Arama sonuçlarınız

1. Mantez

Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)

Ynt: Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008) Güzel paylaşım için teşekkürler. Pazar günü motorsiklet grubumuz ile Aksicim civarında yaptığımız kamptan dönerken, gezi ekibini Kıyıköy-Binkılıç arasında gördük. Bu tip gezi/kampların Gezenbilir Ekibi içerisinde de daha geniş katılımlada...

2. Mantez

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Mustafa Şinasi Erol Doğum Tarihi ve Yeri: 1959 - Ankara Memleket: Samsun Semt: Kemerburgaz (ev) / Dudullu (İş) İlgi Alanı: Fotoğraf, İnternet Dünyası, Bahçe, Marangozluk Araç: Mitsubishi L200
  3. Mantez

Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008)

Ynt: Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008) Merhaba, Doğru hatırlıyorsunuz. Benim aracım da L200. Birlikte gezi yapmak fikri bence uygun ama bu işi asıl keyfi, kalabalık grup olunca çıkıyor. Aslında ben oğlumla her hafta sonu Kemerburgaz civaqrında biryerlere geziniyorum...

4. Mantez

Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008)

Ynt: Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008) Arkadaşlar, bu geziler hep tamamlandıktan sonra okuyup, yutkunmaktan bademciklerimiz şişmiş halde "Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekürler" diyoruz. Şunlardan bir kaç tane de organize şekilde önceden duyurarak yapma şansımız yok mu...
  5. Mantez

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) SBS sınavı sonrası ilk hafta sonu olan 28 Haziranda tatile çıkmak harika bir fikirdi, ta ki bu etkinlikten haberim olana kadar. Gidebilenlere iyi eğlenceler.

6. Mantez

İstanbul'da 19 Mayıs İçin Plan Yapan var mı?

19 Mayıs'ta parçalı bulutlu ve sıcaklığın 28 derece olacağı bir gün yaşayacağız "accuweather"a göre. Böyle güzel bir günü arazide ve açık havada geçirmek üzerine planları olan arkadaşlar varsa ve planlarını paylaşırlarsa sevinirim.

7. Mantez

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Onur haklısın, Intense modellerinde Diff. lock, Intense Lux modellerinde ATSC denilen traction control sistemi var. Tarık Bey, Hayırlı olsun.
  8. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Bu da "Devlet Baba Kazığı" olsa gerek, vergilendirirken lüks, hizmet verirken ticari, sonuç Boğaziçi Köprüsü yasak. Bu arada köprüye yanlışlık veya zorunluluk nedeni ile girersek, ceza kaç para ve Polis çevirirse mi yazılıyor, sonradan...
  9. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina L200'e vinçi takan usta kimdi?

10. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina L200'ü savunayım hemen. :) Kit ilavesi ile bu değerler 167 Hp ve 384 Nm/Kg oluyor.

11. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina L200 için Temsa'nın getirdiği orjinal bir kit var (fiyatı da L200 ile Navara arasındaki fiyat farkının %10'u kadar), bunu takınca L200'de 167 HP oluyor ve aracın garantisi de etkilenmiyor.
  12. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Aracı (çok az da olsa) yükseltmek ve yanak yüksekliğini biraz arttırmak için üzerindeki 245/65/17'leri Lassa Competus 265/70/16 ile değiştirdim. Şimdi ben de vinç için ne yapabileceğimi araştıracağım. Tabor olabilir diye bakıyorum. Arkaya...

13. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Mert, belki ben ilk olurum.
  14. Mantez

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? Merhaba, bu başlık altındaki mesajları şimdi okudum. Bende motorsiklet merekı olanlardanım ama ailemin çok kaygılanması nedeni ile şimdi binmiyorum. Halende yatan Transalp'im var. Transalp'in çok yaktığı görüşüne pek katılamıyorum, doğru...
  15. Mantez

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Ben 2 hafta önce bir tane edinmiştim. Şimdi modifikasyon yapabilecek yerleri bulmaya çalışıyorum. Sanırım yeni kaportası için henüz piyasa da fazla bir şey yok. Bildiği bir yerler olan var mı?

16. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Yüksel Bey, biliyorum, "nasıl kıyacaksın" diyebilirsiniz ama 0 bir araç almanın, canım ve zamanım açısından daha uygun olduğuna karar verdim ve 0 bir araç aldım.
  17. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Arayışı sonlandırdım. Mitsubishi L200 ile.
  18. Mantez

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Teşekkürler.

19. Mantez

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Bende bir D II TD5 bakmaktayım. Elektronik aksamının çok olması nedeni ile arazi şartlarında sorun çıkarabileceği hakkında uyarılar var. Siz benzer nedenlerle sorun yaşadınız mı? Sizin aracınız otomatik mi?
  20. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen İki haftalık sesizlik döneminde bir kaç araç görmek fırsatım oldu. Furkan Oto'nun sahibi Ertuğrul Bey sayesinde hem bir Defender sürmek hem de yolcu olarak (kullanmayı bilen bir sürücü ile) arazi de neler yapabildiğini görmek şansına kavuştum. Önümüzdeki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri