Arama sonuçlarınız

1. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Olgun bey,ben o DUSTER test aracı ve İlker beyin acımasız pilotajıyla (yakın) zaman içinde Murat beyin giydiği mor T-shirtin beyazlayacağını düşünüyorum. :) Ha eğer ki Dacıa Duster"i kullan at Off-Road makinesi olarak sürdüyse piyasaya bu da apayrı bir tartışma konusu...

2. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Üstad sizde Türkçe"yi dağıtmışsınız,vesselam :D Şaka bir tarafa sizin gibi üstatları takip etmek hem zevk hem eziyet(saat itibarıyla) :D Saygılar...
  3. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Valla TYT Fan"ın "45 000 liram olsa DUSTER alacağıma, 30 binine vitara alırım,geri kalan 15 binine de benzin alırım.." esprisine çok gülmüştüm.Kim ne derse desin Murat beyin ısrarlı takibi konuyu buralara taşımıştır. ;) Duster"de çok emeği var yani. :D

4. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hahahaha ;D Dacıa Dacıa olalı böyle zulüm görmedi. ;D
  5. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster O aracı buradakilerden birinin alacağını hiç sanmıyorum. ;D

6. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Evet işte bu başlık konuya ve DUSTER"a uygun bir başlık.Tebrik ediyorum. ;)

7. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Konunun başlığı "Soft offroadçı DUSTER" olarak değiştirilmedikce bu tartışma bitmez. :D
  8. A

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Hemen sayfanın başında ki mesajımda bende 3 günde bitirdim demiştim,arkadaşda 3 günde bitirince demek bu konu soluksuz okunduğunda tam 3 gün sürüyormuş durumu ortaya çıktı. :).Ben şahsen ara veremedim,uyku,beslenme vs vs araları haricinde soluksuz okudum...
  9. A

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Konuyu bitirme üst limitinin 3 gün olduğu tescillendi böylece. ;)

10. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Evet kesinlikle fotoğraflar gerçek eğimi göstermiyor.Çıplak gözle görünce açıkcası dif kilitsiz araçlar asla çıkamaz demiştim ama eğer benim gördüğüm(Zigana restorantın karşındaki) rampayı çıktıysa DUSTER,tek kelimeyle tebrik ediyorum. ::) ;) Benim dediğim çıktı...

11. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Burada ki tartışma "Off-road" kelimesinden kaynaklanıyor.Off*-road kelime olarak "Yol dışı" demektir.DUSTER yol dışına çıkar mı peki?Evet elbette çıkar ama Off-road dendiğinde" hard off-road" düşünüldüğü,hard off-road akla geldiği için buna itirazlar yükseliyor.Aslında...
  12. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Evet Murat bey haklı,çıkış yapılan rampa burası değil bencede.Zigana resturantın karşısından çıkan rampa gerçek olan.Vitara ile çıkan(resimdeki) arkadaş " Diferansiyel kiliti olmayan araç çok zor çıkar ama inanılmaz zevkli bir rampa.." demişti.Neyse yarın bende...

13. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben yayınladım bu ay içinde Kayışdağın"a çıkan ve inen bir Vitara"yı.20.sayfalardan birinde,bakabilirsiniz ;) Bende iddia ediyorum ki DUSTER oraya önce(bi) çıkar,sonra da iner ve asfalt yola teker koyduğunda kalp krizinden gider. :)
  14. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster "Nereye Murat bey,daha karpuz,pardon DUSTER keseceğdik..." ;D
  15. A

İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler

Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler Bu aletler beni ürkütüyor.Devrilme veya ters dönme esnasında çok tehlikeli yaralanmalara sebebiyet verebilir diye düşünüyorum.

16. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sizi sınırlamakla çok ayıp etmişler :) Yanınızda sevdiklerimiz yok derken,oğlunuzu sevmiyormusunuz? :o
  17. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Benim orada anlatmak istediğim çok farklı bir durumdu ve tartışmaya açtım,saçmalamaya değil. ;)
  18. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Haddimi aşmayayım ama,Volkwagen Amarok Fiyatı DUSTER"den 5 000-10 000 TL daha fazla. Bir de böyle düşünün bence. ;) Volkswagen'in yeni pick-up'ı Amorok, yollara çıkmak için gün sayıyor. Amarok'un önce 2010 yılında Güney Amerika'da ardından Avrupa ve Afrika ile...

19. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yahu yapılacak iş basit.Kendi DUSTER"inizi vurmaya korkuyorsanız Kayışdağı"na,gidin satıcıya önce bırakın "Bu araç şöyle off-roadcı,böyle dere-ırmak geçici.." deyip sallasın.Sonra test için binin birlikte ve gelin Kayışdağı"na.Halep"le arşını teraziye koyup tartın,bizi...
  20. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı