Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
Cumartesi günü bakmak lazım Yelda hanım hava her an değişebiliyor :) Bakarsınız yağmaz
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
Jasmin tekrar bizle yürümeye karar verdiği için listede değişiklik yapmıyoruz :) Varmı başka gelen ?
Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)
Nejat abi manisaya gidilecek diye yazmışlar ilk sayfada bende onu soruyorum karagölde offroad yapılmıcak sadece kampmı yapaılacak onu soruyorum
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
Murat abicim çamköye değil ama Yamanlara sürebilirim :) Kısa mani içinde teşekkürler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
Çok güzel fotograflar çekmişsiniz . Keşke size katılsaydım yürüyüşte diyorum şimdi :( Artık bir dahaki sefere
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Tabiki ateşi biz yakarız Yelda hanım ama önceden okuduğum kadarı ile yemek konusunda kimse elinize su dökemiyor galiba portakallı ördek ve fasulye muhabbeti geçmişti :) Eğer geziye sizde katılacak iseniz...
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
1 Şubat 2009 - Gümüşsu (01.02.2009) doruğun gezisinde bizden katılacak olan varmı yukarda link verdim.
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
Bir değişiklik olmazsa katılıcam bu etkinliğe liste oluşturuluyorsa katılanlara yazabilirsiniz :) (Bu pazar doruk şelale ve gölete götürüyor ve pazar günü yağmur yok bu etkinliğe bizden katılacak olan varmı ? ) link burda...