Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Farlar Meselesi

Amerikalıların yardımı ve ustanın tecrübesiyle sorun halloldu,far anahtarının arkasındaki plastik soket kısım yanmış,traktörlerin far anahtarı uyduğundan orijinalini almaya luzum kalmadı.Bu sorunu yaşayan varsa bilgisi olsun

2. daf95xf

Olası Yangınlara Karşı Önlem Hakk.

Yangın olayının eski araçla olmasıyla ilgisi yok bence,son model lüks araçlarda bile karşılaşılabilen bir durum.40 yaşında Vosvos da yanabilir 2 yaşında bir Ferrari de

3. daf95xf

Cherokee Np242 J Arazi Şanzıman Dişlileri Lazım!!

Bahsedilen parça Range Sleeve diye geçer
  4. daf95xf

Cherokee Np242 J Arazi Şanzıman Dişlileri Lazım!!

Nette buldum ama o parça olup olmadıgından emin değilim.94 dolar fiyatı

5. daf95xf

Bu Siteden Alışveriş Yapan Var Mı ?

Jeep ile ilgili her parçanın olduğu ve fiyatların çok uygun olduğu bir site dikkatimi çekti ''morris4x4center'' bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda

6. daf95xf

Farlar Meselesi

Farlar yanmamaya başladı,yanınca da bir süre kendi kendine yanıp sönmeye başlıyor selektör yapar gibi,6 ay önce Ankara'da Naci Usta'da yaptırmıştım ama bugün yine aynısını yapmaya başladı,yok mudur kesin bir çözümü ? Far anahtarında problem var diyor ustanın birisi
  7. daf95xf

Direksiyon Saplamaları....

Direksiyon saplamalarında sorun yokmuş,direksiyon şaşesini ikinci defadır kırıyom,daha önce kaynatılan yerden kırılmamış ama,ustayla beraber biçerdöver ve traktör tamiri yapan arkadaş tamir edecekler bakalım,bu bahsettiğiniz parçayı da tornacıya göstereyim teşekkürler
  8. daf95xf

Direksiyon Saplamaları....

Araç XJ,arazideyken 4 low'da kullanıp araç kasıldığında direksiyon saplamaları kırılıyor nedense,şu anda lastikler sağa tam dönmüyor hep de aynısı oluyor ve 4-5 defadır saplamaları değiştiriyorum ama yine kırılıyor,bunun kalıcı bir çözümü falan yok mu ?

9. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

Usta halledecek bakalım teşekkürler

10. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

Şu parçaların ismi ne olarak geçiyor acaba
  11. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

12. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

Ya aracımın tamir ve bakım işlerini hep bu usta yapıyor,kendisi motor ustası,daha araca binip test etmeden ön şaftta boşluk var dedi,altına girip bakınca da evet boşluk var dedi.Aracım XJ ama üzerindeki şaft ZJ şaftı
  13. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

Aracım ara sıra özellikle sağ koltuk sallanıyor,usta altına yatıp baktığında ön şaftta boşluk var dedi,şanzuman travers takozu ve ön diferansiyel şaft kayıcısı al ben hallederim dedi,bu parçalar bulunabilen parçalar mıdır acaba
  14. daf95xf

Track Bar Ve Pitman Arm ?

Evet bugün rotun körüğünü değiştirip çift körük taktırdı usta.Sağ koltuktaki sallanma için ise özellikle bat-çıklara girdiğim sırada yapıyor,şafttaki bir boşluktan yapabilir dedi bir ara bakacaz ona da

15. daf95xf

MT lastik
  16. daf95xf

Rotçuya gittim sağ arka lastiğin yere temas eden kısmında içe doğru bir avuç genişliğinde göçme varmış bariz şekilde,stepneyi değiştirip öyle kullanıp deneyecem bakalım yarın
  17. daf95xf

Direksiyon sallanmıyor araç sağa sola kaçmıyor ama dümdüz giderken sallanıyor sadece özellikle sağ taraf,benim tarafta pek yok

18. daf95xf

Eskiden ok gibi dümdüz giderdi otoyolda,şimdi ise gaza yüklendikçe sorun yok ama ayağımı gazdan cekip hafif dokunarak gittiğimde sağ koltuk deli gibi sallanıyor
  19. daf95xf

Bakalım,ustam parça olmadan da hallederim dedi orayı,o da olmazsa başka çözümler ararız,ustama güveniyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri