Arama sonuçlarınız

1. Ozzz

5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Buluşma guzeldi yeni açılmış olan hava gazı fabrikasını bu buluşma sayesinde görmüş olduk ancak masanı buyuk oluşu sonucu yine parça parça iletişim kurmak durumunda kaldık:)

2. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Geri dönüşte Atayım seni. senin için aşağıdan değil yukarıdan geçerim özgür:) Yanlız sabahtan iş var yarım gun işçıkışı çankayadan gelicem yani gelişini ya jeep yada otobus ilen yap;)
  3. Ozzz

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Çok güzel olmuş. İzmir'li arkadaşlarımında böle birlik olması dileklerimle :)

4. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Öle bir şey varsa bende yemek türlerini denemeye hayır demem yani :) Özgür jeeplemi geleceksin?
  5. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Şimdi telefonla aradım 135 araçlık otoparkımız var gelebilrisiniz dedi dedim 15-20 kişi kadar olucaz belki sayı artabilir dedim tamam dedi size yer ayırırız buda benden :)

6. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Güzel çalışma fiyatlar çok uygunmuş. YEmek yapmasıda çok güzel sonuçta belediye bunyesinde çalıştığı için ucuz olması doğal çankayadaki itfaye restorant gibi :)

7. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Çok karamsar gördüm seni :)
  8. Ozzz

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Bu seferki buluşmada katılım fazla olacak ;)
  9. Ozzz

Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009) Etkinlik çok güzel olmuş ileride çadır alırsam bende kamp türü etkinliklere katılabilirim :)

10. Ozzz

Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Dün akşamki sinema buluşmamız çok güzel geçti 8 kişilik bir katılım oldu:) Bana göre film çok güzel herkese tavsiye ederim ama Sibelin film arasında okadar para verdik şimdi çıkıp gitmeyelim lafına çok güldüm ;)

11. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Bu sabah 6 tane kesin gelecek arkadaş için bilet aldım bana mesaj ile geri dönen. 2 tanede boş rezervasyon yerim var ama saat 19:00 a kadar satın almamız lazım gelecek olanlar bana acil geri dönüş yaparlarsa...
  12. Ozzz

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Selam Kamp'ı bu seferlik erteliyeceğim başka seferki kampa kendi çadırımla gitmeyi tercih ederim ;)

13. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Perşembe sabahtan sinema biletlerini almayı planlıyorum genç turkcell sifresi olanlar bana özelden tel no ve genç turkcell şifrelerini verirlerse sabah biletleri alacağım. Malum genç turkcell gunu akşama iyi yer...
  14. Ozzz

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Bitir şu tezinide sende katıl aramıza Sinem :)
  15. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) 5. bölüm

16. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) 4. Bölüm
  17. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) 3. bölüm
  18. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) 2. bölüm

19. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Fotograflar 1. bölüm
  20. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) izin yok yasak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri