Arama sonuçlarınız

1. K

DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ Arkadaşımın aracı suziki vitara 4x4 çok güzel bir araç arazide çok beğeniyorum, tek eksiği kilitleme sistemi yok. Dönerken sol öntekeri çamura sapladı çıkamıyor aracını okadar çok zorladı ki baskı balatasını yakacak nerdeyse, Tabi DUSTER yardıma yetişti onu...

2. K

DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ Erimeye başlamış kar tehlikeli, araba oturuyor ve resmen lastiklerden kütür kütür kırılan buzun sesi geliyor. Arka tekerlerine 5 dk. da zincirleri takı verecektin bak napıyordu Duster'ın o kar birikintisini. Eğer kara gidiyorsan mutlaka küreğin olacak yoksa...
  3. K

Dacia Duster Paçalık Montajı

Ynt: Dacia Duster Paçalık Montajı Emeğine sağlık kardeşim, Ama yinede çamur atıyor.

4. K

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Sevğili arkadaşlar lütfen yorumlarınızı konu başlığı üzerinde yaparsanız insanlar daha çok faydalanırlar diye düşünüyorum. 4x4 mü 4x2 mi daha iyi bu konuyu burda tartışmayalım bence yeni bir konu açabilirsiniz. Tüm yorumları okudum. Yorumların hepsi çok güzel. Espiride güzel, nevar bunda, Hassey...
  5. K

Kar buz yoksa aracını hep 2 WD modunda kullanırsa yakıt tasarrufu sağlarsın. Diğer soruunun cevabı o konuyu içeren başlıklardan incelersin.

6. K

GİDİLEN YER: ADANA DAN - KARATAŞA 45 KM. DÜMDÜZ OVA. ÇEKER MODU: 2 WD. HIZ: 100 KM. Yİ GEÇMEDİM ORTALAMA TÜKETİM: 5,8 LT. ARABAMIN KM. Sİ: 3.1OO KM DE ARABAMI GİTTİKÇE DAHA ÇOK SEVİYORUM... :) :)

7. K

Aracınız kaç km. dedir?
  8. K

110 bg ve 240 Nm nin sürüş zevki tartışılamaz. Üstelik 5 cm buz kalılığında ön tekerlerinin sadece biri bile buzun üzerinde olsa aracın durduğu yerden kalkmaz bırak karda gitmeyi, çamurda gitmeyi hele hele deniz kumunda gitmeyi...
  9. K

Evet aslında bu katogoride olan araçlar içerisinde enaz yakanı DUSTER diye biliriz. Bir örnek vermek gerekirse arkadaşımın charolet captivası 65 lt. mazotla 600 km. zor yapıyor çok şikayetçi. Duster 65 lt. mazotla 820 km. çok rahat gider.

10. K

Arkadaşlar bunlar gerçekler Türkiye tepsi gibi dümdüz mü? Fabrika verilerini bırakın, insanlar gerçekleri görmeli doğru yorumları okuyup kararlarını ona göre vermeli. Tabiki aracı 90 km hızla sürseydim daha az yakardı gidişte 8,1 dönüşte 6,6 lt. yaktıysa gidiş dönüş ortalaması 7,4 lt. dir. Bu...

11. K

jetta&corolla dizel, hangisi?

Ynt: jetta&corolla dizel, hangisi? Kim nederse desin VW - Toyota dan daima bir gömlek üstündür.
  12. K

Ben 5,5 diye tahmin etmişim, siz 5,8 lt. diyorsunuz... Hadi sizin dediğiniz olsun 0,3 lt. için sizimi kıralım.

13. K

Merhaba arkadaşlar 2 aydır kullandığım aracımın merak ettiğim yakıt tüketimini sizlerle paylaşmak istedim, yeni araç alacaklara belki bir faydamız olur. DACİ DUSTER 4X4 11O HP. YAKIT TÜKETİMİ GİDİLEN YER : ADANA'DAN - NEVŞEHİR'İN KOZAKLI KAPLICALARI MAZOT...
  14. K

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

4X4 ler için uygun değil birde acaba akşam gösterge net görünüyor mu? onuda görmek lazım. Aslında o bölüm termometre için uygun bir yer değil, sehir halindeyken termometreye bakmak için gözünüzü yoldan ayırmanız gerekiyor ve sağ eliniz engel oluyor. Benim aracıma monte ettiğim termometre çok...
  15. K

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Termometrenin markası JİNYİNG DV 10A Güç kaynağı 12/24 volt oarak satılan modeli alınacak her iki voltajdada çalışa biliyor ve + ile - kutup farklılığı yok. çalışma aralığı -30 ile +110 derece arası Ölçüleri : 64x31 mm (Küçük ve...

16. K

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. MONTAJ: Ürünü dikiz aynasının üzerinde ortalıyarak koyulup, yanlarından işaretlenecek. iki küçük delik açılacak pilastik kelepçe deliklerden geçirilecek. kablolar tavan halısının altına itelenecek, kapı lastikleri çıkarılıp altından...
  17. K

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Zaten aracı aldığımda bana ASELSAN navigasyon ve park sensörü hediye edildi ama ben eski kullandığım navigasyondan vazgeçmedim. prenha infinity 5.0 çok memnunum.
  18. K

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

19. K

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Duster en enbüyük eksikliği jip olmasına rağmen bir termometresinin olmamasıydı uzun zamandır gurupta arkadaşların yaptıkları termometrelerin birçoğu kullanışsız ve görüntüsünün çok basit olduğunu gördüm ve bunlarıda daha önce belirtmiştim. Zaten ben aracın...
  20. K

4*2 Laureate 90 HP

Ynt: 4*2 Laureate 90 HP Ben size kendi fikrimi söyleyeyim: Eğer DUSTER alıyorsanız 4x4 110 hp fuul versiyonunu alın, sonra o eksi bu eksik şunu taktıriyim bunu söktüreyim derdi olur, zaten araç iç donanım olarak vasat. Dediğim gibi bu benim fikrim herkesin fikrine de saygı duyarım zevk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri