Arama sonuçlarınız

1. Photomania

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? İkimizde profesyonel olarak bu işi yapıyoruz ama deneyimlerimiz farklı olabilir ancak piksel nedir üzerinde durmayı bile gereksiz görüyorum yinede forumdan faydalanacak arkadaşlar için ; yaklaşık 3- 3.5 piksel amatör...

2. Photomania

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? Kesinlikle Nikon derim ben... Evet Nikon ve Canon olmak üzere benzer kalite ve sağlamlık da başka marka yok ancak bu ikisi arasında fiyat ve model çeşitliliği açısından nikon bir adım daha öndedir . Nikon body olarak...
  3. Photomania

Jeep Cherokee Bagaj Perdesi

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi montaj süresi yaklaşık 2 saat , toplam maliyet 120 tl...

4. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi ..........
  5. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi .....

6. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi ilk üç fotoğraf

7. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi Bagaj perdesinin fotoğrafları ;
  8. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi Cunartesi günü bir aksilik olmazsa fotoğrafları siteye yüklerim....
  9. Photomania

Jeep'in Ne Renk?

Ynt: Jeep'in Ne Renk? Binek araçlarım istisnasız hep beyaz renkdi , önceki 4x4 ise freelander siyahdı ve onu da 1 yıldan fazla kullanmadım... Son aracım Grand ise beyaz , tamamen temizliğine ve teknik özelliklerine bakarak aldım ,konsolosluktan çıkma olduğu için 97 model Laredo 4.0 lt 6...

10. Photomania

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? Bildiğim kadarıyla Prins dışındaki markalar çoğunlukla İtalyan ve birbirlerinden çok farkları yok... Prins in Hollanda olduğunu söylemişlerdi ve biraz daha kaliteliymiş ancak üretildiği ülkeden çıkan başka marka olmadığı için rakibi yok bu...

11. Photomania

Parça Havuzu !!!...

Ynt: Parça Havuzu !!!... Benim aldıklarımın üzerinde de aynı şekilde yazıyordu , ancak ben direk amortisörcüye gittim.... elbette parçacılar da para kazanacak ama aynı üründe kar marjı bu kadar yüksek olmamalı... orjinal mopar olsa kabul ancak ürün zaten yan sanayi.... gezenbilirin...
  12. Photomania

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Maslak oto sanayide sadece bu işle ilgilenen dükkanlar var... ben bir kaç ay önce 250 liraya montajıyla beraber benim amaçladığım şekilde marşpiyelleri korumak amacıyla yaptırdım ve çok da memnunum... biraz basamak formu verdirdim ancak mümkün olduğunca yukarıya...

13. Photomania

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi Grand Cherokee ZJ kasa için bagaj perdesi arayışımın sonucunda her ne kadar orjinali gibi olmasa da en yakın çözüm olarak tofaş kartal da kullanılan perdenin kullanılabileceğine karar verdim. Ufak bir modifikasyonla aracı delmeden perdenin içine sarıldığı metal...
  14. Photomania

Parça Havuzu !!!...

Ynt: Parça Havuzu !!!... Ben bostancı sanayide 45 liraya bulmuşdum... yapmanız gereken (araçla amortisörcüye gitmenizi tavsiye etmem) aracın amortisörünü söküp o şekilde amortisör satan parçacılarda sormanız....
  15. Photomania

Africa Twin

Ynt: Africa Twin Motor aşkıma noktayı koymadan önce son kullandığım motordu.... başlangıcı nx 250 dominatörle yapmışdım , bitişi de africa ile noktaladım. Bu ikisi arasında yamaha chopper ve xt 600 oldu ancak africa için kesinlikle her yolun motoru diyebilirim , boyum 1.70 civarı olmasına...

16. Photomania

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05-...
  17. Photomania

Selamlar, '98 Pathfinder Aldım.

Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım. Aracınız hayırlı olsun , keyifle kullanırsınız umarım.... sert araziye girmediğiniz ve bakımlarını ihmal etmediğiniz sürece uzun yıllar zevkle kullanabileceğiniz bir araç almışsınız. Sağlam ve dayanıklı bir motoru var bildiğim kadarıyla , tek handikapı...
  18. Photomania

Grand Cherokee Devir Problemi

Ynt: Grand Cherokee Devir Problemi Vites geçişindeki dengesizlik muhtemelen şanzıman sorununu gösteriyor.Bizim araçlarımızın mekanik olarak belkide en zayıf yeri şanzımanı , özellikle yazın şanzıman yağının soğuması ya da diğer deyişle şanzımandan çıkan yağın radyatöre ulaşıp devirdaim oluş...

19. Photomania

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Devir daim pompasının olduğu yerden su sızıntısı vardı , pompa söküldü , sağlam olduğu görüldü... sızıntıyı özelliğini kaybeden contadan yapıyormuş , conta yenilendi problem çözüldü.... eksoz borusunun çıkışı dışardan paslı ve kötü görünüyordu , tel...
  20. Photomania

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım eğer bulabilirseniz sadece kasnağı değiştirerek probleminizi çözebilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri