Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Ilk Cb Telsizim Bende Aranıza Katıldım.

Oldum olası şu smps güç kaynaklarına isinamadim sigara kutusu kadar malzeme 10 amper verecek içinde küçücük bir trafo 1-2 mosfet birkaç kondansatör var. Belki led sürmek için kullanılabilir ancak bu tip malzeme için kullanışlı birşey değil diye düşünüyorum sizin gibi. Wi-fi veya Mobil Bağlantı...

2. ahmetcan466

Bu benim cihaz smps değil bildiğiniz trafo külçe gibi mübarek 2 kg civarı. Sadece çıkışında regule devresi ve şarj devresi var. Hatta regule devresinden sonra 36V 10000mf 5 Adet kondansatör var. Filtre amaçlı. İş görür diye düşünüyorum. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  3. ahmetcan466

Normalde Evin balkonunda duruyordu malzemeler taaaki balkonu patlatana kadar :) Aracim için hidrojen yakıt tasarruf cihazı yapıyordum deneme yaparken kontrolsüz bir patlama gerçekleşti. Komşular falan geldi tüp patlaması oldu diye Allah tan bana birşey olmadı hanımla ufak bir tartışmanın...

4. ahmetcan466

Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  5. ahmetcan466

Boş durmayı sevmem. telsiz konusunda çok teknik bilgim yok ancak kurumdaki telsizleri her sezon ben kuruyorum. Elimden geldiğince. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Su anda Aracımda 1 evde 1 ve resimde görüldüğü üzere çalışma masamda 2 Adet avometre var. Havyam çok iyi değil ancak işimi...

6. ahmetcan466

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten dediginiz gibi hayat pahalı ancak bazen de hayatın keşmekeş inden uzaklaşmak için birşeyler ile uğraşmak lazım. Bu da günümüz dünyasında parasız olmuyor maalesef. Butcemiz elverdiğince yapabilecegim bir hobi. Wi-fi veya Mobil Bağlantı...

7. ahmetcan466

Benim araçta küçük sayılmaz Hyundai Starex. :) Fazla sarsilacagini sanmıyorum çok arazide gezen biri değilim kendi aracimla . Arazi için kurumun araçlarını kullanıyorum. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  8. ahmetcan466

Ben bu cihazı araçta kullanmak istiyorum sorun olur mu? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  9. ahmetcan466

2 Adet PMR cihazim var sene 2007 den bu yana. Şimdi de 2 Adet Cb cihazim oldu Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.

10. ahmetcan466

Sadece maykin kabloları kopmuş. Soket kısmından mayk temiz o kablolarin bağlantı şemasını bulabilir miyim? Gerekirse midland mayki var elimde o konuda sıkıntı yok. Birde dikkatimi çeken üzerindeki kadranda swr için bir skala gordum . Anladigim kadarıyla bu cihaz ile harici bir swrmetre olmadan...

11. ahmetcan466

Bu Cb işi bir hastalık olsa gerek. Çok temiz bir Midland 202m buldum... Bilenlere sorum bu alet iş yapar mı? Mayk soketindeki bağlantılar kopmuş bağlantı şeması ni bulabilir miyim? Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  12. ahmetcan466

İşe gitmeyecegim sabah erken kalkıp şöyle bir dinleme yapmak istiyorum bi türlü yataktan ayrilamiyorum. Yarın sabah kararlıyım kesin kalkıp dinleme yapicam. Swr olayı için ayın 25 veya 26 sında Tekirdağ daki yere gidip bir baktiracagim. Ayriyeten Tirci bir arkadaşıma Cb araç telsiz anteni...

13. ahmetcan466

Teşekkür ederim ayın 26 sında ugrayacagim mutlaka oraya. İşim gereği kendi aracımı çok kullanamıyorum. Su anda Burhaniye Ayvalık İzmir arasindayim gece SARKOY e döneceğim. Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  14. ahmetcan466

Sabit telsizlerde kullanıyorlar Rg213 u soket var elimde o konuda sorun yok ama araçta o kabloyu kullanamam ki. Ben kendime Rg58 alayim en güzeli ... Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile bir şekilde gönderildi.
  15. ahmetcan466

[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] Bizim elemanların kullandığı kablo yarım parmak su borusu gibi çok kalın ancak araçlar için olan hazır setleri var onlardan alırım. Napalim radyo işinden pek anlamiyorum. Elim havya tutar ancak bozulan parçayı Bulup değiştirebilirim. O kadar yani. Bu radyo...

16. ahmetcan466

Elimde güvenlik kamera sistemlerinde kullanılan kablodan mevcut. Ancak rg58 den tek farkı dış kabın içinden ayriyeten kamera için besleme kabloları olması. Geçici olarak bu kabloyu kullanabilir miyim acaba? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmetcan466

Bizim teknik ekipten Rica ederim swr metreyi hatta ayarını onlara yaptırırım daha iyi olur. Zaten gezdikleri araç BTK dan çıkma 4x4 Mercedes sprinter. Üzerinde bir sürü anten içinde bir sürü alet edevat var bu iş için. Her yerde ölçüm yapabiliyorlar. Neyse Az önce deniz kenarında takıldım...
  18. ahmetcan466

Acilen swr metre edinmem lazım o zaman fiyat ları hakkında bir araştırma yapayım bakayım. Yoksa benim işim zor Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ahmetcan466

Saat 16:00 - 17:00 arasında açtım araçta AM 11. Kanalda durdum ancak çok birşey duymadım bulunduğum yer ile alakalı olabileceğini tahmin ediyorum. Birde mandal yaptigimda çıkış vermiyor gibi geldi birşeyler ters gidiyor gibi :-( Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ahmetcan466

Midland marka telsiz aynı telsizleri hem sabit hem de mobil olarak kullanıyoruz. Çıkışlar gayet yüksek 40-50watt civarı olması lazım. 34-35 Mhz te çalışıyor lar. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri