Arama sonuçlarınız

1. Ozzz

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben 20 dk daha buradayım sonra inglizce kursuna oda bitince sinemaya :)

2. Ozzz

Bu da Robot Kol Projem, Yumurta Tutuyor

Ynt: Bu da Robot Kol Projem, Yumurta Tutuyor Güzel çalışma ancak sensör göremedim yumurtaya basınç verince patlatmasın diye kolu yöneten kat nasıl algılama yapıyor yada daha başlangıç bitmedimi tam olarak ?
  3. Ozzz

Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) 3 kişiyiz neden bukadar katılım az bilmiyorum.. Ama yanımda 1-2 kişi getirebilirim :)

4. Ozzz

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Az önce telefonla aradım 20 kişi gelirsek 20 ytlden giriş yabaileceğimizi hem kapalı hem açık havuzun çalıştığını dışardaki havuzada sıcak su pompaladıklarını belirttiler. Normal giriş fiyatlarına zam yapmışar öğrenci 20...
  5. Ozzz

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Yürüyüş yapılacak olan kısa parkur : 22 şubattaki behsat 2 düzlüğüne yapılan yürüyüşten örnek fotolar :)

6. Ozzz

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Çok güzel olur . Geçen yürüyüş yaptığımız gibi kestirmeden çıkarsak 3km sonrasında 2. behzat düzlüğüne ulaşmış oluruz. Arabaları ile gelenelr araçlarını balçova termalin otoparkına bırakırlar. Yukarda ateş yakıp bişiler...

7. Ozzz

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın :)
  8. Ozzz

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Güzel olur kestirmeden yukarı çıkılıp yemek yenip sonra aşağı inip yüzme fikri süper :)
  9. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) O zaman Balçova termaldemi yapıyoz başka bir kaplıcan bahsetmiştiniz yürünüyor sonra kaplıcaya giriliyor diye sölemiştiniz. Ancak termalde herşey hazır yani yüzüp çıkarken heryer sıcak saç kurutma makinasi bile var...

10. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Birde gün belirlemek lazım bu haftamı haftayamı ? :)

11. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Benim yuklediklerimi kurcalamayında başka ne yuklicekseniz yukleyin :) dün akşam sinir oldum zaten okadar Photoshopta küçültüp yükledikten sonra :)
  12. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) sanıyorum 2 parça halinde mod kopyaladı ilk nejat abininkiler sonra benimkiler geldi . Şu an sıkıntı yok Sayın Murat . Sayfa 1 de kontrol etmiştim ve benim fotolar yoktu sanıyorum 2. parti kopyalamada yuklediler.

13. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Farkındaysan resimlerim zaman sırasına göre sıralı ve baştan sona doğru gidiyor sondna başa doğru değil + ( 2-3 tande Ömer'in sonradan bana yolaldığı fotolar var onlarıda ek olarak sonaradan ekledim. Yani ters...
  14. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Tekrar bir düzenleme yapmış galiba mod çünkü sadece nejat abinin fotolar aktarılmıştı ve diğerleri yoktu ilk mesajlarla benim fotolarıda ve mesajlarıda taşımış sorun kalmadı şuan :) şu mehter takımı türü foto nedir...
  15. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Mehter takımı türü yükleme nasıl oluyor?

16. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Sayın Murat Adobe photoshop ile çözünürlüğünü düşürmekle uğraşıp siteye yüklenen ve kimsede olmayan fotolardan bahsediyorum sen öğrencek çok seyin var diyorsun eyvallah. Bende birdaha yüklemem olur biter(aynısıda...
  17. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) oooo mod fotoları silmiş okadar uğraşmıştım işmi şimdi bu ?
  18. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Nejat abi çok güzel fotograflar yüklemişsin teşekkürler. Yukarı çıkarken yoldaki ağaç ve taşlar sizi bayağı bi uğraştırmış :) Bugün geziye gelen tüm arkadaşlarla başka gezilerde tekrar görüşmek üzere

19. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Bugun yürüyüşten Dönerken Yelda ve Murat 'la konuştuk. Bildiğiniz gibi Balçova termal tesislerinde kışın kapalı havuz devreye giriyor. Kubbe gibi olan yere sıcak termal su basıyolar ama çok sıcak değil ( çok sıcak...
  20. Ozzz

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009) Merhaba Nejat abi site 250kb i geçmeyen resim kabul ediyor onun için resimlerin cozunurluğunu düşürüp koyuyorum arzu edersen resimleri bana yolla ben hemen yukliyeyim siteye

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri