Arama sonuçlarınız

1. VforVendetta

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bana yetiyor :) e madem keşke sana da yetseydi :( :D

2. VforVendetta

Güneş Kremi Tavsiyesi

Ynt: Güneş Kremi Tavsiyesi Tabi ilk çıktığında gitmiştim cildiyeye, o da bana cilt açıcı bir krem önermişti iyi geldi o zaman, son iki senedir iyi... Bir sorun yok. :)
  3. VforVendetta

Güneş Kremi Tavsiyesi

Ynt: Güneş Kremi Tavsiyesi Benim de cilt problemlerim vardı, güneşe çıktığım an lekeler oluşuyordu cildiğmde, işin enteresan yanı Avon kullanmaya başladığımdan beri lekeler de olmuyor tabii ama bunu Avon kullanırsanız lekelerden kurtulursunuz anlamında söylemiyorum tabii ki önemli olan sağlıklı...

4. VforVendetta

Fotoğraflarım (VforVendetta)

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta) ya oyle resmini çekebileceğim kadar kar yağmadı ki :( bütün gün bekledim amaaa, nafileee işte... nafile....
  5. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım tamam kabul ediyorum :) hatta 10 cm de ben hediye ediyorum, 30 cm olcak ok mi? anlaştık mı? ama sen de dikkatli olcan..

6. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke her zamanki gibi yarın sabah da saat 6.30 da uyansam, camdan dışarıya baksam,aaaaa bir de ne görsem, her yer bembeyaz kar içinde... Sonra televizyonu açsam, kar nedeniyle İstanbul'da okullar bir gün tatil edildi diye bir alyazı görsem, bir sevinç...

7. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Sideways mi?
  8. VforVendetta

Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu

Bu sincabın peşinde çok kişi koştu, o anda ağacın altını görmeniz gerekirdi (keşke çekseydim yawwww) bir anda onlarca kişi elinde fotoğraf makinesiyle ağacın altına doluşuverdi, tabii noldu, yine en iyisini ben çektim :P Ee o kadar kişi ağacın altına dolaşır ve tek bir sincapla bu kadar...

9. VforVendetta

Bu alttaki benim favorim olan yeşilbaşlı ördek :) Aslen kendisi Mevlana öğretisini benimsemiş bir ördektir... Fotoğrafından da anlaşılacağı üzere kendisi GEL NE OLURSAN OL YİNEEEE GELLLL demektedir :) O yüzden ben her pazar kalkıp, ona gidiyor ve bolca resimlerini çekiyorum :)
  10. VforVendetta

Ben şu paytaklardan sonra bi de bu resmi çok beğeniyorum :) Haaa bi de kendimi beğeniyorum :D

11. VforVendetta

Tam paytaklarrr yaaaaa :) Ayacıklarına bi bakın hele şunların :D :P

12. VforVendetta

İşte yeni başlığımız... Emirgan Korusu'na ait tüm fotoğraflar bundan sonra artık buraya :) Bu alttakiler Sarı Köşk'ün Manzarası Aslında photoshopla daha güzel hale gelebilirdi ama bana photoshop aldatmaca gibi geliyor, o yüzden özgün halleriyle ekliyorum :)
  13. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? evet :)
  14. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? evet :) :D

15. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? anladım düzelttim de zaten :D yeni film: Gerçek hayat hikayesi Askeri darbe...değişen sınırlar... geçersiz pasaport... uzun bekleyiş... amerika... jazz bilemezsen iki tane süper kopyam daha var ama onlar sonra.... bunlarla bileceğine eminim
  16. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Otomatik Portakal (Clockwork Orange)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri