Arama sonuçlarınız

1. Mustafa_Dasdemir

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

başlık bu hocam Terrano Iı Tavan Sepeti Bağlama

2. Mustafa_Dasdemir

hocam hiç bilmiyorum ben bu halde aldım; sepet için bir uygulamada bu ayakların bağlandığı noktalara bağlama gördüm ama sağlamlık nasıl olur bilemedim. bir diğer başlıkta da bir büyüğümüz çok güzel ayaklar yapıp bağlamış kapı aralığından ve yağmur suyu vs sızması sıfır diyor. kendisine ulaşma...
  3. Mustafa_Dasdemir

Kısa bir not daha; geçenlerde logomun yedek lastik kılıfı üzerinde güzel duracağını düşünerek önce kılıf yüzünü temizleyip ardından mat siyah spreyle puma figürü ve 4wd yazısını kapadım. Ardından da reklamcıda plotter marifetiyle istediğim ölçüde kestirdiğim logomu yapıştırdım. Şu an için...

4. Mustafa_Dasdemir

Tekrar merhabalar Bugün yakışla ilgili ölçüm yapma şansım oldu. 3 gün önce kasten ibre kırmızıya tam denk gelene dek yakıt almamıştım; sonra 100 liralık yakıt alarak kilometreyi sıfırladım. Toplamda 235 km yol yapmışım (şehir içi) ve aracı aldığım önceki sahibinin söyleiğinden de düşük çıktı...
  5. Mustafa_Dasdemir

Anladım hocam tercih meselesi tabi ki saygı duyarım. 3.0 olanların birçok açıdan daha başarılı olduğunu uzun uzun okudum ben de konunun üstadlarından lakin bende 2.7 var. Fazla uzun yol şansım olmasa da ben de şehir içi ve dışı karışık kullanıyorum; 2000-2200 devir civarında seyrediyorum...

6. Mustafa_Dasdemir

Özdemir bey merhaba, en arka ikili koltuk çok genişçe olmasa da çocuklar için yeterli oalcaktır. Emniyet kemerlerine kadar var araçta lakin ayaklar için fazla yer yok. koltuk bagaj zeminine monte ediliyor; istendiğinde çıkarılabiliyor. Ayrıca otomatik değil de düz şanzıman tavsiye ederim. Ben de...

7. Mustafa_Dasdemir

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ad - Soyad: Mustafa Daşdemir Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 Kayseri Memleket: pınarbaşı Meslek : Hayatta Kalma Uzmanı Semt: İldem İlgi Alanı: Kamp, doğa, trekking, hiking, hayati idame, gezi, atıcılık Aladağlar hastası :) bana göre Kayserinin en büyük doğa değeridir çünkü. Yıl içerisinde eğitim...
  8. Mustafa_Dasdemir

Terrano Iı Tavan Sepeti Bağlama

Valla helal olsun abi; sepeti de kendiniz mi yaptınız acaba? öyleyse ölçü isteriz ağam :)
  9. Mustafa_Dasdemir

yapılmışsa ben de yapabilirim, yapılmamışsa ben yapabilirim

yapılmışsa ben de yapabilirim, yapılmamışsa ben yapabilirim

10. Mustafa_Dasdemir

Cümleten selamünaleyküm Uzun süren (yaklaşık 3 ay) araştırmalarım ve nihayetinde de bütçemi ayarlamam sonucu ben de Terrano kervanına katılmış bulunuyorum. Öncelikle başta terrano hakkında olmak üzere, gönlüme hoş gelen hemen her araçlar ilgili detaylı, seviyeli ve derin bilgilerini paylaşan...

11. Mustafa_Dasdemir

Solar Powerbank

Solar powerbank'ler (çok pahalı modeller dışında) güneş enerjisiyle tamamen dolması aylar sürebilecek birer illüzyon aslında. Normal powerbank almak daha mantıklı şayet bir haftadan uzun süre elektriksiz ortamlarda bulunmayacaksanız. Son zamanlarda çokça satılan solar powerbank'ler malesef güneş...
  12. Mustafa_Dasdemir

Su Geçirmez Hafif Fiyatı Uygun 2 Kişilik Çadır 2016 (şu Işi Çözelim)

pek mümkün değil malesef. Bu özelliklerdeki çadırlar minimum 250 TL. İşi ekonomik çözme tavsiyemse ortalama bir çadır alıp üzerini ekstra koruma gerektiren durumlarda tarp brandayla örtmek. hafif ve kullanışlı olur. brandayı yazın yine gölgelik olarak kullanabilirsiniz.

13. Mustafa_Dasdemir

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Cümeten Selamünaleyküm. Mustafa Daşdemir ben. Uzun zamandır sticker'larına rastladığım gruba yeni katılmış bulunuyorum. Kayseri'de yaşamama rağmen her mevsim başka şehir ve bölgelere kamp, gezi amaçlı gidiyorum. Forumda güzel bilgiler, belgeler ve anılar paylaşmak ümidiyle, görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri