Arama sonuçlarınız

1. Sülotay

Araç Üstü Çadır Seçimi

Bozcaada sahil çok Rüzgârlı idi buna rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.Yağmur deneyimim henüz olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sülotay

Karadeniz Tecrübeleriniz

Merhaba daha önce 5 defa karadeniz turu atmama rahmet karadenize doyamıyorum herkese gezip görmesini tavsiye ederim. ilk gideceğim zaman sene 2011 de kendime şöyle bir liste hazırlamıştım sizlerle paylaşmak isterim belki bir faydası olur. ARTVİN : 1 .MENÇUNA ŞELALESİ ARHAVİ İLÇESİNDE 2...
  3. Sülotay

Araç Üstü Çadır Seçimi

FREECAMPİNG kullanıyorum gayet mennunum 120-130-140 ve 160 cm genişlik olmak üzere 4 seçeneği var benim kullandığım 140 cm en 210 cm boy

4. Sülotay

Peugeot 206dan Karavan Yapıyorum!

Açıkçası aracımın teknik bilgilerinde böyle bir bilgi yok ama yükün yarısı tavanda yarısı kabin üstünde dağıldığı için bir problem yaşamadım.
  5. Sülotay

genişlikleri 120-130-140 ve 160 cm 4 çeşit var benim kullandığım 140 cm genişlik 210 uzunluk eşim 12 yaşında kızım ve 1 yaşındaki kızım ile beraber içinde yatabiliyoruz evdeki çift kişilik yatağımla aynı boyutta içi tavan barlarına montajı yapılıyor araç tavanı kilo ilgili hiçbir problem...

6. Sülotay

FREECAMPİNG araç üstü çadır tavsiye ederim açılması ve kapatılması 2 dakika gibi bir sürede yapabiliyorsunuz. Ramazan bayramında bozcada da idim 36 derece sıcakta bile gün ortasında içinde dinlenebilirsiniz yüksekte olduğu ve tavanında fiber olduğu için içi gayet güzel serin oluyordu...

7. Sülotay

Yeni Tarz Karavan (çingene Karavanı)

Elinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş.
  8. Sülotay

8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı

Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı Karadeniz turu atmak isteyenlere kendim için hazırladığım notları yollamak isterim umarım yardımcı olur. ARTVİN : 1 .MENÇUNA ŞELALESİ ARHAVİ İLÇESİNDE 2. KARAGÖL SAHARA MİLLİ PARKI ŞAVŞAT İLÇESİNDE KAMP YAPILABİLİR 3. CAMİLİ GORGİT TABİAT...
  9. Sülotay

Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı Rica ederim . berkcantp beyin dediği gibi çadır kurabilir yada tema vakfının misafirhanesinde konaklayabilirsiniz.

10. Sülotay

Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı Merhabalar geçtiğimiz sene ağustos ayında 20 günlük istanbul - batum arası bir tur yaptım .Borçka karagöl'e uğrama fırsatım oldu. göl kenarında güzel çardaklar mevcut ve yanı başında mangal yapabileceğiniz taş ocaklar var. çadır kurmak istediğimizi...

11. Sülotay

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Merhaba paylaşım için teşekkürler
  12. Sülotay

Karadeniz Gezimiz (15 Mayıs-2 Haziran 2009)

Ynt: Karadeniz Gezimiz (15 Mayıs-2 Haziran 2009) Merhabalar bu güzel paylaşım için teşekkürler. İnsan kendisini oralarda hissediyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri