Arama sonuçlarınız

1. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Nokia'nın ilk modellerinde 337 sonrası çıkan serideki modellerdi sanırım. Kısmen suya ve darbeye dayanıklı outdoor tipi telefon modelleri vardı. Ancak daha sonra kamera, internet falan derken bu tip bir ihtiyaç unutuldu sanırım telefon işinde. Acaba piyasada hala...

2. B

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında Reha abi aslında oyun çok güzel. Oynayan arkadaşlarıda gönülden kutluyorum. Tam benim kafamda arkadaşlar. Sert eleştirimin nedeni, oynamayı çok istediğim bu oyunun bu kadar kolay olmasının bende yarattığı hayal kırıklığıdır. Yoksa kendim bile oynamak için...
  3. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri SIM kart çalışan bir telefona ve bu telefonda dolu bir bataryaya bağlı değilse, sadece SIM kartı cüzdanınıza koymanız size yer tespiti imkanı vermez.

4. B

Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu

Ynt: Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu Çoğu yerde malesef devlet yasak diyerek çıkıyor işin içinden. Üstelik sudan sebeplerle. Bence bildirimde bulunmak doğru ama izin için gelen insanlarıda bu konuda eğitimli otel resepsiyon görevlisi güler yüzüyle profesyonel biri karşılamalı. Yoksa...
  5. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Daha önce sanırım buradaki bir yazımda çocuklara temel yön bulma, ateş yakma, deprem, hayatta kalma ve işaret verme tekniklerinin öğretilmesinin faydalı olabileceğini belirtmiş ve şuan 7 yaşında olan kızıma her fırsatta oyun şeklinde bunları öğrettiğimi...

6. B

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Söylediklerinize elbette katılıyorum ancak arkadaşların anlattıkları da göz ardı edilmeyecek gibi değil. Eğer profesyonelseniz ve doğanın çok içine derinliklerine iniyorsanız sorun yok. Ama eğer kızlı, eşli vb... biraz doğa biraz hafif insan gelip geçen...

7. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Yaşanan olayın tarifi imkansız. Ben hala nasıl oluyordu da toprak beni belime kadar içene aldığı halde tekrar kusup dığarı atıyordu, evirip çeviriyordu anlamış değilim. Tek kelimeyle diyebilirim ki tamamen Allah'ın lütfudur bu durum. Mevzu olduğunda hep söylerim...
  8. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Navigatürk arladaş çok güzel ve öz bir set sunumu yapmış. Öncelikle daha önceki yazılarımdan bu tür kitlere karşı olduğum anlamı asla çıkmamalı kesinlikle Navigatürk arkadaşımın sunduğu setlerden imkanınız varsa 2-3 adet yapıp, araç torpidosu, sırt çantası vb...
  9. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Öncelikle şöyle diyeyim yanımda kit ve benzeri tarzda ekipman olmasının sanırım bana hiç bir faydası olmayacaktı. Ama eğer orada uzun süre mahsur kalsaydım durum değişirdi tabi... Düşüş o kadar ani, dehşet verici ve gafil avlamıştı ki beni, aşağı indiğimde ne...

10. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Navigatürk kardeşim özür diliyorum, yazını yeterince özenle okumamışım. Bir üstteki arkadaşa pançoyu tavsiye etmişsin. Haklısın panço en doğaya çıkanların en doğru seçimidir.

11. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Doğada malzemesiz barınak şöyle yapılır; 1-Yüksek bir noktada (sel hattının üzerinde) bir iki kişinin girebileceği bir girinti içine, zeminine bulunabilecek her türlü, ot, dal, yapraklı dallardan bir döşek yapılır. Giriş bir taşla, bilek kalınlığındaki dallarla...
  12. B

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Yanımızda panço var ! Hayatta kalma kiti var. Demekki geriye hiçbir sorun kalmıyor :)) 1-Öncelikle yukarda eklenen panço'dan güneşlik barınağı, sadece plajda işe yarar. Doğada daha basit yöntemlerle ve sadece doğadaki malzemeleri kullanarak zahmetsizce çok daha...

13. B

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında Bu işin GPS'le yapılması çok saçma. Bu durumda o kutuyu bulamamak imkansız. Zaten bulacağını bildiğin bir kutuyu aramaksa sıkıcı. Bence klasik harita ve kroki üzerinden yapılmalı bu oyun. Yoksa GPS le git, tokai çakmağı al, yerine ciklet bırak, olay bundan ibaret.
  14. B

Afet Ve Acil Yardım Kurumları Personeli İçin Telsiz Kullanımı El Kitabı

Ynt: Afet Ve Acil Yardım Kurumları Personeli İçin Telsiz Kullanımı El Kitabı Bu durumda telsizle Acil Durum haberleşmesi diye bir şansımız yok anladığım kadarıyla. Elimizde iletişim için sadece telsiz varsa, bu durumda sağa sola rast gele çağrı yapacağız. şanslıysak bu çağrımızı biri duyacak...
  15. B

Afet Ve Acil Yardım Kurumları Personeli İçin Telsiz Kullanımı El Kitabı

Ynt: Afet Ve Acil Yardım Kurumları Personeli İçin Telsiz Kullanımı El Kitabı Bekir hocamızın kitabını okudum. Çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Ancak kafama bir dizi soru takıldı. Diyelim ki bir vatandaş olarak acil bir durumda telsizle ambulans çağırmak istiyorum. Elimde de buna...

16. B

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri Yukarıdaki fotoğraflardan alttaki foto sanki daha çok benziyordu gördüğüm hayvana. Çok ilginçtir, insanoğlunun tarih boyunca en korktuğu hayvan yılanlar olmuştur.
  17. B

captiva performans

Ynt: captiva performans captiva fiyat/fayda oranı olarak düşünürsen bence piyasada alınacak en iyi 4x4 o kesin. O paraya şehirde itibarlı bir duruşu var. Ezdirmiyor binicisini dosta düşmana... Araziye sokulma konusunda bende seninle hem fikirim. Bende çok seviyorum off road olayını. Eski bir...
  18. B

captiva performans

Ynt: captiva performans Ben basit bir kum alanda saplandım kaldım uyuz oldum.

19. B

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri Türkiye'de ciddi bir saha araştırması sıfır mertebede...Bence acilen yapılması lazım. Geçtim yılanları sürüngenleri bunlar yerin altında bulamıyoruz, göremiyor diyebilir devlet. Bakın size ne diyeceğim ! Türkiye'de iri Leoparlar yaşıyor mu ...
  20. B

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Bir arkadaşımın 2002 tarihinde yeni aldığı Honda CRV 2.0 aracını kullanıyordum arazide. Bu araçta otomatik bir şanzıman sistemi var. Klasik D-R-N'nin yanında iki adette L1 ve L2 diye seçenek vardı. Neyse küçük bir su akıntısı geçtik ve DSİ'nin derelerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri