Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Az önce eve gelirken yağmur yağınca bir araziye dalıp çimenle kaplı kaygan dik bir yokuşun başında durup vitesi 4 low'a aldım gaza yüklenince vites geri attı,tekrar takıp tırmandım,sizce neden yapmıştır bunu ?

2. daf95xf

Ilk Offroad Aracım Olarak Xj Düşünüyorum Sizce

Dünyada üzerinde oynanması en basit olan,sağlamlığı ve basit mekanik aksamıyla efsane bir araç,aldıktan 1 ay sonra şanzuman yaptırdım ve 2 yıldır da ufak tefek sorunlar haricinde hiç başımı ağrıtmadı.Parçası da diğerlerine göre daha ucuz ve çeşidi de çoktur.Satacak olsam yine daha üstü modelli...

3. daf95xf

Alacağim Xj Hakkinda Yorumlarinizi Rica Ederim.

Benim XJ 4.0 HO ile çıktığım yerlere benim L200'cü arkadaş çıkmaya cesaret edemedi :) Xj'lerde 4x2 seçeneği olduğundan ve kasa hafif olduğundan yakıtı azdır,ayrıca basit mekanik aksamı ve elektronik aksamının fazla olmaması avantajdır.Sırf elektroniği az diye aldım ama malesef elektrikli...
  4. daf95xf

Şu Parçanın Adını Bilen Var Mı ?

Sorun direksiyon kutusundanmış,ı,en sonunda da lastikler sağa sola hiç dönmemeye başladı,şase falan komple kırılıp dağılmış,halledildi şu an hiçbir salıntı gezinme kalmadı

5. daf95xf

Hayırlı uğurlu olsun benim de şu ana kadar ki 7 .arabam ama keyifle bindiğim,zevk aldığım tek araç bu,önceliğiniz aracın ufak tefek sorunlarını gidermek olsun,aksesuar yavaş yavaş halledilir,arac standart mı bu arada ?

6. daf95xf

Direksiyon kutusuyla,şanzuman en önemli unsurlar bence,gerisi önemsiz
  7. daf95xf

Ya arabada yükseltme var,burçlar standart mı oluyor ya da uymama sorunu olur mu acaba
  8. daf95xf

Burç kiti içerisinde o bahsettiğiniz tüm burçlar dahil mi acaba

9. daf95xf

Evet benim ustam da öyle izah etti U şeklinde olan parça değişecek dedi,ben o zaman parçayı Track Bar burçları olarak sipariş edeyim,Ebay sitesine baktım fiyatlar makul ama posta ücreti parça fiyatından daha pahalıya geliyor,komple burç takımını değiştirmek en mantıklısı teşekkürler

10. daf95xf

Aracımda salınımlar mevcut yolda giderken sağa sola oynuyor araç,usta parçayı değiştirecek ama yanlış parça aldım,şu resimdeki işaretlediğim yerdeki lastik takımı lazım bana ama adını bilemedim,ön denge kol burcu mudur,salıncak burcu mudur nedir acaba

11. daf95xf

Jeep Xj Için Parça

92 model aracım için arka makas küpe lastiği ve ön denge kolu lastikleri lazım,Türkiye'den temin etmem mümkün mü yoksa E-bay sitesinden mi alayım
  12. daf95xf

Jeep Cherokee Laredo Xj 4x2

Evet ZJ'ler gibi sürekli 4 çeker değildir,isteğe göre 4 çekere alabiliyorsun,ama ilandaki araçta arazi vitesi görünmüyor ilginc
  13. daf95xf

Jeep Cherokee Laredo Xj 4x2

İlanda yanlışlık var,4x4'tür o ama 4x2 seçeneği de mevcuttur XJ'lerde,ilanı veren kişinin bilgisizliğinden veya hatasından kaynaklıdır,böyle hatalı birçok ilan var,XJ'ler de 4x3 seçeneği de olduğundan yakıt açısından ZJ'lerden daha avantajlıdır

14. daf95xf

İmmo Arızası Mı ?

Marşında hiçbir problem yok,çalışıp stop ediyordu,o soketlere dokununca düzeldi bir daha da aynı arızayı yapmadı 3 aydır
  15. daf95xf

İmmo Arızası Mı ?

En son 3 ay önce aynı sorunu yapınca sol kapı döşemesini söküp merkezi kilit kablolarını çıkarıp tekrar takınca araç çalıştı,o zamandan beri de hiç sorun çıkmadı
  16. daf95xf

Babadağ Uçurum Kazası...

Çok üzücü Allah rahmet etsin,sevdiklerine de sabır versin

17. daf95xf

Kilometre Sayacı

1 yıldan fazladır öyle kullanıyorum da Haziran' da muayenesi var :)
  18. daf95xf

Frontera 2.2 Aldım Belamı Aldım Acaba?

Ben 2 sene kadar kullandım aldığım kişi doktor bir hanımefendiydi,ben 2.sahibiydim bana hiçbir sıkıntı çıkarmadı ama çok temiz ve sorunsuzdu,immobilizeri sıkıntılıydı o yüzden araç bazen çalışmıyordu,bir kaç dea kontak açıp kapattıktan sonra çalışıyordu,başka da bir sıkıntı çıkarmadı,ağır ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri