Arama sonuçlarınız

1. alikedik

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor tam olarak ne işe yaradığını bende bilmiyorum henüz ama aracı cihaza bağladıklarında bunlardan dolayı hata veriyordu arıza lambası yanıyor lpg de tek sorunum boşa aldıktan sonra ilk hareketlenme sırasında gaza bastığımda önce bi duracakmış gibi...

2. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor cevabınız için teşekkürler peki siz lpg kullanıyormusunuz ? memnunmusunuz lpg nin işleyişinden? cmp sensör ve cnock sensör arızalı dediler bana gecen gün maslakta ama hala değiştiremedim acaba bilginiz varmı nedir ne değildir :)
  3. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor arka kapı cam ve kapı olarak 2 parca halinde cam yukarı kapı aşşağı açılıyor

4. alikedik

merhabalar ...arkadaşlar bir süre önce aldığım 95 blazer esnemelerde gıcırtı sesleri var bunu nasıl gideririm yardımcı olabilecek varmı acaba,bahsettiğim ses kapı veya fitiller iç plastik aksamın ile ilgili değil şase veya aracın altından gelen sesler.Birde vitesi N den D ye aldığımda araç şöle...
  5. alikedik

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? evet

6. alikedik

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? geçişlerde vs sıkıntı yok sadece arada bir yapıyor daha fazla binemedim başka neler var bilemiyorum bu arada yaklaşık 200 km yaptım toplam,100 km de 2 kere yaptığım ölçümde 15 lt lpg yakıyor araç keşke adapazarında kullansam orada lpg çok uygun :)

7. alikedik

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? teşekkür ederim... henüz parça aşamasına geçemedim ama şöle bi sorum var vites boşta iken veya d den boşa aldığımda şanzıman doldurduktan sonra dınkkkk diye bi vurma sesi var bu ne olabilir sizce parça teminini nerden yapıyorsunuz yazarsanız onuda sevinirim
  8. alikedik

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? ben sıralamada kaçıncıyım bilmiyorum ama 95 blazer 2 gün oldu henüz alışma devresindeyim herkeze selamlar... ALee 95 BLAZER -- Yalova
  9. alikedik

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? valla demeyin öyle zaten tırsıyorum :) ama fiesta kadarda yakmasını beklemiyorum tabii 40 kuruşlarda kalsın bana yeter ... sahibi de zaten 35-36 yaktığını sölüyor ama forumdan edindiğim tecrubelere göre bu aletler nedense yeni sahibinde birden çok yakmaya...

10. alikedik

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? sizin aracınızı alamamamın sebebi benim takas yapma zorunluluğum yani ödeme yaparak alma şansım yoktu :) kısmet bu işler henüz aracı teslim almadım o nedenle genel sorular daha belirmedi ancak teslim aldıktan sonra bol bol başınızı şişireceğim sanırım :)

11. alikedik

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? sayın dundaralp sizinle sanırım sahibinden.com da mesajlaşmıstık araçlarımızla ilgili, adapazarında ki diğer siyah blazer benim alacağım araç, bu araçla ilgili bilginiz varmı acaba paylaşırsanız sevinirim
  12. alikedik

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? teşekkürler...

13. alikedik

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? ilginize teşekkür ederim ... lpg deposunun istepne yerinde olması hakkında bişi söyleyebilirmisiniz ? sakıncası varmıdır TÜV vs bakımından
  14. alikedik

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya güven bey çarşamba en geç perşembe aracın alım satım işlemlerini bitirerek teslim alıyorum milano lpg li arac kablosunu temin edebilirseniz sevinirim zira perşembe bile uğrayabilirim yanınıza kolay gelsin
  15. alikedik

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? herkeze merhaba ,2-3 güne kadar bir 95 blazer sahibi olacak biri olarak kafama takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim öncelikle araçta lpg mevcut fakat bagajda, istepne yerine almayı düşünüyorum bunun TÜv de muayene ve güvenlik açısından bir...

16. alikedik

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? herkeze merhaba ,2-3 güne kadar bir 95 blazer sahibi olacak biri olarak kafama takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim öncelikle araçta lpg mevcut fakat bagajda, istepne yerine almayı düşünüyorum bunun TÜv de muayene ve güvenlik açısından bir...
  17. alikedik

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Forumlardan numaranızı almıştım gelmeden once muhakkak arayacağım sağolun. Evet blazer da altta stepne
  18. alikedik

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya lpg = lpg li blazer.... olacaktı :)

19. alikedik

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya çok soru soruyorum ama :( bu aracın lpg deposu bagajda bugun istanbulda bir lpg daha inceledim ve deponun istepne yerine takılıp güzelce bir muhafazanın içine oturtulduğunu gördüm bu uygulama TÜV ve güvenlik açısından bir sorun...
  20. alikedik

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya benide birtek o düşündürüyor fiesta dan sonra ama gönül ferman dinlemiyor :) cumartesi aracı lifte kaldırıp son incelemeleri yaptıktan sonra bi aksilik çıkmassa hafta içi resmi işlemleri yaparız sonrada soluğu sizin yanınızda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri