Arama sonuçlarınız

1. Ozzz

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Cumartesi günü bakmak lazım Yelda hanım hava her an değişebiliyor :) Bakarsınız yağmaz

2. Ozzz

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Jasmin tekrar bizle yürümeye karar verdiği için listede değişiklik yapmıyoruz :) Varmı başka gelen ?
  3. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Herkese günaydın :) Evet ilk yürüyüşüm bakalım nekadar ham kalmışım ;)

4. Ozzz

İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009) Nejat abi manisaya gidilecek diye yazmışlar ilk sayfada bende onu soruyorum karagölde offroad yapılmıcak sadece kampmı yapaılacak onu soruyorum
  5. Ozzz

İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009) 15 inde karagölde off-rad yapılmayacakmı ? Manisada nerede yapılacak ?

6. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Benimde ilk doğa yuruyuşum olacak herhalde fazla yormazlar :)

7. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) 01-) TezzMertek 02-) Yelola 03-) matiate 04-) Ozzz 05-) ozcour
  8. Ozzz

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Bizde yürürken sizin araçlarla tırmanışınızı izleriz .
  9. Ozzz

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Düzelteyim dedim sayın TezzMErtek Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ; 01-) TezzMertek (Murat ÖZ) 02-) Ozzz (Osman) 03-) matiate (Ömer Adil Kutlu) 04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ) 05-) yelola ( Yelda) 06-)...

10. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Ooo Yelda hanım yemek çeşitleri git gide artıyor kuru fasulye, portakallı ördek derken şimdide börek :)

11. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Bende benim gps i denemiş olurum :) kayıt alma falan
  12. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost...

13. Ozzz

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) Murat abicim çamköye değil ama Yamanlara sürebilirim :) Kısa mani içinde teşekkürler
  14. Ozzz

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Güzel bir yer yürüyüş için
  15. Ozzz

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) Çok güzel fotograflar çekmişsiniz . Keşke size katılsaydım yürüyüşte diyorum şimdi :( Artık bir dahaki sefere

16. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Tabiki ateşi biz yakarız Yelda hanım ama önceden okuduğum kadarı ile yemek konusunda kimse elinize su dökemiyor galiba portakallı ördek ve fasulye muhabbeti geçmişti :) Eğer geziye sizde katılacak iseniz...
  17. Ozzz

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) 1 Şubat 2009 - Gümüşsu (01.02.2009) doruğun gezisinde bizden katılacak olan varmı yukarda link verdim.
  18. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Katılımcı Listesi ; 01-) TezzMertek (Murat ÖZ) 02-) Ozzz (Osman)

19. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Piknik ve Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Ben katılıyorum listeye yazabilirsiniz .
  20. Ozzz

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) Bir değişiklik olmazsa katılıcam bu etkinliğe liste oluşturuluyorsa katılanlara yazabilirsiniz :) (Bu pazar doruk şelale ve gölete götürüyor ve pazar günü yağmur yok bu etkinliğe bizden katılacak olan varmı ? ) link burda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri