Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Ben de XJ alacağım için sabırla bekliyorum,hatta düşündüğüm bir kaç tane var malum sitede 30 bin isteyen adam bir hafta sonra 25 bin liraya indirebiliyor,yoksa hiçbir 91 model araç o kadar etmez edemez,en gıcık olduğum da 87 model Hilux için 2012 model Hilux parası...

2. daf95xf

96 Zj Hararet Sorunu Motoru Kapatınca

Ynt: 96 Zj Hararet Sorunu Motoru Kapatınca Yedek su deposunda herhangi bir çatlak ya da sızıntı var mı ?
  3. daf95xf

Kısmetse Xj'ci Olacam

Ynt: Kısmetse Xj'ci Olacam ZJ'yi hem vergi hem yakıt açısından eledim,XJ kare kasa her açıdan daha tatmin edici geliyor bana hem motor hem tasarım açısından özellikle ama ne hikmetse fiyatlar çok çok yüksek tüm araçlarda ne hikmetse.BJ 60'lar bile 30.000 TL.....

4. daf95xf

Kısmetse Xj'ci Olacam

Ynt: Kısmetse Xj'ci Olacam Açıkçası amacım hard offroad değil,uzun yolda çok keyifle kullanabileceğim ve arazide ise sadece gezmek için bu araçtan düşünüyorum,çok nazik kullanıcı olduğum için kırma dökme gibi durumların olacağını sanmıyorum.Ya XJ 4.0 ya da GC 4.0 ikisinden biri olacak...
  5. daf95xf

Kısmetse Xj'ci Olacam

Ynt: Kısmetse Xj'ci Olacam Sanırsam 4x2 seçeneği 4.0'larda sadece Highoutputlarda mevcut...4-5 sene evvel bu araçlar 15-18 bin arasındayken şu an 25-30 bin arasında fiyat isteniyor bu sanırım offroad sporunun her geçen gün yaygınlaşmasından dolayı,aksi halde 87 model Toyota'ya 30 bin istemek...

6. daf95xf

Kısmetse Xj'ci Olacam

Aracımı sattım ve gezilerde falan görüp hayran olduğum XJ 4.0 almayı kafama takmış durumdayım,ayrıca yedek parçalarının da eski aracımın parçalarından daha ucuz olduğunu öğrendim,kısmetse Xj alıp kurban bayramında takriben gidiş geliş olmak üzere 5000 km yol yapacam.bu ilandaki araç ise çok...

7. daf95xf

Skystar Düşünüyorum

2004 model Skystar 4x4 almayı düşünüyorum fakat net ağırlık+istiap haddini bilemediğim için yıllık vergisini tam hesaplayamadım internetten,yardımcı olabilecek var mı ?
  8. daf95xf

Debriyaj Merkezi

Bir kaç gün önce debriyaj setini değiştirdim ama geçen gün debriyaj resmen boşaldı,stop edip vitese taktıktan sonra çalıştırıp tamirciye kadar gittim,şu an debriyaj alt merkezi lazım,netten baktım İsuzu TFR modeliyle hemen hemen aynı,daha önce değiştiren var mı ya da başına gelen
  9. daf95xf

Frontera

Ynt: Frontera A kasalar 1998 yılına kadar üretilen,2.3,2.0 ve 2.2 motorlara sahip araçlardır,B kasalar ise 1999'dan sonra üretilen 2.2 DTİ ve 3.2 V6 motora sahip araçlardır,ruhsatında yazar GLS olup olmadığı,benimki 98 model 2.2,arazi viteslerini test et,klimasına,sunroofuna,motoruna iyice...

10. daf95xf

Baskı Balata

Ynt: Baskı Balata Yarın söküp parçacıya gidip soracam,İsuzu'nun parçasına bakayım onlar da olabilir belki

11. daf95xf

Baskı Balata

Aracım 98 model 2.2,baskı balatayı değiştirecem de acaba Vectra B'lerin baskı balatası uyar mı benim araca ?
  12. daf95xf

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları 2.2 Frontera termostat,Vecta 2.0'ın ile aynı Nissan'ların kalorifer peteği Frontera 2.2'ye uyumlu Vectra'nın triger seti de Frontera'ya uyumlu

13. daf95xf

Hangi Renk Antifriz ?

Kırmızı renk antifriz koydum ilkinde ahtapot hortumunu patlattı,ikinci defasında da aracı zorladığım için radyatörün plastik kısmını deldi ve sıfır radyatör siparişi verdim.Radyatör ustası, araç 98 model olduğu için yeşil renk antifriz koy dedi,sizin araçlarda hangi renk kullanıyorsunuz ?
  14. daf95xf

Frontera Kalorifer

Aracım ısıtmayınca termostat değiştirdim o da fayda etmeyince,peteği çıkardım,içi çamur dolmuş ve Nissan'ların ( hangi model sormadım) kalorifer peteğiyle değiştirdim,denildiği gibi de göğüs falan sökülmedi,sadece torpido kapağı söküldü ve şu an araç sauna gibi...aynı sorunu yaşayan varsa...
  15. daf95xf

Polen Filtresi Var Mı Frontera'da

Ynt: Polen Filtresi Var Mı Frontera'da Teşekkürler cevaplarınız için

16. daf95xf

Ynt: Polen Filtresi Var Mı Frontera'da Usta ilk önce torpidonun altına baktı zaten bulamadı,kullanım kitapçığında da bir bilgi yok,polen filtresi yok galiba bu arabada
  17. daf95xf

Bayram tatilinde yaklaşık 5000 km kadar uzun yol yapacam,bugün bakımlarını yaptırdım ama polen filtresinin yerini bulamadı usta,varsa yerini bilen var mı ?
  18. daf95xf

Daha Önce Başına Gelen Var Mı :(

Ynt: Daha Önce Başına Gelen Var Mı :( Umarım ayarlama falan yapabilirler.Oto camcıların işi sadece montaj değildir sanırım.İnşallah başımı ağrıtmaz ve çözüm bulunur.Kaç saattir stresliyim valla

19. daf95xf

Ynt: Daha Önce Başına Gelen Var Mı :( Nette hiç yanıt bulamadım.Bu oto cam işinde aracın ölçüsünü falan alıp kendileri üretip de mi taktırıyor yoksa illa orijinal fabrika üretimi cam olması mı lazım
  20. daf95xf

Az önce arabayı tam park edecekken arka cam bomba gibi patladı,inip baktığımda tuzla buz olmuştu,hiç bir şey anlamadım.Normal bir camcıda cam yaptırabilir miyim yoksa sıfır ya da ikinci el mi bulmalıyım ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR