Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem
Cem bey teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yan camlar sürgülü idi,Fakat daha önce kesen kişi çok kötü kestiğinden,eski sürgülü camları boya'dan sonra oturtmak mümkün olmadı.Kesilen yer Hoyratça çok büyük açılmış cam contası dahi...
Çok teşekkür ederim,ilgilenip baktığınız için zaten forum amacında biri de bu belki bizim göremediğimiz eksiklikleri görüp,uyarmanız.Çok çok memnun olurum.Çok çok önceden incelemiştim cem bey'in kango aracını ama so gittiğim kamptan...
Cavit abi teşekkürler; akçalı ile fazla pek alakası olmasa da mühüm olan isteklere cevap verebilmesi
Bu arada : akçalı; paraya bağlı, parayla ilgili, akçeli, mali. :D
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aynı süreç :D Syncrolar aşırı derecede fiyatları ve bulunmasının çok çok zor olması,bu tür araçlarda bir arayış içine giriyor insan,sizin sahip olduğunuz kialara'da çok bakmıştım. Ama nasip değilmiş...
Haşmet bey teşekkür ederim,Kamp yerim Merzifon'a 45 KM uzaklıkta Suluova İlçesinin Akdağ'da bulunan Derinöz Barajı'nın üst tarafı bu sulama (içme suyu)amaçlı yapılmış bir gölet ama sadece ve sadece kar suyu ile dolduğundan Çok...
Teşekkürler,sağolun Dediğiniz gibi amaç doğaya ulaşmak,ulaşım aracı ne olursa olsun,ama Motor'dan sonra bu bana sanki süper lüks doğaya ulaşma yolculuğu gibi geldi.Tabi ikisinin yapabildikleri ve gidebildikleri yerler farklı farklı
Teşekkürler Burak sağol.
Teşekkürler
Kendine yeter bir 4x4 zaten bu kadar uğraşmama sebeb de o 4 çeker olması teşekkürler
Evet bu araçları iyi tanıdığınız belli oluyor. ;D Bir tampon kulağını japonyadan getirtim. ;D Ufak bir...
Teşekkür ederim abi,teferruat'da olmayınca işin tadı çıkmıyor abi,ama ne kadar az olursa o kadar iyi .
SUBARU LİBERO MİNİVAN 4WD
Tanışma kısmında kısaca kendimden bahsetmiştim.
Yaklaşık On yıldır Motorsiklet kullanıyorum.(Enduro) Bu süre içerisinde bir çok kamp,gezi,arazinin zor koşullarını iliklermizin sonuna kadar yaşadık.Yaş yavaş yavaş ilerlemeye başladı,Çoçuklar yavaş yavaş büyüyor.
Artık...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Evet abi,iyi aşı yapıyorsunuz :D Enduro motor için de öyle derler abi,başladın mı bırakamassın ömür boyu,dizlerin tuttuğu,gidonu çevirdiğin sürece devam. Aleyküm selam,İnşallah canlı canlı görüşüp tanışmak dileği ile,
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Adı Soyadı: Semih SAĞLAMER
Şehir/Konum: Amasya/Merzifon
İlgi alanları :Enduro Motorsiklet,Kanıma Girdiniz (kamp aracı) (inşallah)
Evlilik,Çoluk,çoçuk: Evliyim 2 Kızım var biri 11 diğeri 3 yaşında
Evet Yukarda az çok bahsetmeye çalıştım, Amasya ilinin...
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53474.0
burda bir arkadaşımız güzel bir şekilde anlatmış.
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Merhaba;
Belki bir faydam dokunur.Uzun yıllardır gps ile ilgileniyorum. Şu anda Megallan Triton 2000 gps kullanıyorum.Buna benzer bir uygulamayı kullanıyorum.Fakat ben google eart görüntüleri üzerinden rotamı çıkartıp,yine...