Arama sonuçlarınız

1. K

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video Öncelikle hayırlı olsun sonuçta memnun olmuşsunuz bu yeter. Ama ben dino sonuçlarını görmek isterdim, hangi devirde kaç hp ve torkun kaç Nm olduğunu chipi taktırdığınız yerin dışında başka bir yerde ölçtürmenizi tavsiye ederim...

2. K

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Arkadaşlar iki katına çıkar derken, arazide devamlı çamur ve kar üzerinde gitme esnasını kast ettim, bunun içinde aracın gömülmesi, kendini kurtarmak için yaptığı patenajlar falan dahil, yoksa az bozuk zeminde 4 çekerde gitmekle...
  3. K

DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ Evet kardeşim Başbakanımızı görsem ona desemki Sayın başbakanım ben 2 aydır evime kardan dolayı gidemiyorum nolur bana yardımcı olun desem heralde korumalarıyla beraber bana bir tokat atar götürün bu deliyi der :D Adananın 73 km. kuzeyinde karaisalıya...

4. K

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ Aynen öyle kardeşim herkese tavsiyem aracınızın limitlerini çok iyi bilmeleri, Ve tabiat anayı hafife almamaları sonuçta altındaki bir araba tank değil.
  5. K

Ynt: DACİA DUSTER KAR RESİMLERİ Lapa lapa yağan karda standart lastikleriyle ön plaka sevyesine kadar karda çok rahat gittim hatta aracın altının kara sürttüğünü duyarak gittim. Aracın ön panjurundan giren kar radyötöre deyerek eriyor aracın sıcaklığı 1. çizgiyi geçmiyordu. aracım 100 km olduğu...

6. K

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Arkadaşlar aracın gösterdiği değerler aldanmayın. En iyi ölçüm aracın deposunu gözünüzle görecek yere kadar doldurup km. sıfırlamak ve ideal hız olan 100 yada 110 km hızı kesinlikle 4x2 modunda otobanda gitmek, gidilen mesafe 200...

7. K

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Takılan termometrelerin birçoğunun çok basit olduğunu gördüm. Özellikle göğüse konulan ekranı siyah yazılı olan termometreden bende aldım, beş para etmez pili aktı, ve gece kullanımında güya ışığı var ordaki sonucu görmek için cebelleşirken kaza yapacam birgün. sonuç olarak ürün basit...
  8. K

MERHABA ARKADAŞLAR DÜN GURUBA ÜYE OLDUM ÇOK BİLGİLER EDİNDİM EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BENDE DUSTER IMLA ÇEKİLDİĞİM FOTOĞRAFLARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri