Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Yakıt Sarfiyatı

Bu kadar fark sanırım yükseltme ve lastikle alakalı,bende demir tampon ve vinç de var

2. daf95xf

Yakıt Sarfiyatı

3 yıldır kullanıyorum ilk defa ölçüm yaptım,litresi 2.17'den 78 TL ile 136 km yol yaptım şehiriçinde,iyi bir değer mi bu sizce
  3. daf95xf

Yataklama Rulmanı Çok Fazla Boşluk Mevcut ?

Sol arka tekerlek yataklama rulmanı çok fazla boşluk mevcut var diye ağır kusurlu sayıldı,bu bahsedilen sorun tekerlek bilyası mıdır acaba ? nasıl bir yol izlemeliyim

4. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Dediğiniz şeyi bir sorup soruşturayım bakalım çünkü tesisatta falan hiç sıkıntı yok,cihazla test edildiğinde kilometre göstergesi çalışmıştı
  5. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Yukarıdaki parça kilometre sensörü alttaki ise şanzumana bağlandığı kısım fakat orası boş,yani adaptörün bağlanacağı dişli yokmuş,bunu nasıl hallederim kafayı yiyecem yoksa muayeneden geçmeyecek

6. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

7. daf95xf

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Su hiçbir zaman tam doldurulmaz,aksi halde fazla suyu dışarı atar diye biliyorum.Ayrıca hararetin bir çizgiyi geçmesi de normal bence
  8. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Eyvallah sağolasın en iyisi söktürüp bakmak o zaman
  9. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Resmini çektim

10. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Kilometreci bir arkadaş bir cihazla altına yatıp kontrol etti ve gösterge çalıştı.şanzumanda adaptör varmış o arızalı,kimisi kilometre okuyucu diyor kimisi tel diyor kimisi kilometre devir sensörü diyor anlamadım

11. daf95xf

Acil Grand Cherokee 5.2 Çalışmıyor Acil Yardım

İmmobilizerden mi sorun ? Kontak anahtarıyla arka bagaj kapağını açıp kapatmayı deneyin bir de
  12. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Ön ve arka 4 adet rot ve rot başlarının değişmesi gerekiyor,hem hız göstergesi hem de kilometre sayacı çalışmıyor.Kafama takılan tek sorun aracın üzerindeki rotlarla benim sipariş vereceğim rotlar uyumlu mu,yoksa yükseltmeye uygun rot mu alayım nasıl olacak bilmiyorum

13. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Bir fikri olan yok mu ?
  14. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Kilometre sayacı çalışmadığından ağır kusurlu sayıldı,ön ve arka rotlar da ağır kusurlu,araçta yükseltme olduğundan standart rot ve rot başları aracıma uyar mı acaba,ona göre sipariş verecem
  15. daf95xf

Xj Konusunda Acil Yardım

Nerde ve nasıl kullanacağınıza bağlı,sürekli asfaltta kullanılacaksa standart olanı,ağır arazi şartlarında ve kullanırken zevk alıp keyif yapmaksa niyetiniz,diğerini almak daha makul

16. daf95xf

Kilometre Teli...

2 yıl boyunca hiç mi kilometre yapmamış diye düşünmezler umarım :) öyle deneyeyim hele,sorun çıkarsa çözerim
  17. daf95xf

Kilometre Teli...

6 Haziran'da aracın muayenesi doluyor fakat hız göstergesi ve kilometre sayacı çalışmıyor neler yapılabilir fikri olan var mı
  18. daf95xf

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

19. daf95xf

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

2 senedir kullanıyorum,aldıktan 1 ay sonra şanzuman yaptırdım,3 defa da direksiyon şasesini kırdım,1 defa da şaftı kopardım, bu sorunlar ise tamamen kendi kullanımımdan kaynaklıydı...farların ve sileceklerin yanmaması gibi ufak tefek arızalar dışında sorun çıkarmadı.Ustamın dediği gibi asfaltta...
  20. daf95xf

Cherokee Np242 J Arazi Şanzıman Dişlileri Lazım!!

İnternetten Jeep yedek parçacılarına baktınız mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri