Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alınık Land Rover Defender 110 SW Dizel
merhabalar sahibimden .com da 10641474 ve 19551422 nolu ilanlar benim ..iki farklı araçtır,,birbirlerinin aynı görünüşde olduğunda tek resim kullandım ...ikiside kesinlikle masrafsıf araçlardır
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)
gönlünüze sağlık..güzel gezi olmuş...şehir dışında olduğumdan sizi kuşadasında ağırlayamadığımız için af ola.... Ugur
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Ahmet ve serkan arkadaşım....lpg sarfiyatı kış aylarında malesef artıyor kış aylarında yüksek dereceli termostad kullanın ve radyatörün ön kısmını dış taraftan % 70-80 oranında gazete veya kartonla...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
ahmetciğim yeni araban hayırlı osun..kazasız belasız.........
Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)
Arkadaşlar Ürkmez dağları yakın civardaki en güzel doğaya sahip güzergahlardandır...daha önceden yaptığım Bafa üzeri Beşparmak dağları yürüyüşü olmasa mutlaka sizlere
katılmak isterdim...en yakın zamanda görüşmek üzere..keyifli...
Ynt: CJ Arıyorum
Daha önce araç toplama çilesi yaşamış birisi olarak diğer arkadaşların uyarısını dikkat edin..bu iş için gerekli zamanınız,sabrınız,paranız yoksa bu işe başalmayın..size eski off road severden tavsiye
http://www.sahibinden.com/cj8_m_iyidir_-76WQQaXQQ11625049WQQpXQQdisplayitem
Cj8 mi yeni boyadık, Good Year Wrangler MT lastik taktık,jantları Excel marka çelik jantla yeniledik. Araçta ruhsata işli Lavato marka lpg vardır.
Orjinal amerikan ön,arka koltuk taktık. Yazın üstünü açtığımızda yazlık...
Ynt: Bu Fiyata Daha İyisi Yok Orginal İngiliz 87 Defender 14.750 Tl
Araç boyası komple kazınmış peroksit astar atılmışdır boyası akzo marka özel mat boyadır. taban komple,çamurluk üstleri,kapı altları alimünyum kaplanmıştır. bu işlem 2 sene öncesi 1200 tl ye malolmuştur. kapı içleri teknelerde...
Uzun Senelerdir Süren Doğa ve Off Merakımdan 2 Tane Emsallerinin En İyilerinden Araç Sahibi Oldum..Şimdi Bu İki Aracımı Satıp Modeli Daha Yüksek Bir Araç Almak İstiorum..Araçlardan bir tanesi 87 Model LR Defender Diğeri 80 Model Cj8 dir . Çok Makül Fiyatlar İstediğime İnanıyorum..Her İki Aracıda...
Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)
Dostlar bu güzel gezide sizlerle olmak isterdimmm ama başka bir programla çakışıyor. En yakın zamanda başka bir programda görüşmek üzere... ( alternatif şirince yollarımız bulunur ;) )