Arama sonuçlarınız

1. I

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. +1 benden...

2. I

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? basamakları aksoy tuning var fatih ordan aldım ....(güngören kale center karşısı) kullanım olarak sana şunu söyleyebilirim ....sadece görsel olarak ve aracın altını vurmamak için kullanılabilir...üstüne bastığın anda ortadan ikiye ayrılır :)...
  3. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çok teşekkür ederim youngsun ........emeğine sağlık çok faydası oldu sıra platinum jantlarda demek ki 18 lastik extra masraf çıktı ama uygulanırsa keyfine doyulmaz....

4. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? teşekkür ederim ..... arkadaşlsr jantları degiştirmek gibi bir niyetim var nissan qashqai platinum jantını düşünüyorum.Bu jantların bizim duster lara uyup uymadıgını bilen var mı aramızda ????uyar gibime geliyor sonuçta renault grubunun...
  5. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? devamı...

6. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? selamlar herkese; araca yaptıklarımdan * kolçak 90 tl mal oldu * spoiler 150 tl * yan basamak 350 tl * motor koruma fitili 15 tl * telefon için tutucu ve kabloda 50 tl tutarında bir ücret ödedim.... sırada * ön koruma barı (onun için...

7. I

DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA bi sorum olacak acaba on panjurdaki nikelaj bölümünü sokerek mı plastk gorunum verdınız?yoksa mat siyahla mı kapladınız galiba bu uygulamayı çalıcam :))) teşekkürler şimdiden
  8. I

DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA inanın en begendıgım rengı mat yesıl dı zaten renault'da da vardı....tepe lambaları ve ondekı hella lar super olmuş gordugum en guzel dacia TEBRİKLER.........
  9. I

Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar hiç kafanıza takmayın bende bayram tatiline marmarise inerken aracı sag taraftan refüje vurdum on ve arka çamurluk hasar aldı boyanır büyük ölçüde ama bize birşey olmadı ya varsın boyanan çamurluk olsun cana gelecegine mala gelsin.......

10. I

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ben 6.5 lt altına düşemiyorum ş.içi 4*2 90 bg laur... ne kadar ugraşşam az gibi 6,1 6 lar falan konuşuluyor ?????? ne dersiniz...

11. I

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu ben dacia degilde renault dusterin bulursam taktırıcam hem aracın görselliginde çok fazla farklılık olmuyor....
  12. I

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. 2 ay oldu aracı :((((((( takipteyim...

13. I

Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar. AUTOBİLD GOOGLE ÇEVİRİ Dacia Duster Almanya 607 4x4 geri çağırır. Çok fazla kar, fren hatları zarar verebilir.Sadece gri ithalat etkiler. Robin Hornig By Worldwide, 10 637, dört tekerlekten çekiş Dusterfranchise Renault iştiraki de Dacia...
  14. I

Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar. BU NE YA.... ŞİMDİ altını komple izole etmemi mi gerek zift kaplatsak nasıl olur acaba....
  15. I

Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar. ben sabah mail atmıştım konuyu gördükten sonra ve bizim gezenbilir.com da bu konuyu tartışdıgımızı , autobild deki haberide link atarak verdim şimdi arandım maisden tugba hanım diye bir bayan aradı .... arkadaşımın yazdıgı gibi türkiyenin hava...

16. I

Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar. bir mesajda benden bakalım nasıl bir cevap gelecek......
  17. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 4*2 90 bg 1200 km deki aracım ş.içi ort.6,5lt şimdilik:)))) bu pazar belgrad ormanına gittim bir iki ara yolda tırmandım gayet başarılı idi millet inerken ben o yolları çıktım :) kısacası memnunum duster ımdan
  18. I

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arkadaşlar bende ümraniye tarafında bagaj üstü spoyler buldum 120 tl dediler çarşamba takılacak inşallah fotoları paylaşırım artık hayırlısıyla.....

19. I

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi jant işine bende takıldım şimdilerde tek dacia degilmiş ama bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim..... sadece fabrikasyon jantlar mı böyle acaba onlara bakıyorum...... bu jantları bulabilirsem benim araca bi denemek isterim.....bilgisi olan arkadaşlar varsa...
  20. I

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi monti çok güzel ifade etmiş ...teşekkürler ....dönüş yönü aracın dinamigine göre yada tersine göre her iki taraftanda aynı şekilde olması lazım ama dacia anladıgım kadarıyla yedek parça yada fazla stok maliyetinden midir bilinmez ama her tarafa tek yönlü aynı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri