Arama sonuçlarınız

1. ssem

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Devam yanların izalasyon,kapatma ve kaplamarı tamamladım

2. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Teşekkür ederim mehmet abi,sağolun birşeyler yapmaya gayret ediyorum selam,saygı bizden abi
  3. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız iyi dilekleriniz için teşekkürler yanların izalasyonuna başladım

4. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Kim üzerine ne düşüyonsa onu yapıyor[emoji1]
  5. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, dışarı -7 derece çalışmaya devam,cam kenarları bu gün arkadaşlarımın yardımı ile temamlandı (marangoz arkadaş iyi oluyormuş)[emoji3][emoji3]

6. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Ve doğru olan yapılır ve oturma grubu penceresi büyütülür...

7. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Aslında farklı bir şey değil,daha önce tavan kaplaması vardı, Önceki yıllarda bazı firmalar ölçülerine göre yapıp yan sanayi olarak satmış, Onu sadece suni deri ile kaplayıp,izalasyondan sonra tekrar monte etmek yaptığım..
  8. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Bu hafta sonu tavan izalasyonu ve kaplamasını bitirdim,yavaş yavaş ilerliyorum
  9. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler;Görüşleriniz için hepiniz sağ olun; İşte gezenbilir'i bunun için seviyorum. Siz karavan kullanıcıları,araç içinde yaşamış,yapmış,bir kültürün temsilcilerisiniz. Cam Konusunda Çok çok haklısınız. Hiç...

10. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Camlar'da tamam,Biraz Küçük olmuş oturma kısmı diyebilirsiniz.. :D Elimde büyük camlar olmasına karşın biraz böyle kullanmayı kendimce uygun buldum.

11. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M3 Sarıkız Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler... Şu aralar malzeme temini aşamasındayım. İnşallah malzemelerimiz gelmeye başladığında devam edeceğim. Tabi bu arada boş durmuyorum. Fırsat buldukça hafta sonları ufak tefek bir şeyler yapmaya...
  12. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Sayın berk-arda,Yücel Bey,Levent Bey,Salih bey, marmaricj7,Selcuky,Melih Bey Önerileriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

13. ssem

Herkese selamlar;Kolay gelsin. Daha önce kendimden bahsetmiştim.
  14. ssem

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

Teşekürler,ufak tefek ama arazide hafta sonu kampları için çok ideal☺️☺️☺️ Sent from my iPad using Tapatalk HD
  15. ssem

Teşekkürler☺️☺️☺️ Sent from my iPad using Tapatalk HD

16. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;subaru Libero 4wd Minivan-ssem http://www.youtube.com/watch?v=5fSpuFbuf1Y Gezilere Devam...
  17. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;subaru Libero 4wd Minivan-ssem Tüm dostlara iyi dilekleri için teşekkür ederim
  18. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;subaru Libero 4wd Minivan-ssem http://www.youtube.com/watch?v=2k2nElrQtnc Son halimiz bu şekilde.. :) :) :)

19. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem
  20. ssem

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog Mitsubishi fuso 4x4 :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri