Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Track Bar Ve Pitman Arm ?

Bilmiyorum ki

2. daf95xf

Oradaki plastik aksam parçalanmış,ustam ondan yapar dedi,özellikle sağ koltuk acayip sallanıyor bariz şekilde
  3. daf95xf

4. daf95xf

1992 model XJ, fotoda görülen Pitman arm ve Drag link parçalarının birleştiği yerdeki plastik aksam aşındı ve kötü görünüyor değiştirmek istiyorum,yüksek hızda giderken ayağımı gazdan çektiğimde devir düştükçe araç sağa sola sallanıyor ustam uzun rot başı diye tarif etti ama yine de sizlere...
  5. daf95xf

Jeep Xj Check Engine Sorunu

Evet ama bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu,bir daha yapıp calısmayınca ertesi günü gidip çalıştırdım ve krank konum sensörünü değiştirdim bir daha da yapmadı hiç

6. daf95xf

Alttan Gelen Tık Tık Tık Tık Sesi...

Evet Xj

7. daf95xf

Jeep Xj Check Engine Sorunu

Aklıma direk krank konum sensörü geldi,benim de başıma gelmişti de
  8. daf95xf

Şanzumanın saplaması kırılmış usta yerine yenisini takınca düzeldi şu an en ufak ses yok,araç yüksek olunca bir alttan uğraştı bir üstten epey yordum adamı :) sayemde Amerikancı oldu çıktı sağolsun
  9. daf95xf

Jeep XJ araç,çalışırken N ve P konumunda iken alt taraftan tık tık tık tık tık ses geliyor bariz şekilde,gaza basınca kesiliyor bir süre sessiz çalışıp tekrar ses gelmeye başlıyor,ustam aracın altına girip şanzumanı falan kontrol etti oradan yapmıyor,motordan da olmadığını söyledi,yatak vurma...

10. daf95xf

Farlar Ve Silecekler Çalışmıyor

Naci usta'ya mı götürdünüz aracı,benim de gösterge panelim kendi kendine düzeldi :) yanmamazlık etmiyor artık

11. daf95xf

Valla kaputu açıp sigorta tablasına falan kablolar çekti bir şeyler yaptı,torpidoyu falan sökmedi,sadece aldığım sinyal kolu boşa gitmesin diye direksiyonu söktü o kadar yarım saatini bile almadı
  12. daf95xf

Ankara'da Naci usta var 2 sene önce kaloriferi açtığımda araba stop ediyordu halletmişti,1 sene sonra far ve silecekler için aradığımda hemen tanıyıp ilgilendi sağolsun,zaten yanına gittiğinizde içerdeki araclardan nasıl bir usta olduğunu anlıyorsunuz.yeri de Şaşmaz'da

13. daf95xf

Xj'ye Geri Dönüş..

Hayırlı olsun,yolda Xj gördüğüm zaman eski bir dostu görür gibi oluyorum ve sellektör yapıyorum :) Çok tatlı ve kendine has bir araç
  14. daf95xf

Gösterge Paneli ?

Ya Eskişehir'de bu aracı görünce kimse bakmak istemiyor,eminimki basit bir işlemdir.Amerikan sayfalarında da aynı şeyleri söylediler,çok nadiren yanmamazlık yapıyordu ama bugün cok uzun sürdü galiba da düzelmeyecek tamir ettirmeden
  15. daf95xf

Gösterge Paneli ?

Gündüz vakti yanan gösterge paneli akşam yanmamaya başladı,işin kötü yanı arka stop lambaları da yanmıyor,sinyaller farlar dörtlüler iç aydınlatma lambaları çalışıyor.Dörtlüleri yakıp trafikte öylece devam ettim,defalarca kolu çekip bırakmama rağmen panel ışıkları yanmadı.Eve gelirken park...

16. daf95xf

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Arazi vitesinde kullandığımı hatırlamıyorum hiç,bir kaç defa deneme amaçlı kullanmışımdır umarım bir sıkıntı doğurmaz.Bundan böyle daha sık kullanmam gerek herhalde
  17. daf95xf

İçinde hiç yağ kalmamış usta ekledi yağını,şu anda bir sıkıntı yok bakalım
  18. daf95xf

Yarın arazi şanzumanının yağına baktırayım bir,nerden bakılıyor acaba benim ustam bilir mi ki acaba

19. daf95xf

Otomatik vites 4.0 motor Highoutput,4 part time'da kaydı çıkamadı,geri dönüp 4 Low'a taktım rampanın yarısındayken ses geldi ve durdu baktığımda yerinden kaymıştı arazi levyesi tekrar takıp yavaşça çıktım sonra
  20. daf95xf

Hayır Jeep Xj,dişlilerde mi yoksa transfer kutusunda mı bir şey var acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı