Arama sonuçlarınız

1. E

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. dediğiniz kısmen dogru, evet basşıma bişey gelecek, başıma bilmediğim bişeyler gelsin diye yapıyorum zaten, sonradan pişman olurmuyum bu başıma gelenden bilemem..başıma gelmeden ders alamıyorum. zaten bana imkansız geliyo.. ikincisi...

2. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slmlar 10 gün ara vermek zorunda kaldık yola...4 gün önce ben bu sefer tek başıma devam ettim.. fakat kazdaglarının kalan dogu kısmını(60km) bi türlü gecemedim kar ve soğuk yüzünden, yükseklerde 70-80 cm kar vardı. yazlık çadır, eksik...
  3. E

Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi?

Ynt: Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi? slmlar çok önemli bi konu bence bu. insanın yanına aldıkları ve bunu hangi şekilde hafifletmeye çalıştığı(eğer çalışıyosa tabi) onun doğada olma tarzını hem belirleyen hem de orataya çıkaran birşey bence. yine çoğu şeyde olduğu gibi ultralight...

4. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slm murat çok teşekkürler teklifin için.. 1 ay içinde uludağ cıvarında olurum herhalde.. tel numaranı verirsen oralara gelince ararım, bikaç gün katılırsın istersen.. ayrıca oraları biliyosan bi sorum olucak.. uludağı güneyden mi...
  5. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. teşekkürler özenicek bişey yok, gidecek daha iyi bi yerim olsaydı doğadan başka, kalkışmazdım bu işlere, ayrıca sürekli tezat bir yaşam biçimi, şehirden kaçış ama olanaklarını kullanma, iki arada bi derede sürüncemede kalmak...

6. E

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010) neler varmış izmirde...arayıp bulana tabi çok güzel yerler ve fotolar..

7. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. fotolar http://picasaweb.google.com/eternalburzum9906/AyvacikEdremitArasiKazdaglari?feat=directlink zirvedeki fırtınanın bi videosu var..seyredin kesin ve gülün
  8. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slmlar kazdaglarını geçtik, edremite geldik.. öldük bittik her gün 25km yürümek zorunda kaldık, kaybolduk, o kadar yol yürüdük, ilk gün hariç manzara göremedik. sürekli sis, zirvede korkunç bi fırtına vardı, hava 2-3 dereceydi, 10-15...
  9. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slms fotolar http://picasaweb.google.com/eternalburzum9906 permasol bana da acayi geldi iyot kullanıcaz..yarın devam tekrar adios

10. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. cok tesekkürler su anda ayvacığa donduk cunku zehirlendik sulardan..kan tahlili falan yapıldı..normalmiş bu buralarda. hem de köy çeşmesinden zehirlendik.. şimdi bir sorunumuz var.. su arıtma.. klor tableti bulamıyoruz. belediye...

11. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slmlar babakaleden yola çıkıp şu anda ayvacık denen bi yere vardık 5. günün sonunda... kuşbakışı 40km falan yürümüşüz sanırım. kablo bulamadık fotoları bi sonraki ilçede atabiliriz(sanırım gönen).. ilk defa denedik böyle bişeyi.. gpsle...
  12. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. slmlar bileti aldık yarın yola çıkıyoruz... marta kadar bekleyemedik.. akılda bu yol varken likya pek çekici gelmedi.. ezineye kadar otobüs bulduk..ezineden babakaleye nasıl gidilir bilen var mıdır? ayrıca msr çok yakıtlı ocak xgk exp...

13. E

Bursa; Maksem - Uludağ - Süleymaniye Köyü Doğa Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

Ynt: Bursa; Maksem - Uludağ - Süleymaniye Köyü Doğa Yürüyüşü (13 Aralık 2009) şemsiyeyle karda... süpersiniz ya işe yarıyo mu gerçekten?
  14. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor) öncelikle teşekkürler tavsiyeler ve destek için lojistik doğru ama zor bir konu.. mesela 15 günde bir tüp bittiğinde yakındaki ilçelerden birine uğrayıp ocak kartuşu göndertebilirim sanırım.. ya da köylerde genelde kolonya...
  15. E

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor) Selam çin deyince çekiniyo sanırım herkes. neyse 1 martta yola çıkıyorum(ruz)..önce bi türkiye denemesi ki bu da bi 8 ay sürer sanırım. Başlangıç yeri babakale(çanakkalenin orda) sonra kaz dağları-balıkesir...

16. E

likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor

selamlar biz şu anda(15 kasım) 4 arkadaş st paul yolu 10. gündeyiz(kasımlarda internet bulduk)--burayı bitirip 10 aralık civarı likya yolunu(tümünü) yürümek istiyoruz.. katılmak istiyenler lütfen yazsın --- asenaselcan@hotmail.com 05324087119
  17. E

Ben ve eşim(27-29) çin çayı içmek için(amaç olarak söyleyebileceğim tek bu var) çine-(okyanusa kadar)- yürüyerek(acil durumlar dışında otostopsuz) gitmeyi planlıyoruz. 2010 baharında yola çıkmayı düşünüyoruz. kafkaslar ve türki devletler üzerinden. 2-2.5 yıl sürmesini tahmin ediyoruz. Yolun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri