Arama sonuçlarınız

1. Dawn

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın hayırlı işler

2. Dawn

Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011) takip bu etkinliğe bende katılmak isterim
  3. Dawn

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel önder bey merhaba 93 model kısa sase pajero için snorkel mevcut mudur teşekkürler

4. Dawn

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) koltuk kaplamaları çok güzel olmuş maliyet bilgisi verebilirmisiniz
  5. Dawn

pajero 2.6 performans arttirim önerileri

Arkadaslar merhabalar yeni aldığım 2.6 pajeromun performansını nasıl arttırırım önerisi olanlar şimdiden teşekkürler 93 kısa sase için dodik bulabilirmiyim

6. Dawn

Mitsubishi Pajero

Arkadaşlar merhaba 93 model pajeromun iç sıcaklık göstergesi çalışmıyor. bunun için NTC tip termistör arıyorum 1000 ohm fakat sakaryada bulamadım nereden bulabilirim bilgisi olan varmıdır. herkeze teşekkürler

7. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkeze günaydınlar hayırlı işler
  8. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar merhabalar Düzce off-road oyunlarından bir foto :) nasıl eğlenceliydi değil mi
  9. Dawn

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) saat gece yarısı 2:10 geçiyor Yituk yaylası Duzce gece yarışları sona. erdi bir iki foto ekleyeyim dedim fakat telefondan ekleyemedim :(

10. Dawn

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Katılımcı Adı Kişi Sayısı İli Gezenbilir niki 1- Serkan 2 kişi Düzce...

11. Dawn

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Güzel gidiyor sabırsızlıla bakliyorum birde toplam maliyet konusunda ufaktan bilgi verirseniz seviniriz :)
  12. Dawn

Pajero Tıkalı Ön Kalorifer Peteğinin Temizliği

Ynt: Pajero Tıkalı Ön Kalorifer Peteğinin Temizliği Şenol bey paylaşmış olduğunuz bilgi için teşekkürler benim için çok faydalı oldu

13. Dawn

Pajero 2.6 performans arttırımı

Arkadaşlar herkeze selam bir konuda yardıma ihitiyacım var yeni satın aldığım Mitsubishi pajero 2.6 93 model aracımın performansını artırmam için neler yapabileceğim konusunda bilgi toplamak isitiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  14. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar , hayırlı işler
  15. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Herkeze Günaydın iyi çalışmalar hayırlı günler

16. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan bey merhaba en kısa zamanda uğramaya çalışacağım iyi çalışmalar ilginize teşekkürler
  17. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan merhaba o zaman Düzcede görüşmek üzere diyelim sticker'lardan nasıl edinebilirim teşekkürler
  18. Dawn

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar merhaba , Sakaryalıyım bende bu işe yeni başladım 93 model Pajero 2600 kısa şase satın aldım haftasonu Düzceye gelmeyi düşünüyorum sakaryalılar olarak ayrı bir yerde kamp kurmayı veya toplanmayı düşünüyormusunuz teşekkürler

19. Dawn

Mitsubishi Pajero için lastik Seçimi yardımı

Ynt: Mitsubishi Pajero için lastik Seçimi yardımı Tamer bey tekrar merhaba aracınız çok guzel duruyor bende aracıma vinç ve snorkel düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bu tür aksesuarları satan bir firma varmidir birde bahsettiginiz şu ateşleme sistemi benim aracılara uygulanabilir mı ...
  20. Dawn

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Selam PAJERO ekibi :) ben daha yeniyim sizden öğreneceklerim var 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel (hagurel)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri