Arama sonuçlarınız

1. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? doğruuu

2. VforVendetta

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa :-\ :o yok yok cumartesi olsa.. pazar günleri, pazartesi sendromu başlıyor... keşke haftanın tek gün olsa o da cumartesi olsa... keşke her gün tatil olsa... keşke emekli mi olsam ne... yok yok emekli...
  3. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? Frekans (Frequency) Oyuncular: Dennis Quaid Jim Caviezel John Sullivan (Jim Caviezel), babasının ölümünden bir gün önce, ‘Aurora Boralis’ olarak bilinen korkunç fırtınanın ortasında, babasından miras kalan evinde kalmaktadır. Bir süre sonra evin içinde babasının...

4. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? evet :) doğru cevap :D Frekans... Şimdi Sorma sırası size geçti.. TEBRİKLER
  5. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım inşallah değil keşkeli sayfa burası... düzeltiyorum... keşke hep böyle kalır, hiç bozulmaz bu muhabbetimizi :D

6. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım :D hehehehe ben buna çok güldüm yawwww.. keşke hep gülebilsek :D

7. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım ben espriden anladım der, ortalığı iyice kızıştırırmışım... :-X şakaaaaa.. valla şakaaaa... kızmayın yaaaa. şurada oyun oynuyor bi iki eğleniyoz işte.. keşke oyun oynarken mızıkçılar olmasa... ayyy ben gideyim en iyisi yoksa burada beni topa...
  8. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım aaaaa sizzz o'sunuz... kemer takmayan, cesur yürek... keşke şu kemerinizi takmayı unutmasanızzzzzzz keşkeeeee...
  9. VforVendetta

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi :o :o eee ne diyim bu durumda dahaaa!!!! bence size sigara ile ilgili o yasa da sökmez :-X Vız gelir trıs gider... Ben öyle bir kaza yapsam bırak kemer takmadan araba kullanmayı, araba kullanmazdım be :-\ Arabaya da binmezdim, yayan giderdim, atla eşekle...

10. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke keşkeler olmasa :D

11. VforVendetta

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler ohhhh kebappp valla :) ne güzel yenir onlar be yaaaa :)
  12. VforVendetta

Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn :)

Ynt: Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn :) buralarda olmak vardı şimdi... Çok güzel fotoğraflar bunlar... İçim mutlu oldu görünce...

13. VforVendetta

Gökkuşağı Fotoğrafları

Ynt: Gökkuşağı Fotoğrafları çok güzelllllll sanki denizden çıkıp göğe yükseliyor gibi yaaaa... Çok çok güzelll
  14. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp keşke herkes bunu bilse :)
  15. VforVendetta

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım :) :) keşkeeeeeee

16. VforVendetta

Hangi Kitabı Okuyorum?

e iyi işte bana da artık suskunları okumak şart oldu :D
  17. VforVendetta

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Bu da iyi ne diyeyim... Ben arabamı kullanırken, onun bir makine olduğunu unutmamayı tercih ediyorum... Kural olduğundan değil, can güvenliğimi sağladığından... Yoksa kural dediğin zaten değişebilir, esnetilebilir, genişletilebilir, daraltılabilir...
  18. VforVendetta

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ben emniyet kemerimi takıyorum... aklı başında olan her insan da takmalıdır...

19. VforVendetta

Hangi Film?

Ynt: Hangi Film? yok mu cevap ???
  20. VforVendetta

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi bence uygulanabilir, bütün dünyada uygulanıyor, önemsensin ve alınan kararın arkasında durulsun yeter... Bu kararı yasalaştırmaya çalışanlar maymun iştahlılık yaparlarsa hiçbişi olmaztabii dedigin gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri