Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Ilk Cb Telsizim Bende Aranıza Katıldım.

Ben sarkoydeyim bana yakın birileri varsa bi muhabere yapmak istiyorum. Kendimede bir rumuz bulmam lazım onerilerinizi bekliyorum :-) Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

2. ahmetcan466

TRON Hocamin vermiş olduğu cesaret ile bu geceyi uyumadan kafamda bir sürü plan ile geçirdim sabah depoya geldim malzemelerin yanina elektrikler kesik. Akşam saat 17:00 ye kadar yokmuş bakım varmış. Neyse akulerim vardı jel birde black&decker invertorum var ilk once onunla tesisatı hallettikten...
  3. ahmetcan466

Aletlerin bir kısmı bunlar. Ultrasonic temizleme havuzum bile var. Birkac elektronik malzeme temizlenmiştir en fazla. Son zamanlarda hanımın takilarini temizlemekten baska işe yaramıyor. :-) Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

4. ahmetcan466

Kendim yapmayi dusunuyorum. Elim havya tutar. Gerekli alet edevat sahibim. Çok ayrıntılı olmasa da basit elektronik ten biraz anlarım. Kilavuzda tam incelemedim ancak kesin bir bağlantı semasi vardır diye düşünüyorum. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  5. ahmetcan466

Teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler için. Yanlış birşey yapipta yakarim diye korkuyorum o yüzden tam emin olmadan herhangi bir işlem yapmak istemiyorum. Cihaz çok temiz. Belki hiç kullanılmamış olabilir. Birde anten 50ohm olacak gibi birşeyler yazıyor etikette anteni ölçüpte mi takayim Wi-fi...

6. ahmetcan466

Şimdi aklıma geldi Acaba maykin içinde bir preamfi devresi olabilir mi? Tam inceleyemedim ama bu da bir ihtimal gibi geldi Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

7. ahmetcan466

Led yok maykin üzerinde yarın bakacağım telsizin içini açıp. Zaten o fotograflari otelde çektim dayanamadım meraktan açıp baktım. Kitapciginida tam manasıyla inceleme şansım olmadı orda kesin birşeyler bulurum herhalde. Avometre ile olcerim. Ufak etiketin üzerinde 50 ohm luk anten veya dummy...
  8. ahmetcan466

Bende öyle tahmin ediyorum ancak 4 kablo var Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  9. ahmetcan466

Mayk için yardımcı olabilecek kimse yokmu ? Elinde bu telsizden olan biri? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

10. ahmetcan466

Ben zaten yılın 6 ayı telsiz basucumda uyuyorum. Ama amatör olarak bi başka olacağı kanısındayım.... Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

11. ahmetcan466

Buda maykin içi yalnız bir sorun var maykin soketindeki kablolar kopmuş ve ben hangi siraya göre yapacagimi bilmiyorum. Kırmızı siyah mavimtrak ve sargisiz bir kablo var. Tahminim kırmızı ve siyah a voltaj geliyor diger ikisi de sinyal kablosu diye düşünüyorum. Bakip gorucez. Wi-fi veya Mobil...
  12. ahmetcan466

Dayanamadım otel falan dinlemedim el cantamda tornavida takımı var kalem şeklinde onunla söktüm baktım içinde toz bile yok yalnız inceden bir vernik kokusu gibi bir koku var. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

13. ahmetcan466

Sizce iş görür mü? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  14. ahmetcan466

Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  15. ahmetcan466

Tarihin Tozlu Raflarından MİDLAND 202M Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum çünkü giriş soketi yok. İçini açıp ne taraf + ne taraf - bakmam lazım. Kullanma kılavuzu var maykin soketi köpük içinde 4 kablo var. Bakalım çalışacak mi? Su anda Edremit te oteldeyim. Eve gidince bakacağım. İnşallah...

16. ahmetcan466

Geçenlerde geçmiş sınav sorularını çözüm online olarak hiç bir yere bakmadan 60-70 arasi puan aldım yeterli mi sertifika için. Yoksa biraz göz atalım mı? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  17. ahmetcan466

Kışın değil ama yazın bolgemde gayet yüksek bir mevkiide duruyorum. Sitede birkaç cihazını paylaşmış qrp ile 450 km mesafe ile gorusme yapmış hayran kaldım. Ben onun seviyesine gelemem asla Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  18. ahmetcan466

Bende Aranıza Katıldım

Hoşgeldiniz Bende buralarda yeniyim aslında.. 2017/1 kıyı emniyeti sayfasında ön kayıt almıyor su anda. Bende sınava girecegim Allah nasip ederse. Bakalım sorular nasıl. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

19. ahmetcan466

Verdiğiniz siteyi inceledim tabiri caizse Üstad dehşet şeyler çıkartmış. Hem basit hem kullanışlı bir sürü eleman var. Telefondan pek iyi bakilmiyor. Masaüstü bilgisayardan inceleyecegim. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  20. ahmetcan466

Evet dediklerinizi tamamen uyguluyoruz bizim yangın kulelerinde. Yağmur olduğunda talimatnameye göre telsizin kablosu çıkarılmadan önce telsizin kapatılacağı bilgisi ana kuleye verildikten sonra telsiz kapatılır anten kablosu çıkartılıp dışarı toprak üstüne bırakılır. Her kulede paratoner...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri