn

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları hani bu araçların offr road resimleri nerede
  12. Dawn

Ynt: Sapanca sogucak yaylası gezi planı Zeki bey merhaba evet keyifli bir pazar günüydü aracınız şimdiden hayırlı olsun başka gezi organizasyonlarında görüşmek dileğiyle 0 532 690 38 09

13. Dawn

Arkadaslar selam 20.11.2011 pazar gunü sogucak yaylasına gezi yapmayı planlıyoruz 4 arkadas katılmak isteyen olursa tam saati belli degil ama bır buluşma yeri ve saati belli edip yazacağım katılmak isteyen olursa beklerim tabi bol yağmurun ardından yaylaya ulaşabilirsiniz bilmiyorum :)
  14. Dawn

amarok'a mt lastik uyguladık.

Ynt: amarok'a mt lastik uyguladık. lastikler sanki biraz ufak kalmış gibi :)
  15. Dawn

mitsubishi pajero kullanım kitabı

Arkadaşlar merhaba mitsubishi pajero 93 model v12vndl model aracın kullanım kitabı elinde olan varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

16. Dawn

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan kardeş araç nedurumda metin usta turboyu bağladı mı ? ne zaman gezi fotoğraflarını göreceğiz bu sıralarda biryerlere gidiyormusun aracı test edebildin mi bir gün ziyaretine geleceğim
  17. Dawn

Araç vinç ithalatı

Ynt: Araç vinç ithalatı doğrudur arkadaşlar konuyu iki farklı yere açtım daha fazla kişiye ulaşabilmek için
  18. Dawn

4g54 1993 pajero zinciri

arkadaşlar merhaba bir sorum olacak 1993 model 2.6 pajeromun egzantirik zincirinin sıkılıp sıkılmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır yoksa değştirmek mi gereklidir. teşekkürler

19. Dawn

Off-road araçları için vinç ithal edilecektir.

Ynt: Off-road araçları için vinç ithal edilecektir. arkadaşlar test dokumanlarını yakında paylaşacağım hem amerikadaki bir stenin test sonuçlarını hemde başka bir firmanın warm ile karşılaştırma sonuçlarını göndereceğim karar sizlere ait bayram sonunda bunları paylaşacağım
  20. Dawn

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı