Arama sonuçlarınız

1. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Aslında en güzeli ( şu an aklıma gelen güzel ve hınzır bir fikir) test araçlarından biriyle yapmak bu işi ;D ;D.Yok öyle Prodüksiyon ekibiyle off-road yapmak.Test sürüşünde ki görevlinin ilk tepkisini görmek isterdim ;D ;D

2. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Valla ne yalan diyeyim,pankuru çıplak gözle izleyince sadece DUSTER değil, kendini 4*4 diye pazarlayan sosyete gülleri bile kalır yolda diyorum.
  3. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Rica ederim :) Ama resimlerden pek rahat anlaşılamıyor,yakından bakınca felaket bir rampa. :o E artık siz gönüllü olursunuz Murat beyin iddiası için :D

4. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bugün Ferhatpaşa"da işim vardı.Uğramışken DUSTER"cilerin ısrarla davet edildiği tırmanış yolunu görüntüleyeyim dedim.Yolun başından çektiğim fotolarla başlayacağım,eminim ki gözünüze kolay görünecek ama en son yayınlayacağım resim daha net fikir verecektir.İşin en güzel...
  5. A

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Bu konuyu okumak tam 3 günü aldı.İnternet alemiyle tanıştım tanışalı beni böyle sürükleyen bir konu ve/veya belgesel hatırlamıyorum.Belgesel demişken,iyi bir prodüksüyonla bu projenin Amerikan custom belgesellerinden herhangi bir farkı ol(a)mazdı.Bu kadar...

6. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yani DUSTER"in balata kokusunu duymadan bırakmam diyorsunuz :DBu arada aynı yokuştan(Fulya-Ortaklar cad) bahsetmişiz ama ben sizin bu mesajınızı kendi mesajımı yayınladıktan sonra gördüm,istemeden pişti olmuşuz. :)

7. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hele de Fulya"dan Ortaklar caddesine çıkan yokuş :o.Ben motosikletimle ayağa kalkıp vücudumu öne doğru eğerek çıkıyorum ama görenler garip garip bakıyor.Bunu arka lastik patladığında da yaparız genelde,aynı bakışlara o durumda da hedef oluruz. :)
  8. A

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog Dün kendimce bu konuyla alakalı konu açtım ama daha önce açılmış ve moderator arkadaş konuları birleştirmiş. :)Çok pardon,acemilik işte :P
  9. A

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog Değerli dostlar,bir Unımog"u karavan haline getirip" dağ bayır,kar çamur gezmek"(tanım kafiyeli oldu sanırım?.. :D ) ,engel tanımamak nasıl olurdu?Bunun örnekleri var ama araçlar yeterli olsa da yaşam alanları çok dar.Böyle bir örnek varmıdır,yok ise bu yepyeni...

10. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Geziyorum valla. :) Şu İstanbul"da yaşayıp da tek yapmak istediğim salaş bir balıkçı teknesiyle Boğazın tadını çıkartmaktı,şimdi buna bir de Off-Road eklendi. :) Size de iyi geceler.

11. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Valla ben dediğim gibi,konuyu 1.sayfadan itibaren cumartesi geceden başlayıp,bugün bitirdim.Yani son sayfadan başlayıp sallamasyon yapmadım :).Dolayısıyla bunu üzerime almayacağım ama tüm konuyu zevkle okudum.Hatta bu foruma üye olduğum 2 gündür kurucusu olduğum foruma...
  12. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hoşbuldum. :) Fakat bazı arkadaşlar ağır off-road denemesine davet edildiğinde TYT.Fan arkadaşla bayağı bir makara yapmışlar ;).80 cm kar mevzusunda bile açıkca "Dilim sürçtü.." denmemiş.Bu ve benzeri durumlar çok yeni olan beni bile bu kanıya itmiş bulunmaktadır.Bir de...

13. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Herkese selam.İstanbul"un dağına bayırına süreceğim,mangal yakıp fotoğraf çekebileceğim bir araç düşünürken aklıma başlangıç olarak Niva gelmişti.Cuma akşamı sanırım araştırma yaparken linkleri görebilmek için buraya üye oldum,yemeden içmeden kesildim.Özellikle bu konuyu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri